FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εδω και 2 μερες αναβει μονη της η τηλεοραση το βραδυ.Απενεργοποιημενα ολα τα ρολογια turn on/turn off. Ειμαι ακομα σε doa εχω αλλες 8 μερες αλλα παιζει να υπαρχει καποιο θεμα η τζαμπα θα τη παω πισω?
tstavrou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εδω και 2 μερες αναβει μονη της η τηλεοραση το βραδυ.Απενεργοποιημενα ολα τα ρολογια turn on/turn off. Ειμαι ακομα σε doa εχω αλλες 8 μερες αλλα παιζει να υπαρχει καποιο θεμα η τζαμπα θα τη παω πισω? Συνεχιζει? Αν οχι τι ηταν?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Συνεχιζει? Αν οχι τι ηταν? Απενεργοποιησα το auto update και ολα οκ.
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εχετε υποψιν μην παιζει κανεις με κανα κινητο ή ρολοι και ψαχνεστε τσαμπα. Εχω δει τετοιο σκηνικο, να ειναι απο το παραθυρο πιτσιρικια με ρολοι που αλλαζε καναλια στην TV και ο τυπος ειχε τρελλαθει. απλα το λεω να εχετε στο μυαλο σας και αυτο το ενδεχομενο, ειδικα σε πολυκατοικιες κτλ, ποτε δεν ξερεις τι κανει ο απο κατω/πανω/διπλα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα