tiniakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το 4Κ στα παιχνίδια έστω και upscaled ισχύει ή είναι παραμύθι;
kistos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αν έχει τέτοιες προσφορές από τώρα (που για μένα αξίζει προσωπικά) τι μπορούμε να περιμένουμε για τα Χριστούγεννα;
Mr_Terror Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σιγουρα κατι καλυτερο, οχι οτι η προσφορες του θεματος ειναι κακες.Αλλα θα δουμε και καλυτερες οσο περναει ο καιρος.
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όταν λέτε δεν ακούγεται; δηλαδή τίποτα; ούτε τα ανεμιστήρια; Σε απόλυτη ησυχία με την tv πολυ χαμηλά. Ακούγεται άπειρο ελάχιστα. 1
sam75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σε απόλυτη ησυχία με την tv πολυ χαμηλά. Ακούγεται άπειρο ελάχιστα. αυτο βολευει οντως, δηλαδη και το S και το ps4 ειναι αθορυβα ; Γιατι οταν ειχα τις παλιες κονσολες εκαναν σαν τρακτερ σε καποιες φασεις.
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 To S ειναι σούπερ αθόρυβο . Το ps4 μέχρι και το C ακούγεται κάπως. Για το slim δεν εχω γνώμη, δεν το είχα
HarryGrey Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Με τη διαφορά ότι το s δεν ακούγεται. Ακόμα και το c ps4 λίγο θόρυβο τον έκανε. Επισης το S έχει καλύτερη ποιότητα κατάσταση. Γενικα λέει σαν προσφορά Με τη διαφορά ότι έχει 4k Blu-ray Drive κάτι που δεν έχει ούτε το ps4 slim, ούτε το ps4 pro όταν βγει. Αυτό σε συνδυασμό με παιχνίδια όπως Forza Horizon 3 και Gears 4 το κάνουν την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο που οι πωλήσεις του εκτοξεύτηκαν μετά την κυκλοφορία του S. 3
KostasPrekas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το 4Κ στα παιχνίδια έστω και upscaled ισχύει ή είναι παραμύθι; Ουτε καν. Το 4Κ ειναι μονο για αναπαραγωγή βίντεο. Επισης σε επιδοσεις καποιος να μου εξηγήσει πως εφτασε το PS4 εστω και το απλό????? Εβαλαν DDR5 ram οπως εχει το ps4? Παρακαλω μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Το μονο στο οποίο υπερτερεί το xbox one S εναντι του ps4 είναι οτι εχει 4Κ blue ray player. Σε επιδοσεις ειναι ακομα πισω απο το PS4. Ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων και δεν ειμαι Fanboy SONY h Microsoft 1
tiniakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Από το Usb του παίζει 4Κ mkv με ελληνικούς υπότιτλους;
zousgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ουτε καν. Το 4Κ ειναι μονο για αναπαραγωγή βίντεο. Επισης σε επιδοσεις καποιος να μου εξηγήσει πως εφτασε το PS4 εστω και το απλό????? Εβαλαν DDR5 ram οπως εχει το ps4? Παρακαλω μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Το μονο στο οποίο υπερτερεί το xbox one S εναντι του ps4 είναι οτι εχει 4Κ blue ray player. Σε επιδοσεις ειναι ακομα πισω απο το PS4. Ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων και δεν ειμαι Fanboy SONY h Microsoft Ουτε καν. Το 4Κ ειναι ανάλυση Έβαλαν eSRAM στο PS4? Παρακαλω μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Σε επιδοσεις ειναι ακομα πισω απο το XO. Ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων και δεν ειμαι Fanboy SONY h Microsoft
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ουτε καν. Το 4Κ ειναι ανάλυση Έβαλαν eSRAM στο PS4? Παρακαλω μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Σε επιδοσεις ειναι ακομα πισω απο το XO. Ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων και δεν ειμαι Fanboy SONY h Microsoft Τελικά έφτασε σε επιδόσεις το ps4 η όχι; Δεν βγάζουμε άκρη έτσι που τα γράφετε
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τελικά έφτασε σε επιδόσεις το ps4 η όχι; Δεν βγάζουμε άκρη έτσι που τα γράφετε Νομίζω δεν έχει και τόση σημασία. Το θέμα είναι αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις στην τηλεόρασή σου.
KostasPrekas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Οχι σε επιδοσεις δεν εφτασε ακομα ουτε το απλο PS4 Μικροαλλαγες εκανε που πηγαν τις επιδοσεις απο το 1,31 στο 1,4 Τεραφλοπ. Το Ps4 Ειναι στα 1,84 Τεραφλοπ Στα παιχνιδια δεν θα δεις διαφορα καμια με το παλιο xbox one εκτος απο αυτά που δεν ειχαν κλειδωμενο Framerate που θα βγαζει λιγο μεγαλυτερο FPS.
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω δεν έχει και τόση σημασία. Το θέμα είναι αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις στην τηλεόρασή σου. Εντάξει νομίζω όλα έχουν σημασία
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει νομίζω όλα έχουν σημασία Ναι οκ, απλά καμιά φορά μιλάμε για εντελώς μικροδιαφορές που δεν τις πιάνει το μάτι σου καν! Πχ λέγανε κάποιοι ότι το fifa 16 φαίνεται καλύτερο στο ps4 από ότι στο one, εγώ τα πήρα και τα δύο και δεν είδα την παραμικρή διαφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα