DanteMustDie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά μετά από ένα μεγάλο update που έκανα πριν καμία 10αρια μέρες το πολύ στο pc μου βλέπω πως χρησιμοποιεί πάρα πολύ RAM για το τίποτα δηλαδή από 2Gb σταδιακά ανεβαίνει μέχρι και 10gb(έχω 16),το κλείνω πάει στα φυσιολογικά του και μετά πάλι ανεβαίνει,ενώ στο background δεν τρέχει κάτι που να χρειάζεται τόσο πολύ,στην φωτό σκεφτείται έχω ανοιχτά μόνο κάποια φυσιολογικά start ups και το chrome το οποίο έχει το site της σελίδας ανοιχτώ μόνο.Δώστε τα φώτα σας,έχω σκεφτεί να κάνω downgrade τις ενημερώσεις που έκανε εκείνη την ημέρα ή να του κάνω ένα format να τελειώνω... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από DanteMustDie
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν βγαίνουν 10gb ram με αυτά που βλέπω. Πήγαινε performance και πάτα κάτω που λέει performance monitor. Επέλεξε memory και πάτα ALT+PRT SCR (είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες). Μετά πήγαινε στο snaggy και πάτα CTRL+V ή επικόλληση. Πάρε το λινκ και ανέβασε το για να δούμε τι έχει εκεί.
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να δουλεύει το σύστημα. Ο chrome μόνος του δεσμεύει περίπου 1.5gb και τα win εμφανίζονται γενναιόδωρα στην προσφορά μνήμης στα διάφορα προγράμματα επειδή ακριβώς έχεις αρκετή μνήμη. Θα ανησυχούσα αν έβλεπα 90%++ αλλά μάλλον έτσι δουλεύει το σύστημα.
DanteMustDie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εχω αυτες τις RAM απο τον φεβρουαριο και παντα δουλευε πολυ χαμηλα σε οτι και να εκανα,τωρα τι εγινε κανανε update και σου λενε μιας και εχει 16 ας σου φαμε τα 10 με βλακειες?Δηλαδη εαν βαλω 32 θα μου παρουν 20,οτι ναναι!!!Εχω τρεξει και WIndows Memory Diagnostic και ειναι ολα κομπλε οποτε δεν φταινε οι RAM,κατι γίνεται με το λειτουργικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα