alexandro7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λόγω αρκετών ενημερώσεων των εφαρμογών έχει στερέψει ο αποθηκευτικός χώρος με αποτέλεσμα να εχω υπολειπόμενο χώρο 50mb...για παράδειγμα το facebook εχει πιάσει 1GB...έχει κάποιος καμια λύση?
hackerW32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 γιατι να πιασει το facebook 1gb? καθαρισε την cashe του ή οπως αλλιως την λεει η apple
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω Facebook αλλά νομίζω ότι η εφαρμογή δεν έχει "clear cache" στις ρυθμίσεις. Αν ισχύει, σβήνεις και ξαναβάζεις την εφαρμογή. Οι εφαρμογές με τις ενημερώσεις δεν αυξάνουν υποχρεωτικά (και αν το κάνουν είναι μικρή η διαφορά) τον όγκο τους. Τα App Data αυξάνονται.
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το iPhone δεν σε αφήνει να διαγράψεις εσυ την cache. Το κάνει μόνο του αυτόματα αν έχεις χώρο κάτω από 1 γίγα. Εμένα όποτε τύχει να βγάλει μήνυμα ότι δεν έχω χώρο, κατευθείαν κάνει καθαρισμό και ξανάεχω 1,5 γίγα ισως και παραπάνω. Συνεπώς είτε κανείς backup&restore από υπολογιστή είτε σβήνεις εφαρμογές που πιάνουν πολύ χώρο και τις ξανά περνάς κα θα δεις θα καθαρίσει ο χώρος. Από ότι καταλαβαίνω μάλλον έχεις τα 8 γίγα και γεμίζει γρήγορα, αν θες δοκίμασε το google photos για να έχεις δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών για να τις διαγράφεις από κινητό, και για μουσική βασισου σε streaming πχ Spotify, YouTube η το δωρεάν google play music.
ziaba Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το iPhone δεν σε αφήνει να διαγράψεις εσυ την cache. Το κάνει μόνο του αυτόματα αν έχεις χώρο κάτω από 1 γίγα. Εμένα όποτε τύχει να βγάλει μήνυμα ότι δεν έχω χώρο, κατευθείαν κάνει καθαρισμό και ξανάεχω 1,5 γίγα ισως και παραπάνω. Συνεπώς είτε κανείς backup&restore από υπολογιστή είτε σβήνεις εφαρμογές που πιάνουν πολύ χώρο και τις ξανά περνάς κα θα δεις θα καθαρίσει ο χώρος. Από ότι καταλαβαίνω μάλλον έχεις τα 8 γίγα και γεμίζει γρήγορα, αν θες δοκίμασε το google photos για να έχεις δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών για να τις διαγράφεις από κινητό, και για μουσική βασισου σε streaming πχ Spotify, YouTube η το δωρεάν google play music. και γιατί δεν το κάνει στον alexandro7 μήπως γιατί είναι gtp λογισμικό και τόσο κλειστό που δεν σ αφήνει ούτε να διαγραφείς manual την cache έλεος δηλ Λόγω αρκετών ενημερώσεων των εφαρμογών έχει στερέψει ο αποθηκευτικός χώρος με αποτέλεσμα να εχω υπολειπόμενο χώρο 50mb...για παράδειγμα το facebook εχει πιάσει 1GB...έχει κάποιος καμια λύση? διαγραφή και ξανά εγκατάστασή όλων των εφαρμογών που πιάνουν πολύ χώρο αν γίνετε βέβαια
panos- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το επαθα με iPad. Ή μόνη λύση είναι να κρατήσεις μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές και να κάνεις ένα Reset και επανεγκατάσταση μονο των απαραίτητων. Επίσης άδειασε το κινητό από περιττες φωτογραφίες στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα