Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα νισσαν αλμερα του 2005 και εχω ενα "χαζο" ερώτημα, μου εχουν σχεδον τελειώσει τα φύλλα απο το βιβλιαράκι που σημειώνται τα σερβις που γινονται.

Πως θα μπορουσα να το αντικαστησω με νεό;

Θα μου πειτε να απευθυνθω στην αντιπροσωπεια αλλα το θεμα ειναι οτι εδω και χρονια, απο τοτε που ελειξαν οι εγγυησεις, πηγαινω σε συνοικιακα συνεργεια και στην αντπροσωπεια δεν πηγα ποτε, μονο σε εξουδιοτημενα και για οσο ισχυε η εγγυηση.

Δεν μου ερχεται καλα να παω να ζητησω νεο βιβλιαρακι μην μου αρχισουν τιποτα γκρινιες ή αρνηθουν που δεν ειμαι πελατης τους και αλλα παρόμοια. Η αλλη σκεψη ειναι, αφου τελειωσουν τα φυλλα, να παω για σερβις σε αυτους οποτε και θα μου εβγαζαν νεο αναγκαστικά, αλλα δεν μου αρεσει καθολου αυτη λυση γιατι δεν μπορεις να παρακολουθεις τι ακριβως γινεται στο σερβις, σου βαζουν αναγκασταστικα τα δικα τους λαδια κτλπ και κυριως ειναι ακριβοτεροι.

Τι θα μου προτεινατε να κανω ή τι κανατε εσεις σε αντιστοιχη περιπτωση;

Γνωριζει κανεις σας μηπως τα δινουν-πουλανε στο τμημα ανταλλακτικων οποτε και μαλλον δεν θα με ρωτησουν-γκρινιάξουν;

Δημοσ.

Βιβλίο σέρβις έχουν όλα τα συνεργεία για να σου δώσουν. Τώρα αν θέλεις να έχει και το λογότυπο της NISSAN επάνω είναι άλλο θέμα...

• Like 3
Δημοσ.

Βιβλίο σέρβις έχουν όλα τα συνεργεία για να σου δώσουν. Τώρα αν θέλεις να έχει και το λογότυπο της NISSAN επάνω είναι άλλο θέμα...

Ετσι...Κι εγω δυο παλια audi TT που συντηρω με το βιβλιαρακι του συνεργειου τα παρακολουθω.

Το Honda CRV λογω εγγυησης με τo αρχικο της Honda

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπαν, σχεδόν όλα τα συνεργεία έχουν δικά τους βιβλιάρια συντήρησης να σου δώσουν.

Επίσης μπορείς να βρεις και σε βιβλιοπωλεία.

Δημοσ.

ρε παιδια το αλλο ζητημα ειναι οτι εγω σε 2 αυτοκινητα που εχω αναλαβε την συντηρηση στην οικογενεια, στα 2-3 συνοικιακα που συνηθιζω να πηγαινω συμπληρωνουν στο βιβλιαρακι τι αλλαξανε αλλα υπογραφη και σφραγιδα δεν βαζει κανεις... ξερετε γιατι? "φοβουνται" να παρουν την "ευθυνη"?? οχι οτι εχω ζητησει σφραγιδα(δεν τα πουλαμε τα αμαξια αλλωστε) αλλα μου εχει κανει εντυπωση γενικα....

Δημοσ.

ρε παιδια το αλλο ζητημα ειναι οτι εγω σε 2 αυτοκινητα που εχω αναλαβε την συντηρηση στην οικογενεια, στα 2-3 συνοικιακα που συνηθιζω να πηγαινω συμπληρωνουν στο βιβλιαρακι τι αλλαξανε αλλα υπογραφη και σφραγιδα δεν βαζει κανεις... ξερετε γιατι? "φοβουνται" να παρουν την "ευθυνη"?? οχι οτι εχω ζητησει σφραγιδα(δεν τα πουλαμε τα αμαξια αλλωστε) αλλα μου εχει κανει εντυπωση γενικα....

Ειναι εντος εγγυησης τα δυο αυτοκινητα ?? Τι ευθυνη να αναλαβουν αν  ειναι εκτος εγγυησης ?

Δημοσ.

