Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ttps://youtu.be/EaWynjdo3N8

Οι δικές μου

Χμμμμ.... το οτι δεν εχει Gorrila Glass, δεν σημαινει οτι δεν έχει καποιο ανθεκτικο γυαλι fit for purpose! Οπως επίσης, πολυ βάρος ριχνουμε στην ύπαρξη του Gorilla, ενώ δεν εχει αποδειχτει και τόσο ανθεκτικό εν τέλει. Απο την εμπειρία μου με non-gorilla glass πανω σε (πεθαμένο) HUAWEI, εξεπλάγην απο την προσπαθεια που κατέβαλα για να καταφέρω να το σπάσω και μάλιστα με σφυρι.

Ωραιότατο review κατα τα αλλα... 

• Like 1
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμ.... το οτι δεν εχει Gorrila Glass, δεν σημαινει οτι δεν έχει καποιο ανθεκτικο γυαλι fit for purpose! Οπως επίσης, πολυ βάρος ριχνουμε στην ύπαρξη του Gorilla, ενώ δεν εχει αποδειχτει και τόσο ανθεκτικό εν τέλει. Απο την εμπειρία μου με non-gorilla glass πανω σε (πεθαμένο) HUAWEI, εξεπλάγην απο την προσπαθεια που κατέβαλα για να καταφέρω να το σπάσω και μάλιστα με σφυρι.

Ωραιότατο review κατα τα αλλα... 

Το οτι δεν έχει Gorilla, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το οτι δεν έχει Gorilla , και οθόνη 2.5D που μεγάλο μέρος της οθόνης μένει ακάλυπτο απο το Tempered Glass είναι. 

Αν είχε άλλου είδους προστασία, θα το ανέφεραν κάπου. Θες DragonTrail Glass θες κάτι άλλο, σίγουρα θα το έλεγαν. 

Επίσης το Gorilla Glass, είναι κατα βάση χρήσιμο για την αντιχαρακτική προστασία, όχι για την αντοχή της οθόνης,

Επίστρωση είναι έτσι και αλλιώς. Αντε να προσθέτει 4-5% μεγαλύτερη αντοχή(αριθμός που μόλις έβγαλα απο το μυαλό μου χωρίς να έχω καμια επιστημονική γνώση για να στηρίξω :P ) Το ζήτημα είναι οι γρατζουνιές.

Real life use πάντως, εγώ μπορώ να πώ οτι βλέπω πρακτική βελτίωση στην ταχύτητα της συσκευής. Δεν το περίμενα, αλλα έχει ουσιαστική διαφορά σε αυτό το κομμάτι.

Να'σαι καλα

• Like 1
Δημοσ.

Παππουλη ωραιος!!!

Αν παραλαβουμε και εμεις ποτε απο banggood θα γραψουμε εντυπωσεις!!! :mad:  :-D  :-D

Απο 11/11 shipped ακομα τιποτα δεν φαινεται στον οριζοντα!!! :shock:  :devil:

Δημοσ.

Το οτι δεν έχει Gorilla, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το οτι δεν έχει Gorilla , και οθόνη 2.5D που μεγάλο μέρος της οθόνης μένει ακάλυπτο απο το Tempered Glass είναι. 

Αν είχε άλλου είδους προστασία, θα το ανέφεραν κάπου. Θες DragonTrail Glass θες κάτι άλλο, σίγουρα θα το έλεγαν. 

Επίσης το Gorilla Glass, είναι κατα βάση χρήσιμο για την αντιχαρακτική προστασία, όχι για την αντοχή της οθόνης,

Επίστρωση είναι έτσι και αλλιώς. Αντε να προσθέτει 4-5% μεγαλύτερη αντοχή(αριθμός που μόλις έβγαλα απο το μυαλό μου χωρίς να έχω καμια επιστημονική γνώση για να στηρίξω :P ) Το ζήτημα είναι οι γρατζουνιές.

Real life use πάντως, εγώ μπορώ να πώ οτι βλέπω πρακτική βελτίωση στην ταχύτητα της συσκευής. Δεν το περίμενα, αλλα έχει ουσιαστική διαφορά σε αυτό το κομμάτι.

Να'σαι καλα

To Huawei που ειχα δεν ανεφερε τιποτα απολυτως (οποτε δεν ειναι αναγκαστικο), πλην ομως αν κρινω απο την εμπειρια μου ηταν καλυτερο απο γοριλα...

Τα tempered, προσωπικη αποψη ειναι αθλια και δεν προσφέρουν τιποτα. Το πολυ μια διαφάνεια pet για καμια χαρακια. 

Δημοσ.

To Huawei που ειχα δεν ανεφερε τιποτα απολυτως (οποτε δεν ειναι αναγκαστικο), πλην ομως αν κρινω απο την εμπειρια μου ηταν καλυτερο απο γοριλα...

Τα tempered, προσωπικη αποψη ειναι αθλια και δεν προσφέρουν τιποτα. Το πολυ μια διαφάνεια pet για καμια χαρακια. 

