nikοs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τι να πω;;; Δεν αμφισβητω τα λεγόμενα σου αλλά πραγματικά εγώ όπου και αν το έβαλα είχα εξαιρετικές θερμοκρασίες.
sil_unique Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μου φαίνεται το φόρουμ θα χρειαστεί και άποψη ενός τρίτου για το σχετικό θέμα.
lionheart82 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 k4 pro δεν έχω πάρει ποτέ. k5 pro είχα βάλει αρχικά σε gpu σε ένα acer και έλεγα γιατί σβήνει μέχρι που είδα θερμοκρασίες κοντά στους 100 και έβαλα pad για να δουλέψει οκ. Ξαναδοκίμασα όταν ξαναπήρα φρέσκια σε άλλο μηχάνημα αλλά πάλι τα ίδια και πλέον γλιτώνω χρόνο βάζοντας pad σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα acer απο οσα video εχω δεί αλλα και αυτό που έχω (5920g) στην gpu θέλουν αρκετή παστά γιατί υπάρχει μεγάλο κενό και δεν το πιάνει διαφορετικά. Στην περίπτωση μου με μη σωστή εφαρμογή ήταν 100 C στο boot, 115 + BSOD και όταν μπήκε σωστά 70 max μετά από αρκετή ώρα. Και ναι τα pads στις μνήμες της gpu ανάλογα τι δίνει ο κατασκευαστής.
BigRed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τα acer απο οσα video εχω δεί αλλα και αυτό που έχω (5920g) στην gpu θέλουν αρκετή παστά γιατί υπάρχει μεγάλο κενό και δεν το πιάνει διαφορετικά. Στην περίπτωση μου με μη σωστή εφαρμογή ήταν 100 C στο boot, 115 + BSOD και όταν μπήκε σωστά 70 max μετά από αρκετή ώρα. Και ναι τα pads στις μνήμες της gpu ανάλογα τι δίνει ο κατασκευαστής. Με ποια GPU?
lazkal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Η Κ-5 από ότι έχω δει μέχρι τώρα δουλεύει σωστά ( αλλά θέλει αρκετή ποσότητα ) . Απεναντίας η Κ-4 είναι απαράδεκτη . Στο λαπτοπ μου ανέβαζε 90 για πλάκα . Την αλλάζω αμέσως με μια της πλάκας ( Below Zero ) και έπεσε στους 74 . Σε πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξω με μια από τις καθιερωμένες . 1
lionheart82 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Με ποια GPU? Η gpu ειναι η HD 3650 αυτη εδώ: https://www.amazon.com/gp/product/B01H3VP6IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα