coffeex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ψιλο-gimmick μου φαίνεται εμένα αυτή η τεχνολογία. ΟΚ, good looking ,αλλά πρακτικά...τι; Αν αλλάζει το εικονίδια σε συντομεύσεις θα έχεις κάτι σαν και αυτό 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστης γιαννιτσα Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα έβαζε ποτε κατι τέτοιο η Apple σε κανένα της προϊόν...για όποιον νιώθει απο Apple καταλαβαίνει και τον λογο,για όποιον παλι οχι...ποτε,μα ποτε δεν θα έβαζε κατι το οποίο ειναι περα απο τον χαρακτήρα της στην φιλοσοφία και την σχεδιαστική της γραμμή...η Apple ακολουθεί πίστα την minimal γραμμή και αυτο το πληκτρολόγιο ειναι πολυ "φαντεζί" για τα δεδομένα της...και εμένα προσωπικά με ευχαριστεί το γεγονός οτι δεν θα το βάλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το e-ink θα έλεγα ότι μια χαρά ταιριάζει στην φιλοσοφία της Apple. Δεν πρόκειται να βάλει RGB φωτάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το e-ink θα έλεγα ότι μια χαρά ταιριάζει στην φιλοσοφία της Apple. Δεν πρόκειται να βάλει RGB φωτάκια. γουστο και καπελλο για τους gamers ,φανταζομαι οταν θα πασαρει μηχανικα πληκτρολογια θα παραλυσει το συμπαν , ( ο γραφων γραφει απο ενα g910 orion με τρια χρονια πραγματικη εγγυηση )και ο νοων νοειτω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Razer έχω, οπότε είμαι ένοχος. Απλά για την Apple μιλούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θέλω εργονομικό πληκτρολόγιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κανεις δεν παρατηρησε οτι το F10 στο video ειναι αναποδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buster11 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλά εντάξει μάλλον δεν ξέρω να διαβάζω, γιατί εγώ δεν διάβασα πουθενά στο άρθρο να λέει ότι ή Apple ανακάλυψε την εν λόγω τεχνολογία, για χρησιμοποίηση γράφει. Τώρα πώς όλοι εσείς οι παραπάνω κσταλαβατε κάτι τέτοιο... μάλλον έχω πρόβλημα δεν εξηγείται. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worn_and_wicked Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όμορφο, δεν λέω, αλλά ΓΙΑΤΙ; Η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι ένας Κινέζος ένας Ρώσος και ένας Αρμένιος να χρησιμοποιούν το ίδιο μηχάνημα στο χώρο εργασίας τους. Εκεί βολεύει. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση μου φαίνεται απλά άχρηστη μόστρα. Δεν κράζω την τεχνολογία e-ink, με την κατάλληλη εξέλιξη και σωστό marketing ενδέχεται να γίνει το μέλλον στις οθόνες. Ούτε θα κράξω την Apple, ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια όταν πλασάρει ή αντίστοιχα όταν αγοράζει κάτι. Απλά μου φαίνεται περιττό για χρήση σε πληκτρολόγιο, ειδικά από τη στιγμή που οι υπολογιστές έχουν φτάσει σε σημείο να είναι εξατομικευμένοι στο χρήστη τους και σχετικά φτηνοί. Το να έχω dedicated πλήκτρο για το like στο facebook και για το ζουμ με e-ink σε μηχάνημα των 2Κ ευρώ το θεωρώ άχρηστο. Και αν είναι να περιμένω 2 δευτερόλεπτα για να κάνει reset και να μου δείξει τα shortcuts του command, ευχαριστώ πολύ, κάνω πολύ πιο γρήγορα τη δουλειά μου κοιτώντας τα βαμμένα σύμβολα στο υπάρχον πληκτρολόγιο. 'Oσοι επισκευάζετε Apple ετοιμαστείτε, έρχεται πολύ ψωμί προς το μέρος σας. Έχει να κλάψει κοσμάκης με χυμένους φραπέδες στα πανάκριβα πληκτρολόγιά του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 το συγκεκριμένο λίγο μικρό για επαγγελματική χρήση(βιντεο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μακάρι να τα βγάλει να τα πάρει μετά η razer να τους βάλει led φωτάκια να τα κάνουν και μηχανικά και να παίζουμε παιχνίδια με σωστά macros .Αντι για Β θα έχει μια τσάντα αντί για C θα έχει ένα ανθρωπάκι και στο J ένα βιβλίο για ξόρκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλά κανείς εδώ μεσα που γράφει σχόλια δεν χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πολλές συντομεύσεις; Photohop, Illustrator, Affiniy Photo, Affinity Designer, After Effects, Premiere κλπ κλπ κλπ; Εσείς τις θυμάστε όλες τις συντομεύσεις πάντα από έξω για όλα τα προγράμματα; Θα σας χαλούσε το παραπάνω δηλαδή; Επίσης λέει θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και όχι την ίδρυσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικα θα ηθελα πληκτρολογιο developers edition απο οποια εταιρεια κι αν το βγαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worn_and_wicked Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αν αλλάζει το εικονίδια σε συντομεύσεις θα έχεις κάτι σαν και αυτό Σωστό σαν χρήση, αλλά αν χρειάζεται να κοιτάς το πληκτρολόγιο για να πατήσεις τα shortcuts στο photoshop και το corel, τότε ή δεν είσαι των γραφικών τεχνών, ή αυτός που σε δίδαξε έκανε πολύ σκάρτη δουλειά. Όσους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ επαγγελματίες έχω δει να χειρίζονται σχεδιαστικά, θυμούνται τα πλήκτρα χωρίς να χρειάζεται το e-ink να τους τα θυμίσει με καθυστέρηση 1-2 sec. Κοινώς, στην παρούσα φάση και με την υπάρχουσα τεχνολογία e-ink είναι άχρηστη μόστρα. Καλά κανείς εδώ μεσα που γράφει σχόλια δεν χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πολλές συντομεύσεις; Photohop, Illustrator, Affiniy Photo, Affinity Designer, After Effects, Premiere κλπ κλπ κλπ; Εσείς τις θυμάστε όλες τις συντομεύσεις πάντα από έξω για όλα τα προγράμματα; Θα σας χαλούσε το παραπάνω δηλαδή; Επίσης λέει θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και όχι την ίδρυσε. Κάτσε λίγο... Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για επαγγελματικούς λόγους και σε καθημερινή βάση; Xρειάζεσαι e-ink στο πληκτρολόγιό σου για να δεις κάποια σπάνια συντόμευση που χρησιμοποιείς 2 φορές το μήνα; Dockers δεν έχεις; Η γραμμή μενού δεν σου λέει κάτι; Τώρα ρωτάω εγώ ο άσχετος που χρησιμοποιώ corel 5-10 φορές το μήνα και έχω καταφέρει να μάθω απέξω 15-20 συντομεύσεις που χρησιμοποιώ συνέχεια. Κοιτάω και τη σύζυγο που είναι επαγγελματίας 15 χρόνια και δεν χρειάζεται να βλέπει το πληκτρολόγιο για να επεξεργαστεί εικόνα. Δεν ξέρω τι σας μαθαίνουν εκεί στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που πάτε και σκάτε τα λεφτά σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σωστό σαν χρήση, αλλά αν χρειάζεται να κοιτάς το πληκτρολόγιο για να πατήσεις τα shortcuts στο photoshop και το corel, τότε ή δεν είσαι των γραφικών τεχνών, ή αυτός που σε δίδαξε έκανε πολύ σκάρτη δουλειά. Όσους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ επαγγελματίες έχω δει να χειρίζονται σχεδιαστικά, θυμούνται τα πλήκτρα χωρίς να χρειάζεται το e-ink να τους τα θυμίσει με καθυστέρηση 1-2 sec. Κοινώς, στην παρούσα φάση και με την υπάρχουσα τεχνολογία e-ink είναι άχρηστη μόστρα. Κάτσε λίγο... Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για επαγγελματικούς λόγους και σε καθημερινή βάση; Xρειάζεσαι e-ink στο πληκτρολόγιό σου για να δεις κάποια σπάνια συντόμευση που χρησιμοποιείς 2 φορές το μήνα; Dockers δεν έχεις; Η γραμμή μενού δεν σου λέει κάτι; Τώρα ρωτάω εγώ ο άσχετος που χρησιμοποιώ corel 5-10 φορές το μήνα και έχω καταφέρει να μάθω απέξω 15-20 συντομεύσεις που χρησιμοποιώ συνέχεια. Κοιτάω και τη σύζυγο που είναι επαγγελματίας 15 χρόνια και δεν χρειάζεται να βλέπει το πληκτρολόγιο για να επεξεργαστεί εικόνα. Δεν ξέρω τι σας μαθαίνουν εκεί στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που πάτε και σκάτε τα λεφτά σας... στο photoshop που δουλεύω για βασικά πράγματα όχι παπάδες,τα περισσότερα τα βρίσκω μπαμ μπαμ απο την μπάρα αριστερά και πάνω στο μενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα