Regulus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος (Ρώσος Art.Lebedev) το είχε σκεφτεί και υλοποιήσει αυτό εδώ και κάποια χρόνια με OLED με το πληκτρολόγιο MAXIMUS. Τώρα πουλάει το Popularis http://www.artlebedev.com/optimus/popularis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σωστό σαν χρήση, αλλά αν χρειάζεται να κοιτάς το πληκτρολόγιο για να πατήσεις τα shortcuts στο photoshop και το corel, τότε ή δεν είσαι των γραφικών τεχνών, ή αυτός που σε δίδαξε έκανε πολύ σκάρτη δουλειά. Όσους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ επαγγελματίες έχω δει να χειρίζονται σχεδιαστικά, θυμούνται τα πλήκτρα χωρίς να χρειάζεται το e-ink να τους τα θυμίσει με καθυστέρηση 1-2 sec. Κοινώς, στην παρούσα φάση και με την υπάρχουσα τεχνολογία e-ink είναι άχρηστη μόστρα. Κάτσε λίγο... Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για επαγγελματικούς λόγους και σε καθημερινή βάση; Xρειάζεσαι e-ink στο πληκτρολόγιό σου για να δεις κάποια σπάνια συντόμευση που χρησιμοποιείς 2 φορές το μήνα; Dockers δεν έχεις; Η γραμμή μενού δεν σου λέει κάτι; Τώρα ρωτάω εγώ ο άσχετος που χρησιμοποιώ corel 5-10 φορές το μήνα και έχω καταφέρει να μάθω απέξω 15-20 συντομεύσεις που χρησιμοποιώ συνέχεια. Κοιτάω και τη σύζυγο που είναι επαγγελματίας 15 χρόνια και δεν χρειάζεται να βλέπει το πληκτρολόγιο για να επεξεργαστεί εικόνα. Δεν ξέρω τι σας μαθαίνουν εκεί στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που πάτε και σκάτε τα λεφτά σας... Προσωπικά γράφω συχνά, Αγγλικά και Ελληνικά στο ίδιο κείμενο. Πολλές φορές ξεχνώ/μπερδεύω την γλώσσα που έχω επιλέξει, με αποτέλεσμα να γράψω μερικές λέξεις με λάθος γλώσσα. (Τυφλό δεν ξέρω) Είναι εκνευριστικό! Τέλος! Επίσης συχνά γράφω πχ Ελληνικά στο Word, αλλά χρειάζεσαι επιτόπου μία αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ανοίγεις Mozilla και από κεκτιμένη γράφεις: "pyknvt;hw" αντί για "πυκνωτής" Ένα πληκτρολόγιο σαν αυτό θα ήταν σημαντικό βοήθημα, αλλά σε λογικό κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Η εξήγηση είναι απλή, βλέπουν οι άλλοι ότι η ιδέα/σχέδιο πουλάει και κάνουν ακριβώς το ίδιο. Τώρα αν βγάλει αυτό το πληκτρολόγιο σε συσκευές της και ξεπουλήσει θα είναι μεγάλη νίκη παρόλο που η ιδέα υπήρχε από παλιά. Η Apple είναι κορυφή στο να παίρνει μία ιδέα και να την πραγματοποιεί στο μέγιστο με άψογο αποτέλεσμα. Το μοναδικο στο οποιο το αποτελεσμα ειναι αναμφισβητητα μεγιστο και αριστο, ειναι η επιστρεφομενη κερδοφορια. Σε ολα τα αλλα το αποτελεσμα ειναι στην καλυτερη αμφιλεγομενο, κι αυτο οταν δεν αναγκαζει τον χρηστη να παει μεσω Τριπολεως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν και η ιδέα έχει θεωρητικό ενδιαφέρον στην πράξη δεν θα κάνει διαφορά πιστεύω. Λόγω κόστους ίσως αξιοπιστίας αλλά και μικρής προστιθέμενης αξίας στην λειτουργηκότητα. Εδώ άλλες τεχνολογίες όπως η πολλά υποσχόμενη touch οθόνη στα κανονικά laptop (και όχι υβριδικά) τελικά δεν έδωσε κάτι ουσιαστικό εκτός από δακτυλιές και ελάχιστοι ασχολούνται με το θέμα. Ούτε τα 8άρια που την "προωθούσαν" με το στανιό σε desktop πέτυχαν το σκοπό τους. Οσο για τα πληκτρολόγια και η MS έβγαγλε στο παρελθόν "διαφορετικά" πληκτρολόγια (πχ εκείνο με το χώρισμα στη μέση το