BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα έχω το εξής Λαπτοπ http://www.e-shop.gr/acer-aspire-7520g-502g25mi-tl60-2048mb-250gb-p-PER.907984 Ανάβει κανονικά το Λαπτοπ αλλά η οθόνη τίποτα μαύρο. Δοκίμασα να συνδέσω το Λαπτοπ με εξωτερική οθόνη αλλά τα ίδια (πάτησα να αλλάξει η έξοδος κτλ). Έβγαλα σκληρό το άνοιξα, τα ίδια. Έβγαλα μνήμες, τα ίδια. Υποψιάζομαι πως είναι η κάρτα γραφικών...κανενας τρόπος υπαρχει για να σιγουρευτώ ότι ειναι σίγουρα η κάρτα γραφικών η αν είναι κάτι άλλο; Να σημειώσω ότι η κάρτα γραφικών είναι αποσπωμενη.
mixalis95320 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα έχω το εξής Λαπτοπ http://www.e-shop.gr/acer-aspire-7520g-502g25mi-tl60-2048mb-250gb-p-PER.907984 Ανάβει κανονικά το Λαπτοπ αλλά η οθόνη τίποτα μαύρο. Δοκίμασα να συνδέσω το Λαπτοπ με εξωτερική οθόνη αλλά τα ίδια (πάτησα να αλλάξει η έξοδος κτλ). Έβγαλα σκληρό το άνοιξα, τα ίδια. Έβγαλα μνήμες, τα ίδια. Υποψιάζομαι πως είναι η κάρτα γραφικών...κανενας τρόπος υπαρχει για να σιγουρευτώ ότι ειναι σίγουρα η κάρτα γραφικών η αν είναι κάτι άλλο; Να σημειώσω ότι η κάρτα γραφικών είναι αποσπωμενη. Εφοσον συνδεσες και αλλη οθονη και παλι δεν εδειξε τιποτα τοτε μαλλον ειναι η καρτα γραφικών... δεν εμεινε και κατι αλλο να δοκιμάσεις. Παλι καλα που ειναι αποσπωμενη... Εντομεταξυ ουτε bios βλεπεις ουτε τιποτα ετσι?
nikos903 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Οι 8400 ήταν προβληματικές (και όχι μόνο), αυτή τρέπει να είναι το θέμα... Βγάλε την ψήκτρα και ζέστανε τι τσιπάκι της κάρτας γραφικών με το πιστολάκι για τα μαλλιά 1-2 λεπτά και μετά βάλε πάστες και δες αν πάρει. Αν πάρει έχει θέμα η κάρτα γραφικών και θέλει αλλαγή.
GreekMonkey Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Lenovo G510 μόνο που όταν το συνδέω σε οθόνη pc δουλεύει κανονικά.
mixalis95320 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Lenovo G510 μόνο που όταν το συνδέω σε οθόνη pc δουλεύει κανονικά. Η παρεδωσε πνευμα η οθονη σου η η καλωδιοταινια της.
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Οι 8400 ήταν προβληματικές (και όχι μόνο), αυτή τρέπει να είναι το θέμα... Βγάλε την ψήκτρα και ζέστανε τι τσιπάκι της κάρτας γραφικών με το πιστολάκι για τα μαλλιά 1-2 λεπτά και μετά βάλε πάστες και δες αν πάρει. Αν πάρει έχει θέμα η κάρτα γραφικών και θέλει αλλαγή. Έχω σταθμό κολλησης με πιστόλι θερμού αέρα. Και θα το βάλω στους 150-200 βαθμους να το ζεστάνω να δω. Εφοσον συνδεσες και αλλη οθονη και παλι δεν εδειξε τιποτα τοτε μαλλον ειναι η καρτα γραφικών... δεν εμεινε και κατι αλλο να δοκιμάσεις. Παλι καλα που ειναι αποσπωμενη... Εντομεταξυ ουτε bios βλεπεις ουτε τιποτα ετσι? Όχι ούτε bios τίποτα. Είμαι διατεθημενος να αγοράσω κάρτα γραφικών αρκεί να σιγουρευτώ ότι ειναι αυτό το πρόβλημα.
nikos903 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Max 230 βαθμούς, αλλά για τόσο πολύ μην το βάλεις 1-2 λεπτά, 15 δεύτερα άστο και ανέβασε σιγά σιγά. Δες reflow profile διάγραμμα στο net καλύτερα για να πας σύμφωνα με αυτό. Lead free είναι. 1
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Max 230 βαθμούς, αλλά για τόσο πολύ μην το βάλεις 1-2 λεπτά, 15 δεύτερα άστο και ανέβασε σιγά σιγά. Δες reflow profile διάγραμμα στο net καλύτερα για να πας σύμφωνα με αυτό. Lead free είναι. Ναι κάπως έτσι λέω να ξεκινήσω την, έχω ντύσει και με κάπτον ταινία, έχω βάλει και θερμόμετρο του πολυμετρου να δω..ισως το αφήσω να πιάσει μέχρι 150-160 βαθμούς..
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν το δοκίμασα μια από τα ίδια. Έβγαλα την οθόνη του desktop μου και η οθόνη εκείνη την ώρα έγραψε ελέγξτε το καλώδιο σήματος (κατι τέτοιο). Το βάζω στο Λαπτοπ και έφυγε αυτό το μήνυμα, στην ουσία αναγνώρισε ότι συνδέθηκε με υπολογιστή. Πατάω να ανοίξει το Λαπτοπ, και η οθόνη βγάζει πάλι το μήνυμα που αναφέρω πάνω.
nikos903 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μετά μόνο με άλλη κάρτα, αφού δεν πήρε έτσι είτε δεν πέτυχε το reflow, είτε έχει χαλάσει τελείως η κάρτα είτε δεν έχει θέμα αυτή. Όπως και να έχει, βγάλε την καλωδιοταινία της lcd απο την μητρική και σύνδεσε το vga στην οθόνη και βάλε το λάπτοπ μπρος, αν δεν δείξει και πάλι έχει θέμα... Κάρτα ή μητρική δεν ξέρω αλλά θα έλεγα κάρτα σχεδόν με βεβαιότητα....
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα το δοκιμάσω κι αυτό...και μετά θα ψάξω μήπως παίζει στις αγγελίες εδώ καμιά τέτοια κάρτα.
nikos903 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παίρνει διάφορες, αν βρεις ΑΤΙ συμβατή έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου καεί μετά ή αλλιώς καμία 9650. Αν πάρεις απο εδώ απο τις αγγελίες πρόσεχε μην σου σουτάρουν καμιά ψημένη.... Αν δεις το τσιπάκι και έχει αλλάξει χρώμα, υπάρχουν σολτερίνες αριστερά και δεξιά μακριά απο την κάρτα αυτή. 1
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θα δοκιμαω και το blind flash bios! Γιατι εχουν πολλοι το ιδιο προβλημα!
nikos903 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 VBios? Παράξενο μου φαίνεται, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις βέβαια. Αν όμως ηταν αυτό δεν θα άκουγες τον ήχο εκκίνησης;
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το δοκιμασα τα ιδια...εκανα ενα reflow με πιστολακι στο chipset!!! Αλλα τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα