Προς το περιεχόμενο

Βιβλιαράκι συντήρησης

teddy71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβατικό αυτοκίνητο και τιμολόγια? Κάτι δεν μας λες καλά... Μήπως εννοείς πως τα περνάς ως έξοδα σε κάποια επιχείρηση άσχετη με το ιχ? Αν ναι τότε σαφώς και δε μπορεί να σου βάλει σφραγίδα, αν υπάρξει θέμα δεν θα έχει να δείξει την αντίστοιχη ΑΠΥ .

Όπως και να έχει μόνο το ίδιο το συνεργείο μπορεί να σου εξηγήσει το γιατί, όλα τα υπόλοιπα είναι εικασίες.

αληθεια τωρα? προφανως επρεπε να υποθεσεις οτι το αμαξι ειναι στο ονομα ατομου που εχει επιχειρηση και τα σερβις, βενζινες κλπ περνανε σαν εξοδα της επιχειρησης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αληθεια τωρα? προφανως επρεπε να υποθεσεις οτι το αμαξι ειναι στο ονομα ατομου που εχει επιχειρηση και τα σερβις, βενζινες κλπ περνανε σαν εξοδα της επιχειρησης...

Τα ανέφερες ως αμάξια της οικογένειας, κάτι που παραπέμπει σε ιχ(ιδιωτικής χρήσης) και όχι επαγγελματικά.

Τα ανέφερες ως αμάξια της οικογένειας, κάτι που παραπέμπει σε ιχ(ιδιωτικής χρήσης) και όχι επαγγελματικά.

ωραια παρακατω, για αλλο ρωτησα εγω... τα τιμολογια σωστα ειναι και τα περναει κανονικα ο λογιστης.. τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες αλλαξα και αμορτισερ με κατι καινουργια μονροε, και αυτα τιμολογιο..

παντως γενικα δεν γραφουν τα συνεργεια τα συνοικιακα στα μπλοκακια...ρωτησα και μερικους γνωστους μου και ουτε αυτοι περνουν καποιο πιστοποιητικο οτι εγινε η συντηρηση ας πουμε

Στα συνικοιακα συνεργεια ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στον μαστορα .

Σε μενα γραφει εστω χωρις σφραγιδα τι εκανε καθε φορα και δεν υπαρχει περιπωση να το αμφισβητησει .

Τον ξερω απο 18χρονο παιδι που δουλευε τεχνιτης και οχι βοηθος σε εξουσιοδοτημενο Nissan το 1988 .

• Like 1

Στα συνικοιακα συνεργεια ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στον μαστορα .

Σε μενα γραφει εστω χωρις σφραγιδα τι εκανε καθε φορα και δεν υπαρχει περιπωση να το αμφισβητησει .

Τον ξερω απο 18χρονο παιδι που δουλευε τεχνιτης και οχι βοηθος σε εξουσιοδοτημενο Nissan το 1988 .

σαφως.. το θεμα ειναι οτι αν θες να πουλησεις το αμαξι, ο αγνωστος αγοραστης δεν θα δεχτει οτι 12/2/2015 αλλαξες ιμαντες βαλβολινες λαδια και ολα τα φιλτρα, χωρις τουλαχιστον 1 σφραγιδα του συνεργειου ή δεν ξερω εγω τι..

εκει ειναι το θεμα κυριως, γιατι εσυ κι εγω σαν ιδιοκτητες βεβαιως και ξερουμε τι συντηρηση κανουμε στα οχηματα μας..

δεν προτιθεμαι να πουλησω τιποτα, γενικα μιλαω βεβαια

• Like 1

σαφως.. το θεμα ειναι οτι αν θες να πουλησεις το αμαξι, ο αγνωστος αγοραστης δεν θα δεχτει οτι 12/2/2015 αλλαξες ιμαντες βαλβολινες λαδια και ολα τα φιλτρα, χωρις τουλαχιστον 1 σφραγιδα του συνεργειου ή δεν ξερω εγω τι..

