Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει global rom , δεν έχει 4axis ois που δουλεύει πολύ καλά,δεν έχει κάτι σε scratch resistant όταν το 5 έχει gorilla 4.

Δεν έχει IR αλλά έχει παραπάνω 32gb στη απλή έκδοση

Δημοσ.

Δεν έχει global rom , δεν έχει 4axis ois που δουλεύει πολύ καλά,δεν έχει κάτι σε scratch resistant όταν το 5 έχει gorilla 4.

Δεν έχει IR αλλά έχει παραπάνω 32gb στη απλή έκδοση

Για να τα λεμε ολα:

1) Δεν εχει τωρα global σε λιγο καιρο (και πριν τα χριστουγεννα μαλλον) θα εχει!! Bεβαια εχει κανονικα ελληνικη rom!!!

2) Δεν εχει ois (optical image stabilization) σωστα αλλα εχει πολυ πολυ καλυτερη σε αποδοση καμερα σε ολες τις συνθηκες!!

3) Σωστα και παλι δεν εχει gorilla και επισης λογω της 2.5d οθονης δεν καθεται ευκολα tempered παρα μονο screen protector (το μεγαλυτερο φαουλ ισως)!!

4) Ειναι ενα κλικ πανω σε ταχυτητα (την εxω δουλεψει την συσκευη 4/128 αλλα δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα απο το απλο 3/64)!!

5) Εχει καλυτερη μπαταρια ελαφρως λογω της καλυτερης διαχειρισης του sd821!!

6) Ειναι πολυ πιο ομορφη συσκευη με το μεταλλικο σωμα!!

7) Εχουν αναφερθει σε καποιες συσκευες σε αυτες τις πρωτες παρτιδες (αυτη που ειχα με την ελληνικη rom δεν ειχε κανενα θεμα 9.5 στις 10 φορες δουλευε αψογα) προβληματα με τον αναγνωστη δακτυλικων αποτυπωματων οτι δεν ειναι τοσο ακριβης αλλα πιθανοτατα ειναι θεμα software που λυνεται με αλλαγη rom!!

Κατα την αποψη μου overall ειναι ελαφρως καλυτερη συσκευη απο το απλο Mi5 που μπορει να δικαιολογησει μια διαφορα τιμης μεχρι 50$ οχι παραπανω!!

Αυτα!!! :-)

Δημοσ.

δεν θα εχει ανδροιδ updates ομως μαλλον . δες mi4 και mi4s .

εγω με το mi5 ειμαι υπερευχαριστημένος .

η καμερα του φοβερη . σε manual  ιδικά παρα πολυ καλή . το εβαλα διπλα σε καμερα iphone 7 και δεν ειδα διαφορα. (σε αυτο τρωει λιγο ξυλο  σε low light ) .

η διαφορά τους σε μπαταρία ειναι 8% ( με ανοικτη οθόνη το mi5 βγάζει 6 . το mi5s  6.30  ωρες).(το fast charge κανει φοβερη δουλεια να προσθεσω εδω .... το βάζω για φορτιση 15 λεπτά καθε μέρα  και ειμαι καλυμένος .40%->80%)

Κατ εμέ και οι 2 φοβερές συσκευες σε αυτα τα λεφτα 

Δημοσ.

Για SAR του Mi 5s πάντως δεν έχει γίνει κάτι γνωστό?

Γενικά τι παίζει με αυτή την εταιρεία? Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις μια αξιόπιστη πηγή για τα SAR των μοντέλων της?

Δημοσ.

Για SAR του Mi 5s πάντως δεν έχει γίνει κάτι γνωστό?

Γενικά τι παίζει με αυτή την εταιρεία? Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις μια αξιόπιστη πηγή για τα SAR των μοντέλων της?

Εχουν SAR όσα επίσημα πωλούνται εκτός κίνας, η έκδοση του mi5 που πωλήθηκε στην αγορά της Ινδίας αναφέρει SAR στο κουτί του κανονικά ,εδώ κάποιος ανέβασε φώτο

http://en.miui.com/thread-270075-1-1.html

Εντός Κιvας δεν απαιτείται από τον νόμο η αναγραφή SAR

Δημοσ.

