Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα την νέα κάρτα και άρχισα τα τεστ. Για αρχή δοκίμασα undervolt στα 1100mv 1300mhz core και 2000mhz memory και +20 powertune και έτρεξα unigine valley 1.0 extreme hd. Tο σκορ ήταν 2200 και θερμοκρασιες 71 βαθμούς και 2500rpm τα fans. Έχω απορία γιατί δεν με αφήνει να βάλω πάνω από +20 το powertune limit;

Δημοσ.

Και στο Wattman και στο msi afterburner μου δειχνει εως +20. Μονο στις reference αφηνει μεχρι +50? Καποιος που να εχει την gtr εκδοση, μπορει να μου πει εαν τον αφηνει εως +50? Η παιζει αναλογα το κομματι?

Δημοσ.

το WAttman δεν ειναι για ολες τις καρτες. Στην 260x που εχω το Wattman δεν ειανι ενεργοποιημενο, απλα το overdrive.

Δημοσ.

Ναι, πως, αμέ.

Και οι υπόλοιποι με όλες τις άλλες κάρτες που το κάνουν χρόνια τώρα (reference και μη), τις καίμε σαν τα ξερά φύλλα τον Αύγουστο σου λέω!

• Like 2
Δημοσ.

Απο οτι φαινεται η xfx εβαλε οριο +20 επειδη στην εκδοση rs δεν εχει βαλει την ιδια ψυκτρα με την gtr εκδοση και πιθανον να μην απεδιδε τοσο καλα. Παντως δοκιμασα λιγο ακομα undervolt και εχω τωρα core 1.070mv 1300mhz και memory 0.975mv 2000mhz. Στο firestrike εβγαλα graphics score 13530, σταθερα ρολογια στα 1300mhz, θερμοκρασιες μαξ 71 βαθμοι με 2800 στροφες. Μηπως ξερει κανεις ποσο κατω παει η ταση στις μνημες?

Δημοσ.

Το firestrike και  το witcher 3 θεωρειται αξιοπιστος τροπος να τεσταρω τις διαφορες ρυθμισεις (undervolt, overclock κλπ) στην καρτα? Μεχρι στιγμης εχω καταφερει τις εξης ρυθμισεις:

1. core 1050mV 1300mhz και memory 1000mV 2100mhz max 72 βαθμοι στο firestrike

2. core 1100mV 1350mhz και memory 1000mV 2100mhz max 74 βαθμοι στο firestrike

Θερμοκρασια δωματιου 20-21 βαθμοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...