Για τα tempered glasses δεν συμφωνώ, καθώς μου χει φάει το κινητό άσχημη τούμπα κανά δυο φορές όπου και τις δύο το glass έγινε κομμάτια ενώ το κινητό απολύτως άθικτο.

• Like 1
Δημοσ.

Παππουλη ωραιος!!!

Αν παραλαβουμε και εμεις ποτε απο banggood θα γραψουμε εντυπωσεις!!! :mad:  :-D  :-D

Απο 11/11 shipped ακομα τιποτα δεν φαινεται στον οριζοντα!!! :shock:  :devil:

Και το δικο μου mi5s (καθως κι αυτό ενός φιλου) αγνοουνται μετα τη διαφαινομενη αποστολή από 11/11 (είναι προφανως στον ιδιο σακο).

Για να δουμε, θα εχουμε νεα αυτή την εβδομαδα?

Δημοσ.

Αν δεν εχουμε και αυτη την εβδομαδα εγω προσωπικα απο banggood δε ξαναγοραζω φιλε μου!!!

Ενας μηνας??

Ουτε με ταχυδρομικο περιστερι να το στελνανε!!!

Το δικο μου status εχει κολησει εδω:

2016-11-17 18:16:00
Status:The consignment has left the origin border point
Δημοσ.

Θα σου βγάλει κατευθείαν ειδοποίηση όταν μπει αεροδρόμιο, δεν εχει κολλήσει, αν το δεις από αλλού θα δεις ακριβώς που βρίσκεται :)

Δημοσ.

Αν δεν εχουμε και αυτη την εβδομαδα εγω προσωπικα απο banggood δε ξαναγοραζω φιλε μου!!!

Ενας μηνας??

Ουτε με ταχυδρομικο περιστερι να το στελνανε!!!

Αυτό το διάστημα και μεχρι το νέο ετος είναι ο κανονας να υπαρχουν καθυστερήσεις. Αν δεις και σε γειτονικο φορουμ οι παραδοσεις με SG, NL, Seychelles post και δε συμμαζευεται, διαρκουν τελευταια πανω από 30 μερες. Το κατάστημα δεν εχει να κανει τιποτα με αυτό παντως, ειδικα το banggood είναι από τα πιο σοβαρα (προσωπικη εμπειρια).

ΥΓ Τελικα 17/11 εισαι από Asendia Hong Kong? Καλα εισαι, εγω από 11/11 αποστολή από εκει αγνοείται...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι φιλε μου οτι η παραγγελια εγινε αρχες Νοεμβρη οχι τωρα για να λεμε οτι πεσαμε σε γιορτες!!! :-D

Status:Arrival at origin border point

Status:Mailed

2016-11-11 16:57:37
Status:Item in transit

2016-11-11 10:56:52
Status:Item dispatched. PKG#:PKG02746346

2016-11-10 18:48:07

2016-11-10 17:48:07
Status:Item received

2016-11-09 23:18:26
Status:Customer's order information generated

Υ.Γ. 9/11 ειμαι απο κινα.....πρωτα το στειλανε απο κινα στο χονκ κονγκ και μετα ελλαδα!!! :shock:  :confused:  :-D

Δημοσ.

Το θεμα ειναι φιλε μου οτι η παραγγελια εγινε αρχες Νοεμβρη οχι τωρα για να λεμε οτι πεσαμε σε γιορτες!!! :-D

Status:Arrival at origin border point

Status:Mailed

2016-11-11 16:57:37

2016-11-11 10:56:52
Status:Item dispatched. PKG#:PKG02746346

2016-11-10 18:48:07

2016-11-10 17:48:07
Status:Item received

2016-11-09 23:18:26
Status:Customer's order information generated

Υ.Γ. 9/11 ειμαι απο κινα.....πρωτα το στειλανε απο κινα στο χονκ κονγκ και μετα ελλαδα!!! :shock:  :confused:  :-D

Μαλλον δε γνωρίζεις καλα την αγορα της Κινας:

1) Το ότι στο εστειλαν 09/11 είναι επειδή το banggood ειχε ένα μεγαλο batch preorders, για να πετυχουν την κορυφαια αυτή τιμη. Το ιδιο κανει και το geekbuying. Απολυτα θεμιτο, αν κρινουμε από το γεγονός ότι δεν αργησαν ιδιαιτερα να στειλουν μετα την "υποσχομενη" ημερομηνια της ληξης του preorder

2) Μαλλον ξεχνας το χαμο που εγινε με την 11/11 (μερικες δεκάδες χιλιαδες πακετα εφυγαν από αλι για τη χωρα μας). Σε αυτό προσθεσε τη χριστουγεννιατικη περιοδο που εχει ξεκινησει από αρχες Νοεμβρη (ανα τον κοσμο παραγγελνουν δωρα από Κινα για να τα εχουν εγκαίρως για τις γιορτες)

3) Το swiss post στο παρελθον εχει αποδειχτεί πολύ γρηγορο και αξιοπιστο. Στην προκειμενη ετυχε να εχει θεματα. Αν τσεκαρεις αλλα νηματα όμως (σε γειτονικο φορουμ) θα δεις μεγαλύτερες καθυστερήσεις και από τα "γνωστα" postal services (SG, NL κλπ), οποτε αυτό το κομματι είναι καθαρα θεμα τυχης. Το ότι πηγε Χονγκ Κονγκ γιατι σου κανει εντυπωση? Θελεις να δεις τη διαδρομή ενός SG post πακετου (θα παθεις πλακα με τις στασεις που κανει πριν φυγει για Ελλαδα). Σε αυτά τα θεματα, κάθε άλλο παρα πραγματικη συμμετοχη εχει το κατάστημα που στελνει το προϊον.

Κι εγω, όπως κι εσυ, θελουμε το κινητο εγκαίρως, αλλα προσεχε όταν ριχνεις τις ευθύνες σε ένα κατάστημα, να μην το αποκλεισεις "αναιτια" (για μελλοντικες αγορες) από μια κακη εμπειρια και πεσεις σε τιποτα πραγματικα σκουπιδομαγαζα και τοτε οντως θα εχεις θεμα

ΥΓ Προσωπικα θα κρινω το banggood μονο αν εχουμε πρόβλημα και δεν παραλαβουμε το επομενο 15ημερο τα πακετα και θα το κρινω από το πως θα συμπεριφερθεί σε αιτηση πιθανου refund/ resend. Αλλα ας μη μπαινουμε σε τέτοιες συζητήσεις ακομα, είναι νωρις με τα δεδομενα που επικρατουν αυτή τη στιγμη στις αποστολες από Κινα, ας μην προεξοφλούμε τιποτα, κατά πασα πιθανοτητα θα παραλαβουμε κανονικα...

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση γιατι πριν απο την αγορα μου μου ισχυριστηκαν στο live chat οτι εχουν 250 κομματια διαθεσιμα στο HK Warehouse ετοιμα για αμεση αποστολη.......τελικα μαλλον δεν ειχαν τιποτα και εστειλαν απο Γκουανζου Κινας στο ΗΚ οπου το πακετο εμεινε 7 ολοκληρες μερες και μετα εφυγε για Ελλαδα!!!

Mωρε μια χαρα την γνωριζω φιλε μου με 100αδες παραγγελιες.........απο ολα τα κινεζομαγαζα και απο aliexpress!!!

Το θεμα ειναι οτι το Banggood σε 6-7 παραγγελιες που εχω κανει παντα γενικως αργο ειναι!!!

Μπορει βεβαια να εχουν και κατι μαζι μου......χαχαχαχα

Υ.Γ. Με sg post παντως μια χαρα γρηγορα ερχονται ακομα τα πακετα......την πεμπτη παρελαβα δεμα απο πωλητη του aliexpress που εφυγε 22/11!!! Ο συγκεκριμενος πωλητης μαλιστα εκανε shipped την παραγγελια μου μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες!!!!

Δημοσ.

Αν εχεις κανει 100αδες παραγγελιες οπως λες και οι λιγοτερες απο 30 μερες να παραλαβεις (09/11 αποστολή, σημερα 04/12)  σου φαινονται τεραστια καθυστερηση τοτε καλυτερα να παιξεις ένα τυχερο παιγνιο (διαλεξε ότι θες, λοττο, τζοκερ κλπ).

ΥΓ Το οτι παρελαβες γρηγορα με sg post δε λεει κατι. Κι εγω προχθες παρελαβα mi band 2 αντιστοιχα γρηγορα με sg. Θες να τσεκαρεις μερικες δεκαδες γκρινιες και παραπονα αλλων αυτο το διαστημα με SG, NL, China post?

Με αυτα και με αυτα, ξαναλεω. Μια κακη εμπειρια δικη μας δε θα πρεπει να γενικευεται, γιατι μπορει να δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις.

Στο δια ταυτα, ας ερθουν με το καλο τα τηλεφωνα, γιατι οδευουμε για γιορτες και βλεπω να τα παραλαμβανουμε Γεναρη.

Δημοσ.

Αυτο που θελω να πω φιλε μου ειναι οτι μικρα κινεζομαγαζακια (p.x. yeso, vickmall, καποιοι αξιοπιστοι πωλητες του aliexpress) σε καμια περιπτωση δεν καθηστερουν τοσο να κανουν shipped τα δεματα (ως επι το πλειστον σε 24 ωρες στελνουν) και κατεπεκταση ερχονται πιο γρηγορα!!

Banggood, geekbuying, gearbest και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις ειναι τα ζωα μου αργα στις αποστολες!!!

Δε λεω οτι ειναι απατεωνες......λεω οτι μαλλον λογο φορτου εργασιας αργουν παρα πολλες φορες να στειλουν και αυτο εχει επιπτωσεις στον συνολικο χρονο αναμονης!!!!

Δημοσ.

από banggood εγώ πήρα το mi5 και ήρθε σε 11 μέρες με nl post! γενικά του banggood μου έρχονται γρηγορότερα και γιαυτό και το προτιμώ ενώ είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...