Εχουν SAR όσα επίσημα πωλούνται εκτός κίνας, η έκδοση του mi5 που πωλήθηκε στην αγορά της Ινδίας αναφέρει SAR στο κουτί του κανονικά ,εδώ κάποιος ανέβασε φώτο

http://en.miui.com/thread-270075-1-1.html

Εντός Κιvας δεν απαιτείται από τον νόμο η αναγραφή SAR

Ευχαριστώ για το Info.

Είναι σίγουρο όμως οτι τα κινεζικά μοντέλα που στέλνουν στην Ευρώπη είναι τα ίδια μοντέλα με της Ινδίας? (άρα θα έχουν και το ίδιο sar?)

Δημοσ.

Μια ερώτηση χωρίς να ξέρω αν έχει απαντηθεί στο θέμα καθώς δεν διάβασα όλες τις σελίδες πίσω (με σύντομη αναζήτηση δεν είδα κάτι)

Ανησυχεί κανένας που στα τεστ το mi5 δείχνει να σπάει (λυγίζει και σπάει) εύκολα?

Σε αυτό υπάρχουν "δομικές" βελτιώσεις να είναι πιο γερό; Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Θεωρώ βλακεια τα bend τεστ.

Μια χαρα ειναι το mi5 , αμα το προσεχεις στο ελάχιστο, και ο καλυτερος all-arounder απο όσα εχω. 

42MRxMm.jpg

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι : ως προς το δακτυλικό αποτύπωμα πόσο αξιόπιστο είναι το Mi5 και πόσο ποιο καλό το s?

Δημοσ.

Θεωρώ βλακεια τα bend τεστ.

Μια χαρα ειναι το mi5 , αμα το προσεχεις στο ελάχιστο, και ο καλυτερος all-arounder απο όσα εχω.

42MRxMm.jpg

10 μήνες στην αγορά το mi5 ακόμα περιμένω να δω τον πρώτο που θα βγει να πει ότι του λυγισε. Το είδαμε όλοι σε ένα βίντεο και βγάλαμε πόρισμα ότι το "κινητο στραβωνει εύκολα "

Στα 210 που παίζει τώρα είναι απίστευτο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι : ως προς το δακτυλικό αποτύπωμα πόσο αξιόπιστο είναι το Mi5 και πόσο ποιο καλό το s?

στο mi5  με καθαρά χέρια  ειναι αρκετα αξιόπιστο .ακομα και αν βαλεις το δακτυλο αντίθετα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγαζί έχεις;  :P  Για να κάνουμε μια επαλήθευση: LeTv (ποιο?) - Mi5 - G4 - ZUK Z2 Pro??

(μισή ώρα μου πήρε να βρω ποιο είναι το 4ο και τελικά έχασα το 2ο - lol)

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

Μαγαζί έχεις; :P Για να κάνουμε μια επαλήθευση: LeTv (ποιό?) - Mi5 - G4 - ZUK Z2 Pro??

Letv x800 mi5 V10 z2 pro 6/128

Δημοσ.

στο mi5  με καθαρά χέρια  ειναι αρκετα αξιόπιστο .ακομα και αν βαλεις το δακτυλο αντίθετα

Αυτό το 'καθαρά χέρια΄ με προβληματίζει γιατί τα χέρια μου ιδρώνουν πολύ...θα έχω πρόβλημα? .... και το οποίο θα λυθεί σε κάποιο βαθμό με το Mi5s?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα βγω λίγο offtopic, επειδή έχει γίνει αναφορά στην 800αρα μπάντα και στο ίντερνετ θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις κλήσεις. Τις επηρεάζει και μπορεί να μην έχουμε καθόλου σήμα ούτε για κλήσεις; ή η 800άρα έχει να κάνει μόνο με το ίντερνετ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...