Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo b50-80 ATI Drivers BSOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρώτο μήνυμά μου εδώ και εχω το εξής πρόβλημα απο τη μέρα που πήρα το πιο πάνω λαπτοπ:

Έχω εγκαταστήσει SSD απο τη πρώτη στιγμή, η κάρτα γραφικών είναι ATI M330 και μετά απο hybernate ή sleep παίρνω πάντα BSOD.

Είχε κανείς παρόμοιο προβλημα; Τι έκανε; Υποψιάζομαι AMD drivers αλλά δεν έχω βρει λύση. Ευχαριστώ.

post-415799-0-68117700-1476560154_thumb.jpg

Δημοσ.

καλημέρα. Απο το site της AMD. Μετά απο κόπο και βάσανα (γενικά έχω την εντύπωση πως έχει θέμα το switchblade). Επίσης είναι οι τελευταίοι 16.10.1

Δημοσ.

Καλημερα. ΠΟΤΕ δεν θα κατεβάζεις drivers απο αλλου εκτός της σελίδας του laptop. Βγάλε τον driver με το DDU και περνά αυτον που έχει στη σελιδα του laptop. Αν δεν ξέρεις την διαδικασία πες μου.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι θα χρειαστώ μία βοήθεια. DDU τι είναι;Αν θες πες μου 2-3 πραγματάκια πιο αναλυτικά και πιστεύω πως θα βγάλω μία άκρη. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Βεβαιως. Το DDU (Display Driver Uninstaller) αφαιρει τελειως τους drivers της καρτας γραφικων χωρις να αφηνει σαβουρα πισω.

http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html

μπες εδω. σε κατι 4-5 δευτερολεπτα θα κατεβει το αρχειο. Αποσυμπιεσε το τελειως μεχρι να βγουνε τα αρχεια του προγραμματος μαζι με το exe.

Μπαινεις με ασφαλης λειτουργια στα windows (αποτι καταλαβα εχεις windows 7. σε ασφαλης μπαινεις με το f8). Ανοιγεις το exe αρχειο με δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειριστης. Επιλεγεις την επιλογη amd και πατας την πρωτη επιλογη. Θα κανει μονο του επανεκκινηση μετα. Με το που μπει, κατεβαζεις τον driver απτο site του λαπτοπ.

post-319611-0-57408300-1476781801_thumb.png

Δημοσ.

To έκανα. Αλλά τίποτα. Με το που κάνει ρεσταρτ έχω το εξής: η οθόνη είναι σε χάλια ανάλυση και σαν να μη δουλεύει ούτε ο ιντελ gpu. Κατέβασα απο τη λενοβο τους drivers της AMD και ενώ κάνει system analyze μετά απο λίγο δειχνει ολοκληρωμένη  τη διαδικασία και χωρίς να έχει εγκαταστήσει drivers. Τώρα που θυμάμαι αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα σε αυθεντικούς AMD. καμιά ιδέα;

Να επισημάνω πως για πιο πάνω έκανα πάλι ρεσταρτ, uninstall και του ιντελ και ξανα απο την αρχή. Τώρα είμαι με intel drivers μόνο και έχω στο device manager video controller αγνώστων στοιχείων.

Δημοσ.

Κάτσε λίγο. 2 καρτες γραφικών έχει το laptop; μήπως το λάπτοπ που εχεις έχει βγει σε αρκετές versions; μπορεί δηλαδή κάποιος να εχει αυτό το laptop με intel κάρτα και άλλος με ati.

Δημοσ.

Κοίτα. Έχει μία ιντελ για χαλαρα γραφικά και μία AMD για 3D accelerated. Χρησιμοποιεί το σύστημα switchblade και κάνει χρήση και των 2. Ούτε εγώ ήξερα κάτι μέχρι που το αγόρασα. Νόμισα οτι έχει ΑΜΔ όλη την ώρα.

Δημοσ.

Το έκανα. Θέλει και τους ιντελ. Το θέμα είναι το εξής. Μόνο με ιντελ κάνει hybernate κανονικά. Μόνο με ΑΜΔ επίσης (ΑΜΔ εννοείται της μαμάς όχι λενόβο γιατί αυτοί δεν εγκαθίστανται σωστά όπως έγραψα πιο πριν). Τώρα μένει να δοκιμάσω και με τους 2 που έχω.

Τώρα και με τους δύο πάλι BSOD... Καμία σωτηρία...

Δημοσ.

Ναι. Οι ιντελ οκ. Οι ΑΜΔ είναι σαν να μην αναγνωρίζουν την κάρτα και κάνουν installation σε ελάχιστα δευτερολεπτα αλλά στο device manager η κάρτα δεν υπάρχει. Γι' αυτό και απο μαμα ΑΜΔ εγκατάσταση.

Δημοσ.

Πραγματι περιεργο. Ισως βοηθησει καποιος αλλος.

Απο περιεργια. Μετα απο φορματ εισαι? Αν ναι, πριν το φορματ ηταν ολα οκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...