Demon Lord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα πρόσφατα μια dell u2414h. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της αλλά έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο. Όταν είμαι στο ινσόμνια, στο αρίστερο μέρος χαμηλά (λίγο πιο κάτω από τα σύννεφα) 2-3 φορές τη μέρα κάνει ένα περίεργο πράγμα, σαν να σκουραίνει λίγο το χρώμα ακαριαία και να επανέρχεται. Γενικά αυτό δεν είναι ορατό και αν δεν έχεις εκεί την προσοχή σου εκεί δεν το παρατηρείς Δοκίμασα άλλες ιστοσελίδες, πολλά videogames σε full ανάλυση, ταινίες 1080p και δεν το κάνει πουθενά. Επίσης, έτρεξα για μισή ώρα το lcd conditioning και είχα την προσοχή μου στο συγκεκριμένο σημείο και επίσης δεν το έκανε. Γενικά αυτό το φαινόμενο το κάνει μόνο με το ινσόμνια. Μεχρι και wallpapers με χρώμα όσο το δυνατόν πιο κοντινό με αυτό του site δοκίμασα αλλά και πάλι δεν το κάνει. Να αρχίσω να ανησυχώ; Η οθόνη είναι συνδεδεμένη με το Mini display port που δίνει η Dell.
chralexo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε μια αλλη οθονη στον ιδιο υπολογιστή
Demon Lord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 η παλιά μου δεν το έκανε αλλά μιλάμε για τεχνολογία πριν από 15 χρόνια. αφού το κάνει μόνο στο ινσομνια δε νομίζω να έχει θέμα, απλα με παραξενεψε. Σε κάθε περίπτωση έχω 2 χρόνια εγγύηση οπότε αν το "πρόβλημα" γενικευτει ξέρω τι να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα