vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια. εχω το μοντελο gt-i9505 και πριν 2 εβδομαδες αντικατεστησα την οθονη σε τεχνικο. οταν το πηρα το κινητο μετα απο 2-3 μερες αρχισε να κολλαει και καμια φορα μαυριζε η οθονη μονο οταν χτυπαγε το κινητο και απαντουσα με το home button. σημερα ξαφνικα μαυρισε εντελως η οθονη και δεν δειχνει απολυτως τιποτα. το toutch δουλευει γιατι οταν παταω το κουμπι να ανοιξει και ακουω τον ηχο παταω στα τυφλα στην οθονη και δονηται καθως και ολα τα λαμπακια-φωτακια αναβουν κανονικα. φορτιζει κανονικα(κοκκινο led ). εσεις τι γνωμη εχετε? εχει τυχει σε κανεναν? ευχαριστω
lek88 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον κατι δεν εφτιαξε καλα αυτός που σου άλλαξε την οθονη. Στην θεση σου θα το πήγαινα πισω σ'αυτόν και θα του ελεγα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετα την αλλαγη.
ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια. εχω το μοντελο gt-i9505 και πριν 2 εβδομαδες αντικατεστησα την οθονη σε τεχνικο. οταν το πηρα το κινητο μετα απο 2-3 μερες αρχισε να κολλαει και καμια φορα μαυριζε η οθονη μονο οταν χτυπαγε το κινητο και απαντουσα με το home button. σημερα ξαφνικα μαυρισε εντελως η οθονη και δεν δειχνει απολυτως τιποτα. το toutch δουλευει γιατι οταν παταω το κουμπι να ανοιξει και ακουω τον ηχο παταω στα τυφλα στην οθονη και δονηται καθως και ολα τα λαμπακια-φωτακια αναβουν κανονικα. φορτιζει κανονικα(κοκκινο led ). εσεις τι γνωμη εχετε? εχει τυχει σε κανεναν? ευχαριστω Πήγαινε το πίσω στο μάστορα ειναι υποχρεωμένος να σ το ξαναφτιάξει ετσι ειναι ο επαγγελματίας όποιος σέβεται τον εαυτό του πρωτ απ όλα 1
vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 φοβαμαι οτι δεν θα βρω ακρη. ηδη πληρωσα 140 ευρω για οθονη και εργασια και θα μου πει σιγουρα οτι φταιει η πλακετα και οτι θελει αλλαγη. θα μου πει ετυχε να χαλασει και αυτο...
ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αν φταίει η πλακέτα αυτο ειναι αλλο καπέλο πήγαινε το και αλλου να δεις τι θα σ πούνε P.S Με 140 ευρω βρίσκεις s5 μεταχειρισμένο πλέον
vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εχω καταλαβει την μ@λ@κι@ που εκανα. αλλα ειχα μεσα τηλεφωνα που τα χρειαζομουν οπωσδηποτε και μου ειπε οτι δεν γινεται να τα βρουμε αν δεν εβαζα οθονη. κατι που ισχυει και τωρα. μπορω καπως να συνδεθω μεσω pc στο κινητο?να πω εκ των προτερων οτι κατεβασα το kies και το smart switch αλλα μου λενε οτι το κινητο ειναι κλειδωμενο και δεν μπορουν να συνδεθουν. υπαρχει καποια λυση στο θεμα αυτο?
leo066 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 έχεις smartphone και το χρησιμοποιείς ως τέτοιο και τις επαφές τις έχεις μόνο στο τηλέφωνο/σιμ και οχι στο gmail? εχω καταλαβει την μ@λ@κι@ που εκανα. αλλα ειχα μεσα τηλεφωνα που τα χρειαζομουν οπωσδηποτε και μου ειπε οτι δεν γινεται να τα βρουμε αν δεν εβαζα οθονη. κατι που ισχυει και τωρα. μπορω καπως να συνδεθω μεσω pc στο κινητο?να πω εκ των προτερων οτι κατεβασα το kies και το smart switch αλλα μου λενε οτι το κινητο ειναι κλειδωμενο και δεν μπορουν να συνδεθουν. υπαρχει καποια λυση στο θεμα αυτο?
vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 μπορει καποια στιγμη να εκανε αυτοματο backup στο gmail γιατι κατι εβγαζε και το εκανα. απο που μπορω να το δω?
leo066 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 μπες στο gmail απο το pc mail.google.com μπορει καποια στιγμη να εκανε αυτοματο backup στο gmail γιατι κατι εβγαζε και το εκανα. απο που μπορω να το δω?
vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 παρατηρησα κατι αλλο που μπορει να παιζει ρολο. συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και πηγαινω ο υπολογιστης μου βρισκω την συσκευη κανονικα και οταν την ανοιγω ο φακελος ειναι εντελως κενος. μηπως φταιει αυτο?
vellamos_power Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 το κινητο εχει ανοιξει κανονικα. κανω ενα αντιγραφο ασφαλειας να το εχω . Ενεργοποιησα to usb debuging μηπως τωρα που ανοιξε πρεπει να κανω κατι ωστε να το βρει ετοιμο ο τεχνικος σε περιπτωση που θελει να κανει κατι αλλα δεν ανοιγει η οθονη? EDIT:::: μολις ανακαλυψα οτι σιγουρα φταιει ο τεχνικος. τωρα που ανοιγει η οθονη μολις ακουμπισω πανω αριστερα την οθονη αυτη κλεινει. πρεπει να πατησω μια φορα το κουμπι απενεργοποιησης και μετα αλλη μια για να ανοιξει παλι. κατω απο την αριστερη γωνια βρισκεται η καλωδιοταινια για την οθονη. λογικα καπου δεν παταει καλα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα