geokok Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Γεια, έχω δημιουργήσει δικούς μου φακέλους στο Οutolook epxress και σε αυτούς βάζω όλα τα μυνήματα μου. Θέλω λοιπόν αυτά να τα γράψω και σε cd για να μπορώ να τα ανοίγω παντού και να έχω ένα είδους αρχείου αλληλογραφίας...Όμως πως μπορώ να το κάνω αυτο; Πήγα στο σχετικό folder των windows c:\documents and settings\user 1\Local Settings\Application Data\Identities\{077B9082-3A9D-4EB5-8FE5-D6A921F14250}\Microsoft\Outlook Express\Οutlook folder.dbx Αλλά το αρχείο αυτό δεν μου χρησίμεψε πουθενά Ευχαριστώ
adi32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 den einai mono ayto einai ola ta arxeia pou exei mesa opos inbox.dbx , outbox..... kalytera omos xrhsimopoihse kapoio programa backup gia to outlook express
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Γεια' date='έχω δημιουργήσει δικούς μου φακέλους στο Οutolook epxress και σε αυτούς βάζω όλα τα μυνήματα μου. Θέλω λοιπόν αυτά να τα γράψω και σε cd για να μπορώ να τα ανοίγω παντού και να έχω ένα είδους αρχείου αλληλογραφίας...Όμως πως μπορώ να το κάνω αυτο; Πήγα στο σχετικό folder των windows c:\documents and settings\user 1\Local Settings\Application Data\Identities\{077B9082-3A9D-4EB5-8FE5-D6A921F14250}\Microsoft\Outlook Express\Οutlook folder.dbx Αλλά το αρχείο αυτό δεν μου χρησίμεψε πουθενά Ευχαριστώ[/quote'] Sta files tou insomnia exei auto to programmataki, to outlook express backup gia na apo8ikeueis opoia identity 8eleis apo to analogo programma eite se morfh executable file h' mesw tou idiou programmatos.To xrhsimopoiw kai egw, einai polu kalo! Katebase to apo edw... http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=24 Filika Tasos
Adavis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 1. Abf Outlook Express Backup 1.8.0.200 (και στην έκδοση 1.71) Είναι πραγματικό πάρα πολύ καλό και εύκολο!!! http://www.abf-soft.com/outlook-express-backup.shtml 2. Outlook Express Backup Wizard http://www.outlook-express-backup.com 3. e- Backup 1.42 http://www.inachis.com/index.htm 4. Handybackup 4.1 http://www.handybackup.net Προτείνω περισσότερο το 1 και το 2 αλλά πιο εύκολα θα βρείς λύση με τα 3 και 4...
geokok Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Γεια, έχω ακόμη μία ερωτησούλα. Εγώ χρησιμοποιώ hotmail λογαριασμό μέσω του Outlook Express. Όταν έχω όμως νέα μυνήματα μου εμφανίζονται όλα διπλά. Ο msn messenger λέει ότι έχω 3 μυνήματα ενώ το outlook μου εμφανίζει 6. Ελπίζω να έγιαν αντιληπτός... Ευχαριστώ κια πάλι
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Γεια' date='έχω ακόμη μία ερωτησούλα. Εγώ χρησιμοποιώ hotmail λογαριασμό μέσω του Outlook Express. Όταν έχω όμως νέα μυνήματα μου εμφανίζονται όλα διπλά. Ο msn messenger λέει ότι έχω 3 μυνήματα ενώ το outlook μου εμφανίζει 6. Ελπίζω να έγιαν αντιληπτός... Ευχαριστώ κια πάλι[/quote'] File mou to problima to eixa kai egw alla brika tin lush sto aplo 8ema tis biasunis mou na mpw sto inbox tou hotmail account mou... Afhse to outlook express na katebasei prwta ta email sou ola apo ton server tou hotmail kai meta anoikse to inbox... Alliws 8a sta bgazei dipla, to pa8enw kai egw otan anoigw to inbox prin katebasei ta emails... :wink: Filika N1ghtW0lf
DownUNDERground Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Ρε σεις εγώ έχω κατεβάσει, πριν δω αυτό το τόπικ, το Outlook Express Backup της Genie Soft (αυτό που πρότεινε ο N1ghtW0lf είναι νομίζω) - http://www.genie-soft.com/products/oeb - έκανα backup αλλά δεν βρήκα άκρη πώς θα φαίνονται από το cd τα mails όταν τα γράψω εκεί.Δηλαδή δεν έγραψα ακόμα το αρχείο σε cd αλλά όταν το έτρεξα από το .exe δεν μπόρεσα ν' ανοίξω πουθενά mails. N1ghtW0lf αυτής της εταιρείας το πρόγραμμα χρησιμοποιείς;Αν ναι αφού διαλέξω τι θέλω να κρατήσει στο backup και κάνω το αρχείο τί κάνω μετά ρε φίλε;Μήπως φταίει το ότι έκανα "Backup to Local/LAN location" και όχι "Backup to CD-R" θεωρώντας ότι είναι το ίδιο αν γράψω το αρχείο σε cd μετά;Αν επιλέξω το 2ο θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα; Σημειωτέον ότι θέλω να μπορώ να βλέπω τα mails κατ' ευθείαν από το cd χωρίς να τα κάνω import στο outlook express (γιατί εν τω μεταξύ μετά το format εκεί θα μπαίνουν τα καινούργια mails) και επίσης να μπορώ να κάνω search το περιεχόμενο των mails κανονικά όπως στο outlook express.Γίνονται αυτά έτσι;
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Ρε σεις εγώ έχω κατεβάσει' date=' πριν δω αυτό το τόπικ, το Outlook Express Backup της Genie Soft (αυτό που πρότεινε ο N1ghtW0lf είναι νομίζω) - http://www.genie-soft.com/products/oeb - έκανα backup αλλά δεν βρήκα άκρη πώς θα φαίνονται από το cd τα mails όταν τα γράψω εκεί.Δηλαδή δεν έγραψα ακόμα το αρχείο σε cd αλλά όταν το έτρεξα από το .exe δεν μπόρεσα ν' ανοίξω πουθενά mails. N1ghtW0lf αυτής της εταιρείας το πρόγραμμα χρησιμοποιείς;Αν ναι αφού διαλέξω τι θέλω να κρατήσει στο backup και κάνω το αρχείο τί κάνω μετά ρε φίλε;Μήπως φταίει το ότι έκανα "Backup to Local/LAN location" και όχι "Backup to CD-R" θεωρώντας ότι είναι το ίδιο αν γράψω το αρχείο σε cd μετά;Αν επιλέξω το 2ο θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα; Σημειωτέον ότι θέλω να μπορώ να βλέπω τα mails κατ' ευθείαν από το cd χωρίς να τα κάνω import στο outlook express (γιατί εν τω μεταξύ μετά το format εκεί θα μπαίνουν τα καινούργια mails) και επίσης να μπορώ να κάνω search το περιεχόμενο των mails κανονικά όπως στο outlook express.Γίνονται αυτά έτσι;[/quote'] File DownUNDERground, kat' arxhn an den mou eixes stilei private message den 8a sou apantaga pote giati den to eixa sta watched to topic pleon. Stin erwthsh an auto einai auto pou xrhsimopoiw i apantisi einai nai an kai exw polu pio palioterh version. Katebazw twra tin kainouria version kai 8a sou apantisw argotera to apogeyma. PS: 100 POSTS YEEAAH
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Koitakse file mou na deis... To oti ekanes "Backup to Local/LAN location" den paizei rolo, kalutera kiolas. To ekanes executable h' to afhses na ginei *.boe file? Stin periptwsh pou to ekanes *.boe prepei na anoikseis pali to programma kai na pathseis Restore kai tote 8a anoikseis to arxeio pou eftiakses kai 8a deis auta pou ekanes backup. An to ekanes executable (*.exe dhladh) opote 8es kaneis double click se auto kai 8a sou ksanabalei ta mail sou sta folders pou ta eixes sto outlook express, > PREPEI OMWS NA EXEIS EPANAFEREI TA EMAIL ACCOUNT SOU STO OUTLOOK EXPRESS. To *.exe kai to *.boe einai sumpiesmena arxeia kai den mporeis mesw autwn twn arxeiwn na blepeis to ka8e email ksexwrista... Prepei na kaneis restore ta email sou gia na ta deis apo to outlook express pali... Eyxomai na mporesa na se boi8isw... An exeis kai alles apories file mou edw eimai...
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ναι.Όταν λες restore εννοείς να τα κάνω import στο Outlook Express;Γιατί το θέμα είναι ότι εγώ αυτά τα mail που θα κάνω backup θέλω να τα βλέπω πλεόν χωρίς να τα ξανακάνω import στο Outlook Express ή κάτι τέτοιο, γιατί μετά το format στους φάκελους αυτούς πλέον θα κατεβάζω τα νέα e-mail και δεν θέλω όταν πρέπει να ψάξω κάποιο από τα παλιά να κάθομαι να μεταφέρω τα νέα σε άλλο φάκελο, να βάζω τα παλιά, να ψάχνω, να τα ξαναβγάζω και να ξαναβάζω τα καινούργια και όλη αυτή την ιστορία.Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει;
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ναι.Όταν λες restore εννοείς να τα κάνω import στο Outlook Express;Γιατί το θέμα είναι ότι εγώ αυτά τα mail που θα κάνω backup θέλω να τα βλέπω πλεόν χωρίς να τα ξανακάνω import στο Outlook Express ή κάτι τέτοιο, γιατί μετά το format στους φάκελους αυτούς πλέον θα κατεβάζω τα νέα e-mail και δεν θέλω όταν πρέπει να ψάξω κάποιο από τα παλιά να κάθομαι να μεταφέρω τα νέα σε άλλο φάκελο, να βάζω τα παλιά, να ψάχνω, να τα ξαναβγάζω και να ξαναβάζω τα καινούργια και όλη αυτή την ιστορία.Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει; Giati den ftiaxneis tote ena fakelo sto outlook express kai onomase ton backup...metafere ekei ola ta email pou exeis kai 8eleis na kratiseis, kane tote ena backup me to outlook express Backup tis genie soft, kai 8a sta balei pali sto backup folder pou 8a exeis dimiourghsei. Allo tropo egw den gnorizw... oso gia auto pou eipes...restore, nai ennow import! Alliws auto pou 8es na kaneis den ginete... Sorry... Filika Tasos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.