BillPapadimas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να φτιάξω cluster με 4 Raspberry Pi για να κάνω web hosting και να φτιάξω δικό μου FTP server, αφού μέχρι τώρα πλήρωνα για web hosting και χρησιμοποιούσα τον FTP του OTE. Έχω αρχίσει tests με τον υπολογιστή μου (πριν αγοράσω τα Raspberry) και μέχρι τωρα τα πάντα (Apache & Filezilla Server) λειτουργούν κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να κάνω Port Forwarding τίποτα δεν λειτουργεί. Έχω ψάξει όλο το internet και μέχρι τώρα δεν έχω βρεί καμία απάντηση στο πρόβλημα μου. Για τα test χρησιμοποιώ Filezilla, ftptest.net και το Port Forwarding Test του No-IP (έχω ρυθμίσει DDNS αφού δεν έχω STATIC-IP)
infin1tyGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω κάπου στη σελίδα της Cosmote που διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου πρέπει να απενεργοποιήσεις και από εκεί την πρόσθετη ασφάλεια. Εάν πάλι δεν λειτουργεί, δοκίμασε με κάποια άλλη θύρα εκτός από την 21.
BillPapadimas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το έκανα αλλά δεν γίνεται τίποτα...
virus33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 καποια αλλη πορτα δοκιμασες ? για παραδειγμα τη 3389 για απομακρυσμενη επηφανεια η μια αλλη οποιαδηποτε για πχ ip-cam εχεις δοκιμασει?
BillPapadimas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μετά από 13 ώρες debugging το έφτιαξα κάνοντας update το router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα