Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ δυο δέματα από Gearbest τα παρέλαβα σε 11 και 12 μέρες τον Οκτωβρη και Νοέμβριο αντίστοιχα.

Επίσης, από Geekbuying, δέμα έγραφε dispatch σε 7 εργάσιμες και ακριβώς τότε έφυγε και έφτασε σε 12 μέρες από την ημέρα που με ενημέρωσαν για την αποστολή. Τα δύο πρώτα με NLPost και το τρίτο με Sinpost.

Επεξ/σία από dali13gr
Δημοσ.

Γειά σας και από μένα πάλι παίδες, οι εντυπώσεις για το κινητό είναι πολύ καλές όσον αφορά ταχύτητα, κάμερα(ειδικά στις βραδινές) , οθόνη,δίνει την αίσθηση στο χέρι ότι το κινητό είναι premium αλλά σε σχέση με το Rn3 pro που είχα πριν ή μπαταρία δεν γ@@@ει, καθώς και τα πλαϊνά κουμπάκια (ήχου και κλειδώματος) δεν μου δίνουν τόσο καλή αίσθηση. Όσον αφορά τις μεταφορές είναι μεγάλη ιστορία, εγώ πέρυσι παράγγειλα αρχές Δεκεμβρίου από vickmall με sg post και ήρθε αρχές Ιανουαρίου(ένα let x800), και παράγγειλα κατά τις 12 Δεκεμβρίου και ήρθε 28 Δεκεμβρίου ένα Rn3 pro πάλι από vickmall πάλι με sg post. Οπότε υπομονή άλλες φορές έρχονται γρήγορα, άλλες αργούν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

σε παραγγελία από banggood μετά από αίτημα σας να το δηλώσουν ως gift και low value 20$ έχετε λάβει κάποια άρνηση τους σε αυτό;

Έλαβα την παρακάτω απάντηση και με ξένισε:

Thank you for your order.According to your requirement,ask us to  modified the customs declaration item  as “GIFT”and total value as US$ 20.

But we would like to inform you that,you are responsible for modifying the declaration risks,including any customs charges or tariffs.Thanks for your understanding.

So could you tell us whether you still want to change it or not.

Looking forward to your reply.

Best wishes,

Fenny

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

σε παραγγελία από banggood μετά από αίτημα σας να το δηλώσουν ως gift και low value 20$ έχετε λάβει κάποια άρνηση τους σε αυτό;

Έλαβα την παρακάτω απάντηση και με ξένισε:

Και μένα δεν μου αλλάζαν την τιμή μου είπαν "we will try to change it".

Δημοσ.

Τελικά παρέλαβες χωρίς πρόβλημα τελωνείου;

Στο ίδιο καταλήξαμε κι εμείς αφού επέμεινα να το δηλώσουν ως gift. 

Αλλά πρώτη φορά λαμβάνω τέτοια απάντηση από κινεζομάγαζα. Συνήθως οι ιδιοι στο προτείνουν να το δηλώσουν έτσι.

Δημοσ.

Ειμαστε off-topic.

Προφανως εχουν ενημερωθει για τα τεκτενωμενα με τα τελωνεια εδω και κανα διμηνο (δειτε τα σχετικα θεματα), θα τους επεστρεψαν και καποια προιοντα απο πελατες που δεν τα παρελαβαν λογω τελωνειου, οποτε ειναι υποχρεωμενοι να πουν οτι ειναι δικη σου ευθυνη, ωστε οτι προκυψει, να μην "φταιει" το μαγαζι. Λογικο και σωστο στην τελικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...