Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Posts deleted. Δειξτε σοβαροτητα και μεινετε στην προσφορα - παρακαλω...
psfan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 μέχρι τις 24:00 στα public με κάθε πακέτο δίνονται και δυο κάρτες 3 μηνών για xbox live δώρο. προστίθενται αυτόματα στο καλάθι. http://www.public.gr/cat/gaming/consoles/xbox-one/ 3
kaktos77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Είσαι θεός παιχταρά μου, μόλις ακύρωσα την προηγούμενη παραγγελία και ξανά έκανα νέα ώστε να πάρω και τη συνδρομή!! 1
pesto1980 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτό ας το διευκρινήσει κάποιος, όταν λέτε ότι είναι αθόρυβο τι εννοείτε; Στο πρώτο Xbox one που έχω εγώ, το οποίο μερικοί το λέτε αθόρυβο, το βράδυ αν το έχεις stand-by δεν μπορείς να ησυχάσεις από τον θόρυβο που κάνει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικου... Είναι θέμα ρύθμισης. Πηγαινε settings- Power & Startup- Power Mode και βάλτο στο Energy saving και όχι στο Instant on. Έτσι θα κλείνει κ το τροφοδοτικό μαζί με την κονσόλα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα