Προς το περιεχόμενο

huawei p9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. προσφατα αγορασα το huawei p9. και αγορας ενα τζαμακι προστασιας για την οθονη, το τζαμακι πιανει ολη την οθονη διοτι ειναι κιρτο. το προβλημα ειναι οτι δεν κολαει καλα και ξεκολαει. τι τζαμακι θα μου προτεινατε να βαλω που να κανει δουλεια. επισης να μην αφηνει και δακτυλιες και να μην γρατζουνιεται. το τζαμακι που εχω ειναι.

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p9-3d-full-face-p-TEL.030063

επισης λεω να παρω αυτο :http://e-mobile.gr/tempered-glass-inos-9h-0.33mm-huawei-p9-1-.-el.html

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

αφού ξεκολάει, λογικά δεν έκανες καλό καθαρισμό πριν το βάλεις.. ξαναδοκίμασε με το ίδιο. καθάρισε καλά με αλκοολούχα μαντιλάκια και το tempered glass και την οθόνη του κινητού. όταν μπει πρέπει να μην έχει δαχτυλιές,σκόνη,υγρασία αλλιώς δεν θα σταθεί επάνω..

Δημοσ.

αφού ξεκολάει, λογικά δεν έκανες καλό καθαρισμό πριν το βάλεις.. ξαναδοκίμασε με το ίδιο. καθάρισε καλά με αλκοολούχα μαντιλάκια και το tempered glass και την οθόνη του κινητού. όταν μπει πρέπει να μην έχει δαχτυλιές,σκόνη,υγρασία αλλιώς δεν θα σταθεί επάνω..

οταν το κολησα το ειχε καθαρισει. δεν εχει σκουπιδι πανω. ειχα μιση ωρα να το κολησω για να μην εχει πανω τιποτα. εχω παρασει σε παρα πολλα τηλεφωνα τζαμακι. ειναι το πρωτα που δεν καθεται πανω.

Δημοσ.

Μήπως είχε από το εργοστάσιο περασμένη ζελατίνα και προσπαθείς να βάλεις το τζάμι από πάνω της;

Εργαψα και ποιο πανω. οχι δεν ειναι εχει τπτ απο κατω...(δεν ειμαι ηλιθιος!)  ολα εγιναν οπως πρεπει. ειναι μαπα το τζαμακι μαλλον. 

Δημοσ.

Περνεις επώνυμα και είσαι κόμπλε!

Επώνυμα δν εννοώ πάντα ακριβά βρες της nillkin άριστη ποιότητα καλή τιμή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...