κεκλιμένο) που πολλοί μάλιστα "ορκίζονταν" ότι είναι φοβερό και τρομερό αλλά η συντριπτική πλειοψηφία το αγνόησε και σήμερα το θυμούνται μόνο οι παλιού. Εδώ πολύ πιο απλές (και χρήσιμες για κάποιους) όπως φωτιζόμενα πλήκτρα και δεν προχώρησαν αυτό γιατί να πάει μπροστά; Άλλωστε η ιδέα "δυναμικών πλήκτρων" (με χρήση οθόνης βέβαια) έχει δοκιμαστεί στα κινητά αν δεν κάνω λάθος (κάποια παλαιότερα LG slide up kf600) με softkeys που αλλάζουν παράσταση. Τα θυμάται κανένας; Ε σε καμία έκθεση να παίζουν τα παιδάκια και να λένε ουάου, μέχρι εκεί δλδ οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worn_and_wicked Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά γράφω συχνά, Αγγλικά και Ελληνικά στο ίδιο κείμενο. Πολλές φορές ξεχνώ/μπερδεύω την γλώσσα που έχω επιλέξει, με αποτέλεσμα να γράψω μερικές λέξεις με λάθος γλώσσα. (Τυφλό δεν ξέρω) Είναι εκνευριστικό! Τέλος! Επίσης συχνά γράφω πχ Ελληνικά στο Word, αλλά χρειάζεσαι επιτόπου μία αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ανοίγεις Mozilla και από κεκτιμένη γράφεις: "pyknvt;hw" αντί για "πυκνωτής" Ένα πληκτρολόγιο σαν αυτό θα ήταν σημαντικό βοήθημα, αλλά σε λογικό κόστος. Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, το κόστος και ο χρόνος απόκρισης είναι απαγορευτικά αυτή τη στιγμή για να το θεωρήσουμε χρήσιμο, πόσο μάλλον απαραίτητο. Εγώ ξέρω τυφλό και κοιτάω ελάχιστα ως καθόλου το πληκτρολόγιο. Τονίζω ότι έχω μάθει το ΔΙΚΟ μου πληκτρολόγιο και δεν το έχω αλλάξει εδώ και κάποια χρόνια, η μετάβαση και προσαρμογή σε καινούριο μου φαίνεται σπαστική. Δεν είμαι επαγγελματίας σχεδιαστής, ούτε λιώνω με τις ώρες πληκτρολογώντας κείμενα. Μου φαίνεται ανούσιο να περιμένω το πληκτρολόγιο να κάνει refresh, μπορώ να κοιτάξω τη γωνία της οθόνης σε πολύ λιγότερο χρόνο και χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή μου. Να κάτι πραγματικά χρήσιμο που θα μπορούσαν να κάνουν για παράδειγμα. Μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή βγήκε οπτικό πληκτρολόγιο που έκανε προβολή των πλήκτρων στο γραφείο. Αυτό ας πούμε θα ήθελα να το δω σε λάπτοπ, να γλυτώσουμε από τη σκόνη και τα ψίχουλα μέσα στα πλήκτρα και επιτέλους να μπορέσουμε να δούμε στεγανή επιφάνεια. Ίδια ποζεριά, εύκολα προγραμματιζόμενο και έχει και μία πρακτική χρήση ρε αδελφέ. Ή μία διάταξη τύπου 3ds δεν θα ήταν άσχημη. Δεν θα με χαλούσε να υπάρχει οθόνη e-ink με γυαλί αφής από πάνω και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή ως πληκτρολόγιο, ή ως ένα πολύ μεγάλο touchpad ή ως wacom. Ορίστε χρήσιμη καινοτομία σε επαγγελματικό λάπτοπ των 2+ χιλιάρικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Απορώ πως ενώ παντού στο δίκτυο αναφέρεται ότι οι νέοι MacBook Pro θα παρουσιαστούν μέσα στον Οκτώβριο, στο άρθρο αναρωτιούνται αν θα δούμε την τεχνολογία αυτή (που βασίζεται σε πρόσφατες συζητήσεις) στα νέα μοντέλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία και το θεωρώ λογικό να μη το γνώριζες, όπως και ότι η Apple έχει σταματήσει να ανακαλύπτει και να εξελίσσει τα προϊόντα της όπως παλαιότερα έκανε. Επειδή επίσης δεν γνωρίζεις την αγορά σε μεγάλες επιχειρήσεις που αγοράζουν κατά εκατοντάδες (ή χιλιάδες) υπολογιστές μαζικά από συγκεκριμένες εταιρείες, δεν θα