Προς το περιεχόμενο

OnePlus 3 vs S7 Edge

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1

Αλλαγή οθόνης σε Galaxy S4 (πριν 2-3 χρόνια), όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε 2 ώρες στη Smartec. 

Δε ξέρω τι γίνεται με τις υπόλοιπες εταιρίες αλλά η Samsung (μέσω smartec), παρέχει άψογο after sales service.

Δημοσ.

Τα 480 ευρώ που γράφω είναι λόγω express courier μπας και παραλάβω πιο γρήγορα και απο'κει και πέρα τα υπόλοιπα χρήματα είναι οι 2 dash φορτιστές που θεωρώ πως έχω ανάγκη. Αν πάλι πάω για S7 Edge, δεν θα χρειαστώ ούτε περισσότερα μεταφορικά, ούτε έξτρα φορτιστές μιας και τυχαίνει να έχω και σπιτιού ταχείας φόρτισης αλλά και αυτοκινήτου. Εξού και ο λόγος που λέω ότι πάνω κάτω τα βρίσκω στην ίδια τιμή.

Είχα S7 Edge για μερικές ώρες και το πούλησα την επόμενη μέρα. Όχι γιατί δεν μου άρεσε κάτι στο κινητό αλλά διότι δεν μπορούσα να χωνέψω πως αγόρασα μεταχειρισμένο κινητό. Παλαβό?? Κι όμως έχω τρέλα να ξεσφραγίζω εγώ οτιδήποτε αγοράζω. Το γιατί το τσίμπησα είναι άλλο θέμα... Λίγες πάντως οι ώρες που το κράτησα για να εκφέρω γνώμη.

Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα... Ξέρεις ότι το προηγούμενο κινητό που είχα ήταν iPhone 6s Plus. Το έδωσα για κάποιους προσωπικούς λόγους

Αν τα ειχες αναφερει αυτα εξαρχης θα ηταν καλυτερα. Εγω πηγα με το σκεπτικο οτι δεν θα ειχες προηγουμενως καποια ακριβη συσκευη και οτι οντως το οικονομικο θεμα ηταν αυτο που εμπαινε στην μεση κυριως.

Τωρα αφου και το S7 edge το ειχες ηδη και δεν ειχες θεμα,και γενικα εχεις αλλαξει αρκετα κινητα(και αρα εχεις χασει και καποια χρηματα),τοτε ναι δεν αξιζει να κοιτας σε OnePlus3.

Δημοσ.

Αν τα ειχες αναφερει αυτα εξαρχης θα ηταν καλυτερα. Εγω πηγα με το σκεπτικο οτι δεν θα ειχες προηγουμενως καποια ακριβη συσκευη και οτι οντως το οικονομικο θεμα ηταν αυτο που εμπαινε στην μεση κυριως.

Τωρα αφου και το S7 edge το ειχες ηδη και δεν ειχες θεμα,και γενικα εχεις αλλαξει αρκετα κινητα(και αρα εχεις χασει και καποια χρηματα),τοτε ναι δεν αξιζει να κοιτας σε OnePlus3.

Όχι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, τουλάχιστον όσον αφορά τις συγκεκριμένες συσκευές. Έχω πάνω κάτω 550 ευρώ για συσκευή + 1-2 εξτραδάκια που θα χρειαστώ. Έτσι όπως το κόβω το θέμα από αυτά τα λίγα που διαβάζω αλλά και σε σχέση με τις "ανάγκες" μου, μάλλον θα πάω προς Samsung κι ότι γίνει. Στο φινάλε αν κάτι πάει στραβά το πουλάς και γυρνάς σε OP3 μιας και είναι φθηνότερο. Χαχα!!

ΥΣ: Κι αν έχω χάσει χρήματα από συναλλαγές...

Δημοσ.

