Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς, εγώ προσωπικά είχα redmi note 3 pro χωρίς 800άρα, με Vodafone απλά δεν "κλειδώνει " παντού στο 4G. Κατά τα άλλα κανένα άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν υποστηρίζει την μπάντα των 800MHz.

Τι σημαινει αυτο?

δεν θα χεις τόσο καλό 4g σήμα με όλες τις εταιρείες όσο με την 800αρα
Δημοσ.

Ότι δεν θα δουλεύει ή Wind κάρτα σου αν έχεις.

Τελείωσε Στέλιο το ψέμα με την wind.

Όλες στην επαρχία αλλά και στις πόλεις δουλεύουν αρκετά την 800.

Ειδικά η Vodafone και η wind Ξεσκιζονται.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το 4g χωρίς 800αρα.

Πήρα ένα για να δώσω το mi5 στη σύζυγο. Αν και γλυκοκοιταζα το 4/128 για το force touch που δεν έχει το 3/64.

Δημοσ.

Οπότε πλέον και να μην έχει 800αρα θα πιάνει 4g Wind που έχω εγώ;

Αν εκπέμπει σε 2600/1800 εκεί που κινείσαι ναι θα πιάνει  

Δημοσ.

θα δουλεύει μια χαρά, στο 4g θα έχεις μειωμένη έως μηδενική κάλυψη Γιατί ιδιαίτερα η wind και η voda Κατά δεύτερον, χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα για 4g

Δημοσ.

Τα περί μηδενικής κάλυψης 4G δεν είναι ακριβή, τουλάχιστον για τη Vodafone στην Αθήνα.

Έχω το Redmi Note 3 Pro* που δεν υποστηρίζει 4G στα 800 Mhz και παρόλα αυτά έχω 4G παντού όπου κινούμαι.

*Το οποίο δυστυχώς παρέλαβα μόλις προ δύο εβδομάδων και με χαρά θα το πούλαγα για να πάρω το 5s. Μόνο για Xiaomi θα το άλλαζα γιατί το value for money δε συγκρίνεται. Απλά απίθανο.

Δημοσ.

θα δουλεύει μια χαρά, στο 4g θα έχεις μειωμένη έως μηδενική κάλυψη Γιατί ιδιαίτερα η wind και η voda Κατά δεύτερον, χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα για 4g

αυτό ισχύει εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης και κυρίως για την wind που το 4G της είναι μόνο στην 20 μπάντα

Δημοσ.

δεν θα χεις τόσο καλό 4g σήμα με όλες τις εταιρείες όσο με την 800αρα

Βασικα σημαινει πως αν η εταιρια παιζει με 800αρα δεν θα εχει ΚΑΘΟΛΟΥ 4G. 

• Like 3
Δημοσ.

Και με την wind η οποία σε πολλες περιπτωσεις δεν εχει καλυψη 3g της προκοπης, θα εχεις edge

• Like 2
Δημοσ.

εννοείται αν στην περιοχή παίζει 800αρα μόνο δεν θα χει καθόλου 4g

Δημοσ.

Μου φαίνεται παντως πολυ περιεργο να τρεχει καποιος να αγορασει μια συσκευή αξιας 260 ευρω, και να ταλαιπωρειται ψαχνοντας τις μπαντες 4g και να κουραζει το μυαλο του.

Κουμαντο στα λεφτα κανενος δεν κανω. Αλλα υπάρχουν αξιοπρεπεις προτασεις και απο ελλαδα αλλα και απο κινα που καλύπτουν ολες τις μπαντες χωρις ταλαιπωρία

Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες παίζουν σε όλες τις μπάντες. Απλά σε κάποιες περιοχές πολλές έταιρείες παίζουν μόνο 800. Με το να μην υποστηρίζει 800άρα μπάντα ένα κινητό, σημαίνει οτι μπορεί σε κάποιες περιοχές να μην έχει 4G ή να έχει λίγο μειωμένη ταχύτητα το 4G. Αλλά γενικά δε νομίζω οτι είναι κάτι που παίζει τόσο πολύ ρόλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...