εκει ειναι το θεμα κυριως, γιατι εσυ κι εγω σαν ιδιοκτητες βεβαιως και ξερουμε τι συντηρηση κανουμε στα οχηματα μας..

δεν προτιθεμαι να πουλησω τιποτα, γενικα μιλαω βεβαια

Ας το παει σε ενα δικο του μαστορα να το ελεγξει ....Αυτες τις μερες πουλαω ενα aygo και γραφω φυσικα οτι ειναι δεκτος καθε ελεγχος. Μονο ο ιμαντας ειναι δυσκολο να ελεγθει αλλα το aygo εχει καδενα !!!

• Like 1

Ας το παει σε ενα δικο του μαστορα να το ελεγξει ....Αυτες τις μερες πουλαω ενα aygo και γραφω φυσικα οτι ειναι δεκτος καθε ελεγχος. Μονο ο ιμαντας ειναι δυσκολο να ελεγθει αλλα το aygo εχει καδενα !!!

συμφωνουμε, αλλα και παλι πχ σιγα μην με πιστεψει οτι αλλαζω τα φουλ συνθετικα λαδια στο σκοντα της κοπελας μου καθε 6-7 χιλιαδες χλμ ... επειδη γραφω με στυλο αλλαγη λαδιων 3-4-2016 στο βιβλιαρακι και η επομενη αλλαγη πχ ειναι 4-5 μηνες μετα....

εγω το ξερω οτι ειμαι σωστος, πιθανον και ο μηχανικος.. αλλα στον ελεγχο ο αγοραστης τι να δει και τι να καταλαβει απο αυτο...

γενικα ειμαι της αποψης να προσεχεις το αμαξι για να σε προσεχει και αυτο :)

• Like 1

ωραια παρακατω, για αλλο ρωτησα εγω... τα τιμολογια σωστα ειναι και τα περναει κανονικα ο λογιστης.. τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες αλλαξα και αμορτισερ με κατι καινουργια μονροε, και αυτα τιμολογιο..

παντως γενικα δεν γραφουν τα συνεργεια τα συνοικιακα στα μπλοκακια...ρωτησα και μερικους γνωστους μου και ουτε αυτοι περνουν καποιο πιστοποιητικο οτι εγινε η συντηρηση ας πουμε

Κάνεις quote αυτά που γράφω, αλλά δεν τα διαβάζεις καν... Για τελευταία φορά:

Όπως και να έχει μόνο το ίδιο το συνεργείο μπορεί να σου εξηγήσει το γιατί, όλα τα υπόλοιπα είναι εικασίες.

• Like 1

Δεν θα μπορούσαν να είναι και τα δύο; Εννοώ και της οικογένειας και επαγγελματικά.

Δεν θα μπορούσαν να είναι και τα δύο; Εννοώ και της οικογένειας και επαγγελματικά.

Θα μπορούσαν, αλλά επιβατικά με μικτή άδεια χρήσεις είναι σπάνιο φαινόμενο, ενώ το να περνάνε τα έξοδα του ιχ στην επιχείρηση είναι πάρα πολύ συχνό.

Θα μπορούσαν, αλλά επιβατικά με μικτή άδεια χρήσεις είναι σπάνιο φαινόμενο, ενώ το να περνάνε τα έξοδα του ιχ στην επιχείρηση είναι πάρα πολύ συχνό.

Α οκ κατάλαβα, το δεύτερο είχα στο μυαλό μου τότε :)

Ακριβως παιδιά η σφραγίδα σημαίνει διαβεβαίωση οτι έγιναν οι συγκεκριμένες εργασίες οποιοδήποτε μας θα μπορούσε να συμπληρώσει μονος του το βιβλιαράκι αλλά για ενα πιθανό μελλοντικό αγοραστή είναι σαν να μην εχει σημειωθει κάτι αν δεν εχει σφραγιδα. Επειδή κάποιοι μαστορες δεν το συμπληρώνουν λόγω τεμπελιας τους το ζητούμε αν παλι δεν δέχεται του λέμε ξεκαθαρα οτι μόλις εχασε ενα πελάτη καθώς έχει υποχρέωση να το συμπληρώνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...