nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 O ναι, αυτό είναι με τον AMD... Σκάει και το chipset σε αυτό όντως.... Τώρα χωρίς κάρτα τι να σου πω, χωρίς parts για δοκιμή τίποτα δεν μπορείς να δεις στα σίγουρα, λογικά όμως αν είναι η κάρτα θα αναβοσβήνει το activity του HDD όταν το βάζεις μπρος ενώ αν είναι το chipset δεν πρέπει.
critel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εχω παρόμοιο πρόβλημα δεν ανοίγω καινούργιο θέμα. Είναι το lenovo g500 20236. Μου έπεσε κάτω το λάπτοπ και έσπασε η οθόνη ο σκληρός και διάφορα πλαστικά. Εντάξει σκληρό τον άλλαξα τώρα το θέμα είναι ότι όταν ανοίγω το λαπτοπ η οθόνη είναι έτσι: Και η ερώτηση μου είναι αν η κάρτα γραφικών είναι εντάξει και αξίζει να αλλάξω οθόνη ώστε να δουλεύει το λαπτοπ. Δοκίμασα σε εξωτερική οθόνη αλλά τίποτα. Αποσύνδεσα κιόλας την οθόνη του λαπτοπ.
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 O ναι, αυτό είναι με τον AMD... Σκάει και το chipset σε αυτό όντως.... Τώρα χωρίς κάρτα τι να σου πω, χωρίς parts για δοκιμή τίποτα δεν μπορείς να δεις στα σίγουρα, λογικά όμως αν είναι η κάρτα θα αναβοσβήνει το activity του HDD όταν το βάζεις μπρος ενώ αν είναι το chipset δεν πρέπει. Ωπα...κατσε...ενα ενα μου τα λες και μου δινεις ελπιδες χαχαχα Ναι το λαμπακι του HDD αναβοσβηνει, γενικα οταν παταω να ανοιξει το λαπτοπ στην αρχη ξεκιναει με γκαζια το φανακι (οπως ειναι λογικο) και μετα απο λιγο παει σε νορμαλ στροφες!!! Επισης κατα την διαρκεια του blind flash bios τα heatsink του επεξεργαστη και chipset ηταν κατι παραπανω απο ζεστα ενω της καρτας γραφικων ηταν κρυο ουτε καν χλιαρο!
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τι ελπίδες... Αν έχει 2 τσιπάκια καταδικασμένα να καούν κάποια μέρα δεν το λες και ελπίδα για το λάπτοπ αυτό Όπως και να έχει, αφού έκανες και reflow και τίποτα δεν έδειξε φως τότε θες ανταλλακτικά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... Μνήμες δοκίμασες είπες, ClearCMOS λογικά θα έκανες, πάστες άλλαξες, σιγουρέψου μόνο οτι πατάνε καλά τα τσιπάκια στην μητρική, γιατί το NB πρέπει να θέλει pad αν θυμάμαι καλά σε αυτό. Μετά επεξεργαστή αν έχεις κανένα άλλο δεν χάνεις τίποτα να τον αλλάξεις αλλά είναι τραβηγμένη βλάβη, πολύ δύσκολο να τον κάψεις, και αφού ανάβει το HDD led δεν πρέπει να έχει αυτός θέμα... Εχω παρόμοιο πρόβλημα δεν ανοίγω καινούργιο θέμα. Είναι το lenovo g500 20236. Μου έπεσε κάτω το λάπτοπ και έσπασε η οθόνη ο σκληρός και διάφορα πλαστικά. Εντάξει σκληρό τον άλλαξα τώρα το θέμα είναι ότι όταν ανοίγω το λαπτοπ η οθόνη είναι έτσι: Και η ερώτηση μου είναι αν η κάρτα γραφικών είναι εντάξει και αξίζει να αλλάξω οθόνη ώστε να δουλεύει το λαπτοπ. Δοκίμασα σε εξωτερική οθόνη αλλά τίποτα. Αποσύνδεσα κιόλας την οθόνη του λαπτοπ. Άστο λίγη ώρα να μπει στο λειτουργικό και μετά πάτα Win + p μπας και σου δώσει εικόνα. Ps: Αν δεν έχει λειτουργικό ο δίσκος πέρνα το σε άλλον υπολογιστή και μετά βάλε τον δίσκο στο λάπτοπ. Ps2: Τώρα αν έχει ζημιά η μητρική δεν μπορεί να το ξέρει κανένας, αν δεν συνδέσεις πάνελ κάπου να δώσει εικόνα....
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 clear cmos δεν εκανα, η μπαταρια ειναι κολλημενη επανω στο board! Η μονη λυση ειναι δωσω κανα 30αρι να παρω καρτα γραφικων με την ελπιδα να δουλευει! Διαβασα καπου οτι το speaker που δινει beeb code για να το ακουσεις πρεπει να του βαλεις ακουστικα/ηχεια θα το δοκιμασω...
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν βρίσκεις σημεία απάνω στην μητρική για clearCMOS τότε βγάζεις την μπαταρία, αλλά δεν το βλέπω να είναι αυτό βέβαια Τώρα κάρτα γραφικών με 30ρι.... Πρόσεχε μην σου δώσουν ψημένη.... Εγώ ένα φεγγάρι που κοίταγα παλιότερα πήγαιναν στα 40-50€ πάντως....
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν βρίσκεις σημεία απάνω στην μητρική για clearCMOS τότε βγάζεις την μπαταρία, αλλά δεν το βλέπω να είναι αυτό βέβαια Τώρα κάρτα γραφικών με 30ρι.... Πρόσεχε μην σου δώσουν ψημένη.... Εγώ ένα φεγγάρι που κοίταγα παλιότερα πήγαιναν στα 40-50€ πάντως.... θα κοιταξω απο ebay καμια ati! Εχω βρει την hd 3470
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Good, όντως τόσο έχει, τώρα την είδα, απλά κοίτα να έχει acer Bios απάνω της. Και πάρε και 2-3 Copper Pad γιατί έχω την εντύπωση οτι αφήνει κενό η ΑΤΙ που πρέπει να βάλεις χαλκό.
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι έχω βρει διαφορές με Acer bios και θα δω.στην τελική τσιγάρο 30 ευρώ... Αν τα χάσω ρεφάρω πουλώντας τον hdd χαχαχα
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλά και την ίδια την κάρτα να την βάλεις εδώ στις αγγελίες αν δεν σου κάνει θα φύγει τσακ μπάμ. Εδώ φεύγουν 8400-8600 αυτή θα μείνει;
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σ ευχαριστώ πολύ για το help...αν χρειαστώ κάτι παραπάνω από πληροφορίες σου στέλνω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα