Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια θελω να φτιάξω εναν υπολογιστη desktop μονο κουτι διαθετω 600 ευρω χωρις καρτα γραφικών την οποια θα πάρω πιο μετα κ χωρις λειτουργικο.

Τα θέλω να τα πάρω ολα απο eshop.

Τον θέλω για gaming, internet.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :600 ευρο

Χρήση υπολογιστή :Internet, office, gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?οχι

Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.εχω μια samsung 19 με dvi εξοδο και καποια στιγμη θελω να παρω μια 24 με hdmi εξοδο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Λαρισα
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θελω να τα πάρω ολα συναρμολογημενα απο eshop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο eshop

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι εχω windows 10 64bt

εχω απο τον προηγουμενο υπολογιστή asus GT640 2gb ddr3

και και ssd 128gb intel

Δημοσ.
Δημοσ.

το λέω επειδη εχει δυνατοτητα m2 κ usb type c, δεν ξερω απλα επειδη δεν ειναι μεγαλη η διαφορα οικονομικα αν αξιζει για μελλοντικη χρηση να το πάρω. Τι λέτε?

Δημοσ.

το λέω επειδη εχει δυνατοτητα m2 κ usb type c, δεν ξερω απλα επειδη δεν ειναι μεγαλη η διαφορα οικονομικα αν αξιζει για μελλοντικη χρηση να το πάρω. Τι λέτε?

Eιναι για DDR3 μνημες και το Z170 δεν σου χρειαζεται. Το ιδιο θα ελεγα και για την Μ.2 θυρα που ετσι κι αλλιως δεν την χανεις, με εναν ανταπτορα των 5 ευρω μπαινει σε μια PCIe. Το ιδιο ισχυει και για την USB3.1 TypeC

Eπισης ποσο μικρη ειναι η διαφορα τιμης? 127 ευρω βλεπω... δεν ειναι μικρη

Δημοσ.

συγνωμη εγω εκανα λαθος ξεχαχασα ενα p για αθτην λεω

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-Z170-HD3P RETAIL

να σας ρωτησω επειδη δεν ξερω πια ειναι η διαφορα στις Β150 Η170 Ζ170

Δημοσ.

να σας ρωτησω επειδη δεν ξερω πια ειναι η διαφορα στις Β150 Η170 Ζ170

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Z170-H170-H110-B170-Q150-Q170---What-is-the-Difference-635/

H συντομη απαντηση ειναι οτι διαφερουν στον εξοπλισμο (ποσες θυρες/εισοδους/εξοδους) και η Ζ170 δινει επιπλεον δυνατοτητα OC σε ξεκλειδωτους επεξεργαστες και OC μνημες

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια, με oc δεν προκειται να ασχοληθω αρα δεν υπαρχει λογος να πάρω z170.

εχετε να μου προτεινεται μια h170?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...