κάτσω να σχολιάσω τα περί Win 10 ή άλλων λειτουργικών. Αν συγκρίνεις το Sierra που σου γράφω τώρα από τα Win 10 Pro από το ίδιο MBP, η χρήση κάνει τη διαφορά. Τα ίδια προγράμματα (ίδιες εκδόσεις) στο ίδιο μηχάνημα (16GB Ram, 480GB SSD) τα Windows είναι πιο ώριμα από το Sierra (λόγω χρόνου κυκλοφορίας και εξέλιξης) Αν εσύ αγοράζεις μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις Apple προϊόντα, τότε μαγκιά σου. Υπάρχουν όμως και οι επαγγελματίες που αγοράζουν και επενδύουν ανεξαρτήτως brand, μόνο και μόνο για εργαλεία έχουν τα μηχανήματά τους και όχι ως κάτι άλλο... Ξεκοληστε με τς ηλικιες.....ειναι γνωστο οτι εδω μεσα υπαρχει μεγαλη ποσοτητα παιδιων που θα παρουν iphone για το μηλο και τη μοδα και οι υπολοιποι που δεν μπορουν θα τους κραζουν απο ζηλια γιατι κανενας δεν ασχολειται μαζι τους,.....κουραστηκα πια να λεω τα ιδια και τα ιδια..... αφου λες για ηλικιες θες να μαθεις την ηλικια μου? ειμαι 36 και εχω υπολογιστη απο τοτε που υπηρχε ο 80-286 στα 33mhz με 20 mb HD 1mb καρτα γραφικων 5,25+3,5 floppies και πορτοκαλι οθονη ...επισης ασχολουμε με τα κινητα απο τα πρωτα ericsson t68i....τα εχω αλλαξει ΟΛΑ καθως δουλευω σε εταιρισα τηλεπικοινωνιων.... το θεμα για τα windows kai sierra δε θα ασχοληθω ειναι πολυ μεγαλο ..... αλλα πες μου πραγματικα γιατι οποιος εχει apple οπωσδηποτε πρεπει να το εχει για τη μοστρα και ειναι ποζερας και οποιος εχει android ειναι σοβαρος επαγγελματιας? πως προκυπτει αυτο? Αυτο μου αρεσει! γιατι θεωρεις οτι το εχω για να λεω οτι εχω apple?Περισσοτερο ασχολειστε με τα apple οσοι δεν εχετε απο εμας που τα εχουμε......το αφηνω στο τραπεζι και ολοι τα παπαριζεται μεχρι να φυγουμε απο το καφε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Είμαι 40, έχω υπολογιστή από τη χρόνια που γεννήθηκες. Βγάζω λεφτά με Apple μηχανήματα και iPhone έχω το οποίο είναι πάντα σε τσάντα μέσα και δεν πουλάω μόστρα, ίσα ίσα... αυτά όμως δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το θέμα μας. Όσο για κινητά, έχω από το 1995, Motorola 7200 με συμβόλαιο τότε στην Telestet... Πράγμα που και πάλι δεν έχει σχέση με το θέμα μας. Η Apple έχει πάρει τον κατήφορο και ακολουθεί αντί να προηγείται... Κατάλαβέ το φίλε Άκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Επίσης, αν πιστεύεις ότι οποίος δεν έχει iPhone, ζηλεύει όποιον έχει. Κάνεις λάθος. Αυτό γινόταν το 2007 ίσως, τώρα όμως όχι. Έχοντας iPhone και Android (Xiaomi), θα σου πω ότι οι Κινέζοι προσπέρασαν την Apple και αντί να την αντιγράφουν,τους αντιγράφει. Ψάξε το και θα καταλάβεις τι εννοώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, το κόστος και ο χρόνος απόκρισης είναι απαγορευτικά αυτή τη στιγμή για να το θεωρήσουμε χρήσιμο, πόσο μάλλον απαραίτητο. Εγώ ξέρω τυφλό και κοιτάω ελάχιστα ως καθόλου το πληκτρολόγιο. Τονίζω ότι έχω μάθει το ΔΙΚΟ μου πληκτρολόγιο και δεν το έχω αλλάξει εδώ και κάποια χρόνια, η μετάβαση και προσαρμογή σε καινούριο μου φαίνεται σπαστική. Δεν είμαι επαγγελματίας σχεδιαστής, ούτε λιώνω με τις ώρες πληκτρολογώντας κείμενα. Μου φαίνεται ανούσιο να περιμένω το πληκτρολόγιο να κάνει refresh, μπορώ να κοιτάξω τη γωνία της οθόνης σε πολύ λιγότερο χρόνο και χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή