Gary_Kokkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα ειναι εκτος ταχυτητας να μην χαλασει ευκολα, και ας εχει εγγυηση
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα ειναι εκτος ταχυτητας να μην χαλασει ευκολα, και ας εχει εγγυηση αν σκοπευει να εχει τα data του εκει θα πρεπει να μαθει να παιρνει backup.και ο καλυτερος δισκος μπορει να παθει οτιδηποτε. 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σωστος ,αλλα αν διαβασει κανεις εδω μεσα απο διαφορα προβληματα,ελαχιστοι κάνουν και σαν να περιμενουν απο μια φιρμα να τους σωσει με την εγγυηση .
thebigdaddy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Windows,προγράμματα και παιχνίδια θα έχω αρχεία πουτα θέλω θα τα έχω σε hdd
Καϊάφας Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ποιος ssd έχει την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο?? είμαι ανάμεσα σε corsairιr και crucial ποιος από τους 2 θα μου αντέξει περισσότερο? έχετε κάποια καλύτερη εταιρία να μου προτείνετε?η χωρητικότητα που ψάχνω είναι 240gb Κατ εμε, ενα προιον πληρει τα παντα μεχρι στιγμης στην αγορα, ο Extreme Pro της Sandisk. Φοβερες επιδοσεις, καλες και σταθερες ταχυτητες για βαριες εγγραφες video/audio/photoshop σε βαθος χρονου, δεν πεφτει η ταχυτητα του οσο αλλοι ssd, δεν κολλαει πουθενα, γρηγορος σε βαριες παραλληλες εργασιες, σπιρτοζος και με εγγυηση Sandisk 10 χρονια. Ειναι ακριβος, αλλα ειναι ο καλυτερος, ξαναλεω για συγκεκριμενες χρησεις και απευθύνεται σε σοβαρους και απαιτητικους χρηστες, ενα workhorse για επαγγελματικη χρηση, ολοι οι υπολοιποι ας αγορασουν εναν TLC να κανουν την δουλεια τους. 2
CarbonFibre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τη μεγαλύτερη αντοχή την έχουν οι Samsung 850 pro και 960 pro λόγω 3d MLC v-nand.
filter_bubble Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τη μεγαλύτερη αντοχή την έχουν οι Samsung 850 pro και 960 pro λόγω 3d MLC v-nand. tlc ειναι κατα βαση
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Windows,προγράμματα και παιχνίδια θα έχω αρχεία πουτα θέλω θα τα έχω σε hdd καλο ειναι να υπαρχει και backup γιατι και οι μηχανικοι χαλανε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα