Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 5S 268,16€ @ Bang Good

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 4g είναι μόνο για internet μέχρι στιγμής, οπότε τις κλήσεις δεν τις επηρεάζει

Θα βγω λίγο offtopic, επειδή έχει γίνει αναφορά στην 800αρα μπάντα και στο ίντερνετ θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις κλήσεις. Τις επηρεάζει και μπορεί να μην έχουμε καθόλου σήμα ούτε για κλήσεις; ή η 800άρα έχει να κάνει μόνο με το ίντερνετ;

Δημοσ.

το 4g είναι μόνο για internet μέχρι στιγμής, οπότε τις κλήσεις δεν τις επηρεάζει

Δλδ το volte από που περνάει?

Δημοσ.

Και VoLTE να προσφέρει κάποια εταιρεία στο μέλλον σε ευρεία κλίμακα, θα είναι διαθέσιμο όπου υπάρχει η ανάλογη κάλυψη και αν το υποστηρίζει η συσκευή. Οπότε δεν υπάρχει θέμα με την 800αρα μπάντα.

Δημοσ.

στο banggood παιζει ενα κουπονι -20% ( 5s64grey ) για το mi5s grey 3/64 αλλα εχουν ανεβασει την αρχικη τιμη και βγαινει 283,14€ ( απο και καλα 354€ αρχικη)

ωστοσο λεει οτι ειναι pre-order και στελνουν στις 30/11 ενω αποτι βλεπω το silver το στελνουν κανονικα και βγαινει 287€ χωρις κουπονι

ελπιζω παρασκευη να παιξει να ριξουν τις τιμες..

Δημοσ.

στο banggood παιζει ενα κουπονι -20% ( 5s64grey ) για το mi5s grey 3/64 αλλα εχουν ανεβασει την αρχικη τιμη και βγαινει 283,14€ ( απο και καλα 354€ αρχικη)

ωστοσο λεει οτι ειναι pre-order και στελνουν στις 30/11 ενω αποτι βλεπω το silver το στελνουν κανονικα και βγαινει 287€ χωρις κουπονι

ελπιζω παρασκευη να παιξει να ριξουν τις τιμες..

Αν σκεφτεις οτι απο οτι βλεπω οσοι παραγγειλαμε στην προηγουμενη προσφορα το ασημι δεν φαινεται να εχει παραλαβει κανεις ακομα μετα απο εναμησι μηνα σχεδον θα προτεινα σε οποιον το σκεφτεται να δωσει κανα 20αρικο παραπανω και να το παρει απο αλλου.

Δημοσ.

Εμένα σήμερα "28/11/2016 5:01 μ.μ. - ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" αν είμαι τυχερός Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου οι υπόλοιποι ?

Δημοσ.

Εμένα σήμερα "28/11/2016 5:01 μ.μ. - ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" αν είμαι τυχερός Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου οι υπόλοιποι ?

ειχες καποιο θεμα με τελωνειο η ολα κομπλε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...