stelaras1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Onelove, mclein ευχαριστώ, ναι εννοείται ότι θα πάρω τα καλύτερα που υπάρχουν γιατί ανοιγοκλείνει συχνά και υπάρχει φθορά. Τώρα είναι πλαστικά (προφανώς τα έβαλε ο κατασκευαστής για λόγους κόστους). Αν και η διαφορά είναι ελάχιστη..ξεφτίλες.. αν μπορέσω να τα βγάλω τελικά γιατί ζόρισαν τα πράγματα
Onelove Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω οτι τα μεταλλικα ειναι σπανια γιατι κανουν πολυ θορυβο σε σχεση με τα πλαστικα.
mclein Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω οτι τα μεταλλικα ειναι σπανια γιατι κανουν πολυ θορυβο σε σχεση με τα πλαστικα. τα καλα ποιοτικα δεν κανουν θορυβο + οτι δε θα πεθανουν ποτε.
stelaras1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 αυτά είναι όλα στανταρ; δηλαδή εάν πάω και ζητήσω για μια πόρτα 1 μέτρου με διπλό τζάμι θα ξέρουν τι να μου δώσουν ή θα πρέπει πρώτα να τα βγάλω και να πάω δείγμα; γνωρίζει κανείς για τί διαφορά τιμής μιλάμε; ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 αυτά είναι όλα στανταρ; δηλαδή εάν πάω και ζητήσω για μια πόρτα 1 μέτρου με διπλό τζάμι θα ξέρουν τι να μου δώσουν ή θα πρέπει πρώτα να τα βγάλω και να πάω δείγμα; γνωρίζει κανείς για τί διαφορά τιμής μιλάμε; ευχαριστώ ειναι παλια + καινουρια. καλο θα ηταν να εχεις δειγμα. κοστος μαξ 3€ για καθε ενα.
bill999r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να αλλάξω τα ραουλα σε παντζουρι μπαλκονοπορτας συρόμενο χωνευτο. Έχω αφαιρέσει το αρμοκαλυπτρο, έχω ξεβιδωσει τέρμα το ραουλο αλλά δεν λέει να βγει από τον οδηγό. Βασικά βγαίνει το πίσω μέρος αλλά το μπροστινό με τίποτα. Ίσως να είναι κ ελαφρώς στραβό το κουφωμα. Καμία ιδέα;
bill999r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, bill999r είπε Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να αλλάξω τα ραουλα σε παντζουρι μπαλκονοπορτας συρόμενο χωνευτο. Έχω αφαιρέσει το αρμοκαλυπτρο, έχω ξεβιδωσει τέρμα το ραουλο αλλά δεν λέει να βγει από τον οδηγό. Βασικά βγαίνει το πίσω μέρος αλλά το μπροστινό με τίποτα. Ίσως να είναι κ ελαφρώς στραβό το κουφωμα. Καμία ιδέα; Μετά από αρκετή ώρα τη βρήκα την λύση. Για κάποιον που στο μέλλον προσπαθήσει να αλλάξει ραουλα χωνευτής μπαλκονοπορτας.... Αρχικά αφαιρούμε το αρμοκαλυπτρο. Έπειτα αφαιρούμε το κάθετο τμήμα της κασας που είναι βιδωμένο στην απέναντι πλευρά του τοίχου- το κομμάτι δηλαδή όπου κλειδωνει το κουφωμα. Αφού μείνουν μόνο ο πάνω κ ο κάτω οδηγός ανασηκωνουμε το παντζουρι κ το τραβάμε από το κάτω μέρος του προς τα έξω. Στη συνέχεια το ίδιο με το τζάμι. Για την αλλαγή των ραουλων, στη δική μου περίπτωση χρειάζονταν τετράγωνο κλειδί S2. Εκατέρωθεν του παντζούριου λοιπόν βρίσκονται δύο μικρές διπλές τρύπες. Η κάτω τρύπα είναι για τη ρύθμιση του ραουλου, ενώ η διπλανή της τρύπα είναι για την αφαίρεση του ραουλου. Με το s2 λοιπόν ξεβιδωνουμε τα δύο ραουλα κ με ένα ελαφρύ χτύπημα αφαιρούμε όλο το κάτω μέρος του παντζούριου. Αλλάζουμε τα ραουλα, ξαναδενουμε το κουφωμα κ το τοποθετούμε με τον ίδιο τρόπο. 2
Bakxos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Σε ένα παντζούρι συρόμενο θέλω να αλλάξω τα ραουλα. έβγαλα το παντζούρι ξεβιδωσα τις βίδες στις γωνίες πάτησα τους 3 πιρους από τους 4 αλλά ο τετερτος που είναι και από την κάτω μεριά δεν πατιέται με τπτ μάλλον έχει κολλήσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η γωνια για να μπορώ να βγάλω το κάτω μέρος και να φύγουν και τα ραουλα. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα