thebigdaddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ποιος ssd έχει την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο?? είμαι ανάμεσα σε corsairιr και crucial ποιος από τους 2 θα μου αντέξει περισσότερο? έχετε κάποια καλύτερη εταιρία να μου προτείνετε?η χωρητικότητα που ψάχνω είναι 240gb
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα δεις να είναι MLC, και όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο περισσότερο θα αντέξει. 2
Hristos.S Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 840 pro (αν βρεις) και μετά 850 pro (σε ένα τεστ ο 850 άντεξε 1ΡΒ και μάλλον χτύπησε ελεγκτή). Πολύ καλή λύση και ο sandisk extreme pro
thebigdaddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 εγώ οι σκληροί που έχω βρει είναι ο corsair le 240 και crucial mx200
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα δεις να είναι MLC, και όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο περισσότερο θα αντέξει. εδώ όμως λέει ότι ο slc είναι καλύτερος σε διάρκεια χρόνων. Φιλικά πάντα και χωρίς να έχω διάθεση να ειρωνευτώ There are particular reasons why manufactures build flash memory with a single bit per cell like SLC. SLC has the advantage of being the fastest, most durable but has the cons of being more expensive, and is not available in higher gigabyte storage capacity. That is why SLC is preferred for heavy enterprise usage. Pros: Has the longest lifespan and charge cycles over any other type of flash. More reliable smaller room for read/write error. Can operate in a broader temperature range. Cons: The most expensive type of NAND flash on the market. Often only available in smaller capacities. Recommended for: Industrial use and workloads that require heavy read/write cycles such as servers.
thebigdaddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 αν βάλω Μ.2 πχ τον crucial mx 300 θα είναι καλύτερος?
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 εδώ όμως λέει ότι ο slc είναι καλύτερος σε διάρκεια χρόνων. Φιλικά πάντα και χωρίς να έχω διάθεση να ειρωνευτώ Και πες μας που θα βρει copnsumer SSD με SLC? Ειλικρινά δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει 500 ευρώ για 250gb ξέρω ΄γω. Είναι τρομερά ακριβοί και αμφιβάλω αν κυκλοφορούν σε πακέτα λιγότερα των 100 πχ, αφού χρειάζονται μόνο σε εταιρίες, σέρβερ κτλ.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 όντως έχεις δίκιο και εγώ αυτό πρόσεξα ότι δεν κυκλοφορούν και πολλοί. 1
thebigdaddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το mtb που λένε πχ ότι είναι μέχρι 60 tb maximum δηλαδή όταν συμπληρωθούν αυτά μετά τέρμα ο σκληρός τα παίζει??
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 mtbf είναι, και είναι mean time, μέσος χρόνος δηλαδή. Οι Sammy έχουν 70-75ΤΒ.
Kostas.karras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 αυτος ειναι slc ??? https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-256GB.html http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820215017 Ρωταω διοτι τον αναφερει ως slc εδω
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Με τέτοια τιμή αδύνατον, MLC είναι αν δεις review. http://www.anandtech.com/show/10601/adata-introduces-ultimate-su800-ssd-smi-controller-3d-nand-sata-interface The drives are based on Silicon Motion’s SM2258 controller (which has four NAND flash channels and LDPC ECC technology) as well as 3D TLC NAND flash memory from an unknown manufacturer ... The manufacturer claims that the Ultimate SU800 SSDs support sequential read performance up to 560 MB/s as well as sequential write performance up to 520 MB/s when pseudo-SLC caching is used. 1
LouCi4er Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 αυτος ειναι slc ??? https://www.skroutz.gr/s/9983945/Adata-Ultimate-SU800-3D-SU800-256GB.html http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820215017 Ρωταω διοτι τον αναφερει ως slc εδω Κλασικος TLC ειναι με SLC cache.Αυτο που κανουν(νομιζω) αρκετοι κατασκευαστες.Εχουν την SLC cache για να γραφονται τα δεδομενα πρωτα εκει και μολις γεμισει τοτε περνανε στην TLC.Ετσι γραφοντας μικρα αρχεια,εχεις επιδοσεις ανεβασμενες,μολις γραψεις κανενα μεγαλο αρχειο,τοτε βλεπεις την ταχυτητα εγγραφης των TLC δισκων να πεφτει δραματικα και να αγγιζει ταχυτητες μηχανικων δισκων.Το κανουν επισεις για να γλιτωσουν τις TLC μνημες απο τις συχνες εγγραφες και να κερδισουν λιγο MTBF. 2
filter_bubble Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 βασικα η αναζητηση σου πρακτικα δεν εχει αξια γιατι τον χειροτερο ssd να αγορασεις (αν δεν εχει καποιο προβλημα) θα σου κρατησει πολυ παραπανω απο οτι θα θες να τον κρατησεις με βαση τις επιδοσεις του ακομα κ αν κανεις χαλια χρηση κ σε σχεση με τις τρεχουσες τιμες/χωρητικοτητα ssd δλδ ενω πεφτουν οι τιμες/χωρητικοτητα κ οι controllers γινονται ολο κ καλυτεροι σε 1-2 χρονια θα εχεις εναν μικρο σε σχεση με τα λεφτα που πληρωσες κ λιγο πιο αργο σε σχεση με τους τρεχοντες στην αγορα επισης σε καθημερινη χρηση δυσκολα αντιλαμβανεσαι διαφορες αναμεσα σε αργους κ γρηγορους ssd bottom line αγορασε προσφορες κ ευκαιριες στην χωρητικοτητα που θες κ μην σε νοιαζει τπτ αλλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα