juve11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Οκ ,ευχαριστω. Θα το δοκιμασω και αυτο και θα επανελθω.
g8anos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ποντάρω σε σκληρό .. Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ και έκανα boot linux απο DVD απευθείας κ το κατάλαβα μετά
lionheart82 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δες και τα καλώδια του sata , άλλαξε και sata slot και εαν όλα δεν δουλέψουν δοκίμασε να κάνεις format άλλο σκληρό (παντα απο usb).
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν δουλεψει τιποτα, κανε την εγκατασταση σε αλλο PC και μετεφερε μετα τον δισκο στο δικο σου.
IT chef Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν δουλεψει τιποτα, κανε την εγκατασταση σε αλλο PC και μετεφερε μετα τον δισκο στο δικο σου. windows θέλει να βάλει,όχι linux.
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 windows θέλει να βάλει,όχι linux. To εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες σε Windows (7 και 10) χωρις κανενα προβλημα. Με τις τελευταιες εκδοσεις windows σπανια δεν γινεται.
juve11 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σπυρο δεν γινεται αυτο που λες, ειχε ηδη λειτουργικο ο δισκος αλλα δεν ανοιγε, καθως ηταν νεο ολο το υπολοιπο hardware. ο δισκος δεν εχει προβλημα παιδια, εχω δοκιμασει και αλλον και κολουσε στο ιδιο σημειο. αλλαξα τα settings στο bios , αλλα κολλαει στο starting windows, εβγαλα και ραμ, τπτ. Το rom δεν διαβαζει απο αρχη, και καμια φορα δεν το πιανει καν... και τα 2 που δοκιμασα(ρομ) ειναι 7+ ετων και δεν ξερω αν τα παιξαν ή εχει πολλες γρατζουνιες το cd. θα δοκιμασω να κατεβασω ενα iso να το κανω απο usb και βλεπουμε
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σπυρο δεν γινεται αυτο που λες, ειχε ηδη λειτουργικο ο δισκος αλλα δεν ανοιγε, καθως ηταν νεο ολο το υπολοιπο hardware. Oταν ολα λειτουργουν σωστα γινεται, το εχω κανει πολλες φορες χωρις προβλημα. Προφανως το προβλημα ειναι αλλου και μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω. Clear Cmos εχεις κανει να υποθεσω ε?
IT chef Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 To εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες σε Windows (7 και 10) χωρις κανενα προβλημα. Με τις τελευταιες εκδοσεις windows σπανια δεν γινεται. Όχι μαν,χωρίς sys prep θα έχεις προβλήματα. Δε σου λέω δε γίνεται,σου λέω μην το κάνεις.
SpirosZ68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Όχι μαν,χωρίς sys prep θα έχεις προβλήματα. Δε σου λέω δε γίνεται,σου λέω μην το κάνεις. Μια φορα το εκανα με Sys Prep και ηταν η μονη φορα που δεν δουλεψε
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στο bios τελικα κοιταξες να αλλαξεις την ρυθμιση για τους δισκους απο sata σε ide κτλ?
La_MoRt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν δουλεψει τιποτα, κανε την εγκατασταση σε αλλο PC και μετεφερε μετα τον δισκο στο δικο σου. Τώρα αν το έκανες αυτό και δούλεψε όπως λες κανονικά απλά είσαι τυχερός δε σημαίνει όμως ότι είναι και σωστό. Τα Windows φορτώνονται σε άλλο μηχάνημα και τα βάζεις να παίξουν σε άλλο.. Όσο για το TS θα πρότεινα να δοκιμάσει να βάλει Windows 8.1 που μπορεί να βρει αυθεντικά από το site της Micorosft και να δοκιμάσει με αυθεντικό λειτουργικό σύστημα να δει αν θα παίξει απλά ή να δοκιμάσει να φορτώσει κάποια έκδοση από Linux να δει αν συνεχίζει το πρόβλημα ή όχι. Αν στο κάνει και στο Linux τότε έχεις θέμα με HW και δεν είναι θέμα λειτουργικού συτήματος. Αν δε στο κάνει τότε κάτι γίνεται με τα ISO που χρησιμοποιείς για το format σου.
