Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε θα πάρω ένα πολύμετρο πούναι φτηνό και θα το ακουμπαω σε διασταυρωμένα το μπλε με το μπλε άσπρο;δε ξέρω βέβαια να το δουλεύω,ςιναι εύκολο να το βρω;

A και κάτι ακόμα. Πρέπει να πάρω ρόυτερ για gigabit? Επειδή όλες μου οι συσκευές κ καλώδια είναι γοα gigabit?

Επεξ/σία από Hamurabi
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο να μετρήσεις ωμική αντίσταση ή συνέχεια σε ένα πολύμετρο, αλλά αν δεν γνωρίζεις να το δουλεύεις ή/και δεν έχει οδηγίες χρήσης, καλύτερα πάρε μια γεννήτρια τόνων που δουλεύεται και από κάποιον μη γνώστη.

Αν δεν έχεις Gigabit switch, τότε πρέπει να είναι Gigabit o router.

Δημοσ.

συνήθως μιλάμε για απλό modem/router του παροχου με 100mbit θύρες, το οποιο κουμπώνει πάνω σε gigabit switch.

άρα οι υπολογιστές συνδέονται μεταξύ τους με gigabit και η έξοδος στο internet είναι μέχρι 100mbit.

πολύ απλοικό παράδειγμα. δε νομίζω να θες να κανεις δρομολογήσεις σε διαφορετικά subnet εντός του σπιτιού σου...

Δημοσ.

Όσες συσκευές έχουν Gigabit κάρτα δικτύου και συνδέονται σε switch ή router με Gigabit δυνατότητα, τότε θα έχουν επικοινωνία στη μέγιστη ταχύτητα.

Όταν όμως κάποια συσκευή συνδέεται σε switch ή router με Fast Ethernet δυνατότητα, τότε και η ταχύτητα αυτής της συσκευής θα είναι μειωμένη, άσχετα αν αυτή είναι Gigabit.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...