μου. Να κάτι πραγματικά χρήσιμο που θα μπορούσαν να κάνουν για παράδειγμα. Μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή βγήκε οπτικό πληκτρολόγιο που έκανε προβολή των πλήκτρων στο γραφείο. Αυτό ας πούμε θα ήθελα να το δω σε λάπτοπ, να γλυτώσουμε από τη σκόνη και τα ψίχουλα μέσα στα πλήκτρα και επιτέλους να μπορέσουμε να δούμε στεγανή επιφάνεια. Ίδια ποζεριά, εύκολα προγραμματιζόμενο και έχει και μία πρακτική χρήση ρε αδελφέ. Ή μία διάταξη τύπου 3ds δεν θα ήταν άσχημη. Δεν θα με χαλούσε να υπάρχει οθόνη e-ink με γυαλί αφής από πάνω και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή ως πληκτρολόγιο, ή ως ένα πολύ μεγάλο touchpad ή ως wacom. Ορίστε χρήσιμη καινοτομία σε επαγγελματικό λάπτοπ των 2+ χιλιάρικων. Το refresh είναι πράγματι, αργό. Σίγουρα όμως θα βελτιωθούν οι χρόνοι, ΑΝ περάσει σε μαζική παραγωγή. Πρόσεξε! ΔΕΝ με ενδιαφέρει η γρήγορη εναλλαγή, αλλά να ξέρω τι γλώσσα έχει το πληκτρολόγιο την στιγμή που το κοιτάω και ξεκινώ να γράψω. Δεν το κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να πάρω ένα χρωματιστό για gamers, αλλά το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο και ο θόρυβος από τους μηχανικούς, απλά σπαστικός. Εκείνο το οπτικό με προβολή στο γραφείο, το είχα δοκιμάσει σε φίλο. Απλά ΔΕΝ δούλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα... Μου θύμισε λίγο "ΤRON: Legacy", όταν βρήκε ο πιτσιρικάς τον κρυμμένο υπολογιστή του Φλιν στο Arcade store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Είμαι 40, έχω υπολογιστή από τη χρόνια που γεννήθηκες. Βγάζω λεφτά με Apple μηχανήματα και iPhone έχω το οποίο είναι πάντα σε τσάντα μέσα και δεν πουλάω μόστρα, ίσα ίσα... αυτά όμως δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το θέμα μας. Όσο για κινητά, έχω από το 1995, Motorola 7200 με συμβόλαιο τότε στην Telestet... Πράγμα που και πάλι δεν έχει σχέση με το θέμα μας. Η Apple έχει πάρει τον κατήφορο και ακολουθεί αντί να προηγείται... Κατάλαβέ το φίλε Άκη. ---->>>Η Apple έχει πάρει τον ΚΑΤΗΦΟΡΟ και ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ αντί να ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ... Κατάλαβέ το φίλε Άκη. !!!!!!! Πραγματικά έπρεπε να το ειχα καταλαβει και να μην σου εχω απαντησει σε τιποτα...... Τσαμπα χρονος....... ΥΓ. 4 χρονων το 1981 ειχες υπολογιστή....εσυ και ο πολιτικός κρατουμενος μητσοτακης 6μηνων....... Ελεος πραγματικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά έπρεπε να το ειχα καταλαβει και να μην σου εχω απαντησει σε τιποτα...... Τσαμπα χρονος....... ΥΓ. 4 χρονων το 1981 ειχες υπολογιστή....εσυ και ο πολιτικός κρατουμενος μητσοτακης 6μηνων....... Ελεος πραγματικά Πραγματικά δεν έπρεπε να απαντήσεις, εκτείθεσαι και βάζεις στη συζήτηση και πολιτική... Το 81 ήμουν 5 (μάθε τα βασικά) και ναι είχα και τον έχω ακόμα. Έλεος μόνο όπου πρέπει, με τέτοιο σκεπτικό δεν υπάρχει έλεος για σένα... Λυπάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worn_and_wicked Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το refresh είναι πράγματι, αργό. Σίγουρα όμως θα βελτιωθούν οι χρόνοι, ΑΝ περάσει σε μαζική παραγωγή. Πρόσεξε! ΔΕΝ με ενδιαφέρει η γρήγορη εναλλαγή, αλλά να ξέρω τι γλώσσα έχει το πληκτρολόγιο