Ειχα και τα δυο τηλεφωνα για περιπου 1 μηνα το καθενα μιας και αλλαζω συσκευη αρκετα συχνα . Εμεινα ικανοποιημενος περισσοτερο απο το OnePlus 3 παρα με το S7 Edge με μικρη διαφορα ομως . Ο λογος ειναι το καθαρο λογισμικο stock που προσφερει η OnePlus μεσω του Oxygen OS και φυσικα η αλλαγη σε οποια ρομ ηθελα ανα πασα στιγμη χωρις να χαθει η εγγυηση . Ηδη εχει βγει CM 14 με Nougat 7.0 αν δεν κανω λαθος για το OP3 κατι που θα αργησει αρκετα με το S7 Edge (λογικα Δεκεμβρη) . 

Επισης , μερικα αρνητικα με το S7 Edge ηταν το γνωστο touchwiz με σκαλωματα εδω και εκει (πολυ καλυτερα απο παλια ομως) , το πλαινος μερος της οθονης που ακουμπουσα καταλαθος με συνεπεια να πατιουνται διαφορες αλλες επιλογες στα πλαγια (λυνεται μερικως αν βαλεις θηκη) , η γυαλινη πλατη που βρωμιζει και γεμιζει γρατσουνιες σχετικα ευκολα . Επισης , θελει μεγαλη προσοχη με την οθονη γιατι αργα ή γρηγορα θα εχει μερικες γρατσουνιες εφοσον δεν μπαινει γυαλι προστατευτικο tempered glass .

Απο αρνητικα του OP3 θα ελεγα ειναι η μπαταρια που την θεωρω σχετικα μικρη για τις αναγκες μου 3 - 4 ωρες το πολυ ανοικτη οθονη (αλλα ο ταχυτατος Dash φορτιστης το σωνει , περιπου 65% σε μιση ωρα) , οπως ειπες το after sales και η εγγυηση ειναι ενα θεμα αν και πιστευω θα βρεθει λυση απλα θα παρει αρκετες μερες και πολλα emails , και το βιντεο που το θεωρω οτι παντα εβγαινε αρκετα κουνημενο και ας εχει OIS και τελευταιο η αναμονη για παραλαβη που θα σου παρει πολλες μερες . 

Ειναι παρα πολλα και τα θετικα και τα αρνητικα θελει αρκετη σκεψη αλλα θα εισαι σιγουρα ικανοποιημενος και απο τα δυο αυτο ειναι το μονο σιγουρο . Εμενα η ψηφος μου παει στην OnePlus αλλα οπως ειπα ειναι πολυ οριακα ! Ισως επειδη ασχολουμαι πολυ με το software και ελαχιστα με τις καμερες αλλιως θα προτεινα το S7 Edge :).

Δημοσ.

ρε παιδιά τι συγκρίνεται για να καταλάβω?

το παιδι λέει ότι έχει τα λεφτά..απλά ρωτάει ποιο είναι καλύτερο..

αν θέλεις

καλύτερη κάμερα

μπαταρία

οθονη

αδιάβροχο

sd

εγγύηση

τότε δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους..

το op3 το θετικό του είναι το stok τίποτα άλλο

.

Δημοσ.

Σαν χρήστης one plus 3 εδώ και ένα μήνα περίπου έχω να πω ότι είναι άριστο με καθαρό android,με σούπερ γρήγορη φόρτιση και γενικά πολύ ευχαριστημένος,πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω.

Αλλά εάν δεν έχει πρόβλημα στην διαφορά χρημάτων τότε s7 edge all the way,κερδίζει στα σημεία.

Δημοσ.

Ειχα one plus 3 για ενα 2μηνο μιας αλλαζω συνεχεια τηλεφωνα και μπορω να πω οτι ηταν απαιχτο ! Το εδωσα ομως μιας και δεν ασχολουμαι με το να αλλαζω ρομς , και πηγα σε s7 edge που εχει κ ενας φιλος μου και εχει μεγαλη διαφορα σε καμερα , οθονη(φυσικα), μπαταρια,sd και το καλυτερο κρατημα στο χερι απο οποιοδηποτε κινητο ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...