Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπληρωσε τη φορμα και βλεπουμε http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Γραψε αν εισαι διατεθημενος να ακορασεις και καποια πραγματα μεταχειρισμενα και ακριβως ποια ειναι αυτα που εχεις και θα χρησημοποιησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εεε.. :-D

Κινητό ξέρεις :D

Αφού ο controller είναι στον επεξεργαστή και βλέπει max 8GB ανα dim, γιατί να το περιορίζει η μητρική?

Έλα μου ντε; Δες τα specs της μητρικής που παρεθεσε.
Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:   300 εαν γινετε και με λιγοτερα καλυτερα,οπως επισης και με λιγο παραπανω αν αξιζει τοσο πολυ(με αγορες     σταδιακα)

ii) Tη χρήση του υπολογιστή     Gaming ολα τα games αλλα οχι παραρετητα στα ultra,για την σουiτα της adobe

iv) οχι οθονη

v) οχι πληκτρολογιο ποντικι

vi) αν αξιζει η αγορα ολα απο ενα καταστημα,αν οχι απο διαφορετικα

vii) αν ειναι ολα απο eshop θα το φτιαξουν εκει,αν οχι εγω

viii) χωρις λειτουργικο

xii) υπαρχει το κουτι,σκληρος δισκος

Φυσικα δεν εχω προβλημα αν βρω κατι μεταχειρ και το βαλω
Αν αξιζει το μεταρειρισμενο παραπανω που ρωτησα απο αυτο που μπορω να φτιαξω τοτε παμε για το μεταχειρ.

Κινητό ξέρεις :D
Έλα μου ντε; Δες τα specs της μητρικής που παρεθεσε.

Εχω δει σε αλλες μητρικες τα specs και λενε για max ram.τωρα αν εχει να κανει με τον επεξεργαστη που μπορουν να φορεσουν τοτε αλλαζει ο θεμα

Δημοσ.

xii) υπαρχει το κουτι,σκληρος δισκος

Φιλε μου μη στα βγαζουμε με το τσιγκελι, ειπαμε να μας πεις ποια πραγματα θα χρησιμοποιησεις οχι τι πραγματα θα χρησημοποιησεις απο τα παλια.

Ποιο ειναι το κουτι? Μαρκα μοντελο, για τον σκληρο πες δεν μας νοιαζει, η οθονη ομως μας νοιαζει και μας παρανοιαζει. Τουλαχιστον η αναλυση.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι θα βλέπει και 16 αν έχει δυο ντιμάκια. Είναι απίθανο να φιμώσανε τον controller, αν μη τι άλλο πιο δύσκολο είναι από να τον αφήσουν στην ησυχία του.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου μη στα βγαζουμε με το τσιγκελι, ειπαμε να μας πεις ποια πραγματα θα χρησιμοποιησεις οχι τι πραγματα θα χρησημοποιησεις απο τα παλια.

Ποιο ειναι το κουτι? Μαρκα μοντελο, για τον σκληρο πες δεν μας νοιαζει, η οθονη ομως μας νοιαζει και μας παρανοιαζει. Τουλαχιστον η αναλυση.

Ναι σορρυ :)

Το κουτι ειναι ενα παλιο atx οχι τπτ το ιδιαιτερο.

Οθονη μελοντικα θα εβαζα μια full hd

Εγώ πιστεύω ότι θα βλέπει και 16 αν έχει δυο ντιμάκια. Είναι απίθανο να φιμώσανε τον controller, αν μη τι άλλο πιο δύσκολο είναι από να τον αφήσουν στην ησυχία του.

Μαλλον αξιζει περισσοτερο αυτο το Pc παρα να φτιαξω κατι απο οτι εχω κταλαβει

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/Fujitsu-Esprimo-P700-Intel-Core-i5-2400-3-10GHz-4GB-500GB-DVDRW-ohne-Software-/131970060391?hash=item1eba075067:g:pvEAAOSwYIxYAJDK

+ μια μεταχειρισμανη GTX 750ti http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/722057-palit-gtx-750ti-2gb/ (τυχαια αγγελια που βρηκα με ενα γρηγορο ψαξιμο)

Με i5 2400 και τροφοδοτικο 280W Gold! Μικρο μεν αλλα καλο και υπεραρκετο για την 750ti

• Like 1
Δημοσ.

Σε αντίστοιχο επαγγελματικό Optiplex 3010 - 3ης γενιάς επίσης, μια χαρά διαβάζει 16gb.

Γιατί όμως το γράφουνε; Επίσης δεν θα παίζει πρόβλημα με συμβατες ή όχι αν βάλει δύο οχταρες?

Δημοσ.

Ναι σορρυ :)

Το κουτι ειναι ενα παλιο atx οχι τπτ το ιδιαιτερο.

Οθονη μελοντικα θα εβαζα μια full hd

Μαλλον αξιζει περισσοτερο αυτο το Pc παρα να φτιαξω κατι απο οτι εχω κταλαβει

Το θεμα ειναι οτι πανω κατω με 200ε οπως ειπαν και τα παιδια πιο πισω περνεις (επεξεργαστη i5 - καρτα γραφικων) και κανεις ενα πολυ καλο συστημα. 

Εντομεταξυ τι μητρικη εχει πανω? Σορρυ αν το ανεφερες καπου και μου διεφυγε.

Δημοσ.

Το λινκ με τα χαρακτιριστηκα ειναι αυτο   http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c03364240

Απλα επειδη μπερδευτικα λιγο με την ram,λεει πως τα 8 gb ειναι το max.

Aυτο απο τι εξαρτατε?Απο τον επεξεργαστη η απο την μητρικη?

Αν βαλω πχ τον ι5 θα μπορω να βαλω παραπανω ραμ?

Δημοσ.

Το PC που σου εστειλα απο ebay Γερμανιας ερχεται με i5 2400 στα 210ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Νομιζω ειναι καλυτερο deal απο το HP που συζηταμε με τον i3
Με μια GTX750ti και αλλα 4 GB μνημη (συνολο 300 ευρω πανω κατω) εισαι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Το PC που σου εστειλα απο ebay Γερμανιας ερχεται με i5 2400 στα 210ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Νομιζω ειναι καλυτερο deal απο το HP που συζηταμε με τον i3

Με μια GTX750ti και αλλα 4 GB μνημη (συνολο 300 ευρω πανω κατω) εισαι κομπλε.

Οντως, Με μια καρτουλα και μια μνημη θα ειναι μια χαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...