Επειδή το εχω κανει θέμα αυτο, δε βάζουν συνηθως οταν δεν κόψουν αποδειξη (ο πελάτης φταίει για αυτο) οποτε το έκαναν συνήθεια και δε βάζουν γενικά...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι εντος εγγυησης τα δυο αυτοκινητα ?? Τι ευθυνη να αναλαβουν αν  ειναι εκτος εγγυησης ?

οχι, εκτος εγγυησης εδω και καιρο και τα 2... δεν λεω να "αναλαβουν" ευθυνη, απλα να εβαζαν μια σφραγιδα οτι ο ταδε αλλαξε τουλαχιστον λαδια σε αυτο το αμαξαξι σημερα... και οχι απλα να μου σημειωσουν τα χλμ , τι αλλαξαν και ποτε να ξαναπερασω... αυτο εννοω

Δημοσ.

οχι, εκτος εγγυησης εδω και καιρο και τα 2... δεν λεω να "αναλαβουν" ευθυνη, απλα να εβαζαν μια σφραγιδα οτι ο ταδε αλλαξε τουλαχιστον λαδια σε αυτο το αμαξαξι σημερα... και οχι απλα να μου σημειωσουν τα χλμ , τι αλλαξαν και ποτε να ξαναπερασω... αυτο εννοω

Προφανως για να μην κοψουν αποδειξη το κανουν.Αν κοβουν αποδειξη δεν βλεπω κανενα λογο να μην βαλουν σφραγιδα.Αρκει να εχουν αδεια λειτουργιας .

Δημοσ.

Προφανως για να μην κοψουν αποδειξη το κανουν.Αν κοβουν αποδειξη δεν βλεπω κανενα λογο να μην βαλουν σφραγιδα.Αρκει να εχουν αδεια λειτουργιας .

παντως στο αυτοκινητο κοβω τιμολογια, οποτε θεωρητικα θα επρεπε να μου βαλει και σφραγιδα οτι αλλαξε λαδια...

αραγε ομως και αποδειξη να μην κοψει, που το προβλημα να βαλει μια σφραγιδα οτι εκανε σερβις το αμαξι... δυσκολα να αποδειξει κανεις τι και ποιος, και ειδικα αν σε γνωριζει ο μηχανικος...

αδεια λειτουργιας εννοειται οτι εχουν, ειδικα στο ενα , οι μισοι ταξιτζηδες της περιοχης εκει πανε..

Δημοσ.

Εκεί που το πας έχουν δικό τους έχω γεμήσει ίδη 2-3 βιβλιαράκια (μην ρωτήσετε πόσα χιλιόμετρα κάνω είναι ερώτηση παγίδα)

Δημοσ.

Εκεί που το πας έχουν δικό τους έχω γεμήσει ίδη 2-3 βιβλιαράκια (μην ρωτήσετε πόσα χιλιόμετρα κάνω είναι ερώτηση παγίδα)

??? δηλαδη??

Δημοσ.

παντως στο αυτοκινητο κοβω τιμολογια, οποτε θεωρητικα θα επρεπε να μου βαλει και σφραγιδα οτι αλλαξε λαδια...

αραγε ομως και αποδειξη να μην κοψει, που το προβλημα να βαλει μια σφραγιδα οτι εκανε σερβις το αμαξι... δυσκολα να αποδειξει κανεις τι και ποιος, και ειδικα αν σε γνωριζει ο μηχανικος...

αδεια λειτουργιας εννοειται οτι εχουν, ειδικα στο ενα , οι μισοι ταξιτζηδες της περιοχης εκει πανε..

Εγω παω σε αυτο που πανε οι υπόλοιποι ταξιτζιδες της πολης με vw/skoda και παντα βαζει ...
  • Like 1
Δημοσ.

Επιβατικό αυτοκίνητο και τιμολόγια? Κάτι δεν μας λες καλά... Μήπως εννοείς πως τα περνάς ως έξοδα σε κάποια επιχείρηση άσχετη με το ιχ? Αν ναι τότε σαφώς και δε μπορεί να σου βάλει σφραγίδα, αν υπάρξει θέμα δεν θα έχει να δείξει την αντίστοιχη ΑΠΥ .

Όπως και να έχει μόνο το ίδιο το συνεργείο μπορεί να σου εξηγήσει το γιατί, όλα τα υπόλοιπα είναι εικασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...