την στιγμή που το κοιτάω και ξεκινώ να γράψω. Δεν το κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να πάρω ένα χρωματιστό για gamers, αλλά το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο και ο θόρυβος από τους μηχανικούς, απλά σπαστικός. Εκείνο το οπτικό με προβολή στο γραφείο, το είχα δοκιμάσει σε φίλο. Απλά ΔΕΝ δούλευε. Το e-ink είναι ήδη σε μαζική παραγωγή. Δεν ξέρω αν έχει τύχει να πιάσεις στα χερια σου e-reader, κουράζει τα μάτια λιγότερο από οποιαδήποτε οθόνη. Επίσης ούτε εμένα με βόλεψε το οπτικό, πρέπει να το κοιτάς συνέχεια μέχρι να συνηθίσεις πού βρίσκονται τα πλήκτρα. Δεν θα με χάλαγε πάντως να το έβλεπα σε λάπτοπ. Εννοείται ότι άμα βγει σε παραγωγή, πολύς κόσμος θα το πάρει χωρίς ιδιαίτερο λόγο και ανάγκη. Έτσι λειτουργεί το εμπόριο, δεν χρειάζεται άλλα επιχειρήματα. Αυτό που προσπαθώ να τονίσω είναι η σπατάλη χώρου και χρημάτων για κάτι εφετζίδικο και όχι ουσιαστικά χρήσιμο, ανεξάρτητα από τα αν είναι Apple ή όχι. Για να πω την αλήθεια δεν με ξαφνιάζει ότι το εφαρμόζει η Apple, άμα το δούμε από συγκεκριμένη προοπτική μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η λογική του "εγώ έβαλα και αυτό πάνω και δεν το έχει κανένας άλλος" βρίσκει σαν οπαδούς ένα καλό μερίδιο της αγοράς. Κατά μία άποψη καλά κάνουν, αφού βρίσκουν κόσμο να ανταποκρίνεται σε αυτό τον τύπο marketing. Δεν κράζω τη συνήθειά σου με τη γλώσσα, είναι ένας σεβαστός λόγος να θέλεις να το έχεις. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό, δεν είμαι μέσα στην τσέπη σου ή πάνω στο λάπτοπ σου για να κάνω υποδείξεις. Προσωπικά με βολεύει πιο πολύ να κοιτάω τη γωνία της οθόνης, αλλά από Apple πράματα είμαι γενικά ψιλο-άσχετος. Θα αγόραζα όμως με κλειστά μάτια 'keyboard-less" λάπτοπ οποιασδήποτε φίρμας και με οποιοδήποτε λειτουργικό, αν κάποια στιγμή αποφασίσει ένας κατασκευαστής να βάλει e-ink σε όλη την επιφάνεια πληκτρολόγησης... Πραγματικά έπρεπε να το ειχα καταλαβει και να μην σου εχω απαντησει σε τιποτα...... Τσαμπα χρονος....... ΥΓ. 4 χρονων το 1981 ειχες υπολογιστή....εσυ και ο πολιτικός κρατουμενος μητσοτακης 6μηνων....... Ελεος πραγματικά Φίλε Άκη το Atari 400 που υπήρχε το '81 υπολογιστής θεωρείται, άσχετα αν εμείς οι κάφροι κάναμε κατάληψη όλο το απόγευμα στην τηλεόραση και το λιώναμε στα παιχνίδια. Φιλικά πάντα και χωρίς να παίρνω συγκεκριμένο μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Γενικα ελεος που οποιο θεμα αφορα την apple βλεπεις να μπαινουν καποιοι να γραψουν μονο για να ΚΡΑΞΟΥΝ και οχι για να σχολιασουν ειλικρινα το θεμα. Βεβαια δεν καταλαβαινουν πως αυτοι ειναι ακομα μεγαλυτερα θυματα του μαρκετινγκ της apple http://www.inc.com/damon-brown/forget-neutral-make-your-products-polarizing.html Μακαρι να βαλει αυτο το πληκτρολογιο αλλα και οτι αλλο "αχρηστο" και "περιττο" ωστε να συνεχισετε να βριζετε και να προωθειτε ακομα καλυτερα τα προϊοντα της, αφου εμεις που προκειτε να τα παρουμε, θα τα παρουμε, και εσεις, με ζηλο και περιεργεια, σαν τον 12χρονο που βλεπει πρωτη φορα γυμνη γυναικα σε περιοδικο, κλειστείτε στη τουαλετα να διαβασετε για το νεο Μακ μην τυχων σας δει κανεις να τον κοιτατε, και μετα ξαναμπειτε στα φορουμ να κραξετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα