Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Παιδιά μία ερώτηση. Έχω δυο modem του ότε speedport entry 2i. Υπάρχει καμία ρύθμιση να τα έχω και τα δύο ανοιχτά και να έχω internet?

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις 2 modem στην ίδια γραμμή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις το ένα modem μέσω του άλλου με καλώδιο ethernet και να το κάνεις acces point το ένα

Δεν ξέρω όμως αν τα modem σου υποστηρίζουν κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Επειδή το σπίτι είναι διώροφο θέλω να έχω και internet στο πάνω όροφο στο σταθερό pc χωρίςνα θέλω να κόβω το internet στους άλλους που είναι στο ισόγειο. Δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις 2 modem στην ίδια γραμμή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις το ένα modem μέσω του άλλου με καλώδιο ethernet και να το κάνεις acces point το ένα

Δεν ξέρω όμως αν τα modem σου υποστηρίζουν κάτι τέτοιο

ολα τα adsl router μπορουν να παιξουν σαν access point.

Ok npil. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

αν εχεις τριφασικο ρευμα παρε κατι σε Powerline που να παιζει σε τριφασικο.κοιτα για devolo.

Δημοσ.

ολα τα adsl router μπορουν να παιξουν σαν access point.

Για να γίνει αυτό νομίζω πως το modem που θες να κάνεις access point θα πρέπει να κλείσεις το dhcp σωστά;

Έχω ένα modem zte w300 της on telecom που δεν μ'αφήνει να κλείσω το dhcp άρα πρακτικά δεν μπορώ να το κάνω access point.

Δημοσ.

Για να γίνει αυτό νομίζω πως το modem που θες να κάνεις access point θα πρέπει να κλείσεις το dhcp σωστά;

Έχω ένα modem zte w300 της on telecom που δεν μ'αφήνει να κλείσω το dhcp άρα πρακτικά δεν μπορώ να το κάνω access point.

ή θα πρεπει να κλεισεις τον dhcp ειτε θα πρεπει να δωσεις dhcp relay ειτε να αφησεις τον dhcp αλλα να μπορεις να αλλαξεις το gateway που δινει ωστε να μην δινει τον ευατο του.λιγα το κανουν αυτο(πχ technicolor).

το θεωρω πολυ παραξενο το zte να μην σε αφηνει να κλεισεις dhcp.αν δεν σε αφηνει τοτε δεν φταιει το ρουτερ αλλα μαλλον οτι εχουν ορισει user  και δεν μπαινεις σαν admin και το εχουν κλειδωσει.λογικα αμα μπεις σαν admin θα σε αφησει.αν και το θεωρω τραγικο σαν User να μην μπορεις να κλεισεις dhcp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...