Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

tomtop και το πήρα

6JGQEQi.jpg

φοβερή τιμή, έγινε shipped?

το περίεργο είναι ότι δεν το βγάζει η δική τους αναζήτηση με ότι και αν δοκίμασα

(βρήκα τη σελίδα με αναζήτηση με κωδικό προϊόντος και tomtop από το google,)

γιατί λέτε για μονο κουμπί τι το ιδιαίτερο έχει? (ΑΚΥΡΟ, το είδα δεν έχει τα δύο κουμπία αριστερά και δεξιά από το home button)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι για το Zuk δεν υπαρχει official cyanogenmod ουτε καμια αλλη ΚΑΛΗ ρομ που να εχει ελληνικα!!!

Αλλιως θα το ειχα παραγγειλει και εγω ηδη!!!

Δημοσ.

επειδη ειχα το lenovo zuk z2 πραγματικα το zui ειναι οτι χειροτερο τυφλα να εχει το samsung galaxy s3 με το touchwiz :D στο θεμα μας τσιμπησα το 128 gb της xiaomi

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσοι τ' αγοράζετε από Κινέζικες αποθήκες δεν φοβάστε κάνα τελωνειακό μπιλιετάκι?
Απ' ότι βλέπω έχει αποθήκες και σε Ισπανία, Γερμανία ..., αλλά φαντάζομαι τα παραπάνω είναι από Κίνα έτσι?
Το λέω γιατί σε ένα φόρουμ με τελωνειακά, υπάρχουν πολλοί που κλαίγονται και κυρίως με αγορές κινητών!

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσοι τ' αγοράζετε από Κινέζικες αποθήκες δεν φοβάστε κάνα τελωνειακό μπιλιετάκι?

Απ' ότι βλέπω έχει αποθήκες και σε Ισπανία, Γερμανία ..., αλλά φαντάζομαι τα παραπάνω είναι από Κίνα έτσι?

Το λέω γιατί σε ένα φόρουμ με τελωνειακά, υπάρχουν πολλοί που κλαίγονται και κυρίως με αγορές κινητών!

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Δημοσ.

Αν έπρεπε να πληρώσουμε τελωνείο, τα μέλη του insomnia που αγοράζουμε απο Κίνα, θα είμασταν φυλακή τώρα...

• Like 6
Δημοσ.

Έκανα και εγώ την παραγγελία μου με τον κωδικό όλα μια χαρά (χτες) αλλά σήμερα μου στείλαν αυτό.

We’re sorry to inform you that the preorder for the item [Xiaomi Mi 5s Mi5s 5.15 inch Fingerprint 3GB RAM 64GB ROM Snapdragon 821 Quad Core 4G Smartphone] was delayed due to a delay in the manufacturing process.

Το θέμα ειναι ότι έλεγαν για 4 Νοεμβρίου θα έχουν stock όταν έκανα παραγγελία αλλά συνεχίζει να μην έχει αλλάξει η ημερομηνία τους στο site.

Να το ακυρώσω λέτε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

260€ τωρα στο geekbuying με shipping σε 7 μερες:

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-5S-3GB-64GB-Smartphone---Silver-372727.html

email offer πριν 10 ωρες, ηταν 280$=254€ :

http://ebm.cheetahmail.com/c/tag/hBYGGemB9QXZOB9UeB5AAAvSAgB/doc.html

Σκεφτομαι να περιμενω να βγαλουν την international εκδοση...

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...