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τώρα αν το έκανες αυτό και δούλεψε όπως λες κανονικά απλά είσαι τυχερός δε σημαίνει όμως ότι είναι και σωστό. Τωρα που το λες μηπως να παω να παιξω κανενα λοττο? το εχω κανει χωρις προβλημα 5-6 φορες... τετοια τυχη πια? 1
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Φιλε La_MoRt τα windows xp και τα 7αρια κρασαρανε τις περισσοτερες φορες(οχι ολες!) που θα εκανες αυτην την τραμπα. Απο τα 8αρια και μετα ομως οσες φορες το εχω κανει ειναι ολα οκ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με 100% επιτυχια. Εννοειται το κανεις οταν πλεον δεν εχεις αλλη λυση.. Αλλα πλεον πετυχαινει σχεδον παντα(αν οχι παντα).Στην ουσια οι drivers θα ηταν λογικα το προβλημα αλλα τωρα πλεον με τα πιο νεας τεχνολογιας windows δεν παθαινει ταρακουλο οπως αρκετα συχνα παλιοτερα.. Στην ουσια βλεπει ολες τις συσκευες στο πρωτο boot και βαζει drivers κι εννοειται οτι τους drivers που ειχε απο την πρωτη εγκατασταση, αφου δεν βλεπει πλεον εκεινες τις συσκευες, δεν τρεχει τιποτα γι αυτες.Σαν να λεμε οταν συνδεεις εναν εκτυπωτη, τον βλεπει και τρεχει τον οδηγο του,οταν τον βγαζεις-κλεινεις δεν τρεχει τιποτα το συστημα γι αυτον Και για να κανω μια μικρη σουμα αδελφε πρεπει να ελεγξεις τα εξης: 1)Το iso να ειναι οκ.Αυτο εγινε αφου λες οτι εβαλες και xp εκτος κι αν ειναι και τα 2 με προβλημα. 2)Την συσκευη dvd που μου εχει τυχει μεχρι και να μου δουλεψει στην τεταρτη διαφορετικη!Προσεχε και τα καλωδια) 3)Τον δισκο σε αλλο pc με τα ιδια καλωδια και με αλλα(σατα) 4)Παιζει να γινεται κατι με τις μνημες γι αυτο κανε ενα τσεκαρισμα με memtest86+ 5) Υπαρχει περιπτωση αν ειναι κλοκαρισμενος ο επεξεργαστης η΄ οι μνημες να σου τα κανει αυτα.Το εχω ζησει και αυτο.. Εννοειται φιλτατε οτι απο ολα αυτα καποια τα εχεις τσεκαρει ηδη απλα ειπα να στα συγκεντρωσω ολα μαζι οσα μου ηρθαν στο μυαλο.. 1
juve11 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 λοιπον παιδια...τιποτα ακομα. εχω βγαλει / βαλει μνημες εχω βγαλει/βαλει την μπαταρια της μητρικης κατεβασα iso win10 , δοκιμασα μεσω usb και κολλαει κι αυτο στην αρχη οπως στα 7 αλλαξα την ρυθμιση για τους δισκους απο sata σε ide τιποτα δεν δουλεψε... θα κανω ενα τεστ στις μνημες... οκ, αν ειναι προβληματικο το rom , απο usb γιατι δεν δουλευει , δεν μπορω να καταλαβω Φιλε La_MoRt τα windows xp και τα 7αρια κρασαρανε τις περισσοτερες φορες(οχι ολες!) που θα εκανες αυτην την τραμπα. Απο τα 8αρια και μετα ομως οσες φορες το εχω κανει ειναι ολα οκ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα με 100% επιτυχια. Εννοειται το κανεις οταν πλεον δεν εχεις αλλη λυση.. Αλλα πλεον πετυχαινει σχεδον παντα(αν οχι παντα).Στην ουσια οι drivers θα ηταν λογικα το προβλημα αλλα τωρα πλεον με τα πιο νεας τεχνολογιας windows δεν παθαινει ταρακουλο οπως αρκετα συχνα παλιοτερα.. Στην ουσια βλεπει ολες τις συσκευες στο πρωτο boot και βαζει drivers κι εννοειται οτι τους drivers που ειχε απο την πρωτη εγκατασταση, αφου δεν βλεπει πλεον εκεινες τις συσκευες, δεν τρεχει τιποτα γι αυτες.Σαν να λεμε οταν συνδεεις εναν εκτυπωτη, τον βλεπει και τρεχει τον οδηγο του,οταν τον βγαζεις-κλεινεις δεν τρεχει τιποτα το συστημα γι αυτον Και για να κανω μια μικρη σουμα αδελφε πρεπει να ελεγξεις τα εξης: 1)Το iso να ειναι οκ.Αυτο εγινε αφου λες οτι εβαλες και xp εκτος κι αν ειναι και τα 2 με προβλημα. 2)Την συσκευη dvd που μου εχει τυχει μεχρι και να μου δουλεψει στην τεταρτη διαφορετικη!Προσεχε και τα καλωδια) 3)Τον δισκο σε αλλο pc με τα ιδια καλωδια και με αλλα(σατα) 4)Παιζει να γινεται κατι με τις μνημες γι αυτο κανε ενα τσεκαρισμα με memtest86+ 5) Υπαρχει περιπτωση αν ειναι κλοκαρισμενος ο επεξεργαστης η΄ οι μνημες να σου τα κανει αυτα.Το εχω ζησει και αυτο.. Εννοειται φιλτατε οτι απο ολα αυτα καποια τα εχεις τσεκαρει ηδη απλα ειπα να στα συγκεντρωσω ολα μαζι οσα μου ηρθαν στο μυαλο.. 1) ειναι οκ τα iso στανταρ..εκανα φορματ σε λαπτοπ με τα 7αρια την ιδια μερα που δεν το δεχοταν 2) τα καλωδια ειναι οκ σιγουρα 3) ο δισκος δουλευε κανονικα / εχω δοκιμασει κι αλλον δισκο σε αυτο το συστημα,παλι δεν εγινε δουλεια 4)θα το κανω 5) τι πρεπει να κανω σ αυτην την περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα