papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα βγω λίγο offtopic, επειδή έχει γίνει αναφορά στην 800αρα μπάντα και στο ίντερνετ θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις κλήσεις. Τις επηρεάζει και μπορεί να μην έχουμε καθόλου σήμα ούτε για κλήσεις; ή η 800άρα έχει να κάνει μόνο με το ίντερνετ; https://www.angroid.gr/%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82/4g-ke-800mhz-allios-b20-alithies-ke-psemmata Σύντομη απάντηση, όχι δεν επηρεάζει το σήμα πάρα μόνο στο 0.01 των περιπτώσεων που το το 4g θα έχει μεγαλύτερη κάλυψη από το 2g. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2016 από papp0us 1
Lokokokakau Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 στο mi5 με καθαρά χέρια ειναι αρκετα αξιόπιστο .ακομα και αν βαλεις το δακτυλο αντίθετα Παιδιά, εγώ με το redmi note 3 pro πάντως έχω θέμα με το fingerprint scanner, δλδ συχνά αν είναι λίγο ιδρωμενα τα δάχτυλα δεν ανοίγει. Φυσικά δεν ξέρω αν έχουν ακριβώς το ίδιο hardware αλλά οφείλω να το πω νομίζω.
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 οντως με λιγο ιδρωμενα η βρεγμενα δεν πιανει πρεπει να ειναι στεγνα τα δαχτυλα σου για να πιασει επιτοπου αλλιως θελει 2-3 προσπαθειες
aris71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 οντως με λιγο ιδρωμενα η βρεγμενα δεν πιανει πρεπει να ειναι στεγνα τα δαχτυλα σου για να πιασει επιτοπου αλλιως θελει 2-3 προσπαθειες Στο Mi5s που έχει άλλο hardware στον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι καλύτερα τα πράγματα?
stelios18120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτό δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω δουλέψει το Mi5s Ίσως να είναι καλύτερα επειδή έχει όπως λες άλλο hardware στον αναγνώστη δακτυλικών Πάντως γενικά αν είναι βρεγμένα τα δάχτυλα δεν πιάνουν εύκολα.
johninio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αν ειναι βρεγμενα ουτε στο nexus πιανουνε.
Red21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παραγγελια 9/11 απο banggood το Xiaomi Mi5s. Shipped με swiss post 10/11. 7 μερες μετα συμφωνα με το tracking το δεμα μου δεν υπαρχει!!! Υποτιθεται οτι ειναι trackable το δεμα (registered airmail)!! Aπο banggood μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και να περιμενω λεει ακομα καμια βδομαδα!!! Εχει καποιος παρομοιο θεμα??
Chief90 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ναι ειναι φυσιολογικό . Γιατί αν το στελνουν πχ με sig post.Το δέμα πρέπει να πάει Σιγκαπούρη και μετα θα αρχίσει να φαίνεται . Αντίστοιχα και με τις αλλες .πρέπει το δεμα να φτασει στις κεντρικες αποθηκες τους..
Red21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καποιος που να περιμενει το ιδιο προιον με τον ιδιο τροπο αποστολης μηπως υπαρχει να διαφωτησει καλυτερα και πιο σιγουρα?? Κανεις δεν πηρε το προιον του θεματος μονο εγω?? Ευχαριστω.
vaxri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καποιος που να περιμενει το ιδιο προιον με τον ιδιο τροπο αποστολης μηπως υπαρχει να διαφωτησει καλυτερα και πιο σιγουρα?? Κανεις δεν πηρε το προιον του θεματος μονο εγω?? Ευχαριστω. και εγώ είχα το ίδιο θέμα.. Επικοινώνησα με chat και μου εδώσαν το πιό κάτω λινκ... http://www.flytexpress.com/Index_En.aspx Μετά μια εβδομάδα φαίνηκε και στα άλλα tracking sites.... 1
1ceman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ με pre-order αγορά και shipped 03/11 ακόμη βλέπω στο tracking ότι δεν έχει φτάσει Ελλάδα (09/11/2016 5:16 μ.μ. - The consignment has left the origin border point , Asendia Hong Kong)
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το ιδιο ειμαστε ολοι πιστευω!!! Υ.Γ. Μπορει να ναι και καλυτερα μιας και πολλα δεματα μπαινουν τελωνειο την τελευταια εβδομαδα....ψαξτε στα φορουμ οσοι περιμενετε κατι!!!
1ceman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Με απλό ταχυδρομείο δεν έχω "Φάει" πότε,δεν το πολυφοβαμαι αυτό,απλά σχεδόν πάντα παραγγελνω από vickmall με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια στο χρόνο απόστολης με China post η sg γύρω στις 20 μέρες παράδοση.
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Aλλο το τι γινοταν μεχρι και πριν 10 μερες...τωρα τα πραγματα πρεπει να αλλαξαν!!!Δυστυχως!!Ψαξε τα φορουμ στα αντιστοιχα τοπικ να δεις τι γινεται.....ενα μεγαλο ποσοστο δεματων μικρης και μεγαλης αξιας μπαινουν πλεον στο τελωνειο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα