mike0402 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα στο φορουμ!εχω παραγγειλει ενα ford focus και ο πωλητης μ ειπε οτι θα κανει 3 μηνες να ερθει απο γερμανια..χθες μου ειπε οτι απο 7/10 μπηκε στην παραγωγη..ξερεις κανεις ποσο καιρο κανει να φτιαχτει περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τόσο κάνουν συνήθως. Στοκ δεν υπήρχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 δεν υπηρχε ο κινητηρας που ηθελα..δεν ξερω ποσο κανουν..βασικα ποσο καιρο κανει να φτιαχτει στη παραγωγη θελω να μαθω αν κερει κανεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 απο μερικες ωρες μεχρι μερικες μερες φιλε μου..εσενα πιθανολογω σε 2-3 μερες ειναι ετοιμο... απλα καθυστερει και για αλλους λογους...ΠΟΛΛΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 μου ειπε ο αντιπροσωπος οτι απο τη στιγμη που θα ειναι ετοιμο κανει αλλες.14 μερες να ερθει ελλαδα..αλλα οπως μου τα λες σε 2-3 μερες θα επρεπε να ειναι ετοιμο αφου εχει μπει παραγωγη την προηγουμενη εβδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ελπιζω να ειναι σοβαρος εμπορος γιατι εχω ακουσει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ελπιζω να ειναι σοβαρος εμπορος γιατι εχω ακουσει πολλα και εγω το ελπιζω φιλε μου..χθες τον πηρα και μπηκε στο συστημα και ειδε οτι μπηκε στις 7/10 στην παραγωγη το αμαξι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 και εγω το ελπιζω φιλε μου..χθες τον πηρα και μπηκε στο συστημα και ειδε οτι μπηκε στις 7/10 στην παραγωγη το αμαξι! οντως υπαρχει συστημα που το βλεπεις ομως??δωσε λινκ στον λαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα στο φορουμ!εχω παραγγειλει ενα ford focus και ο πωλητης μ ειπε οτι θα κανει 3 μηνες να ερθει απο γερμανια..χθες μου ειπε οτι απο 7/10 μπηκε στην παραγωγη..ξερεις κανεις ποσο καιρο κανει να φτιαχτει περιπου? Σε ποια Ford πήγες δεν μας είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 οντως υπαρχει συστημα που το βλεπεις ομως??δωσε λινκ στον λαο το συστημα το εχουν στην αντιπροσωπεια κ τους δινουν τον αριθμο πλασιου και το πληκτρολογουν και βλεπουν σε τι φαση βρισκεταιΣε ποια Ford πήγες δεν μας είπες.στην ford λαζανας στην πατρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα έχεις πρόβλημα τότε εφόσον είναι επίσημο κατάστημα μην ανησυχείς. Για τον χρόνο παράδοσης δεν ξέρω όμως. Βασικα και Αθήνα να πήγαινες τόσο θα έκανε, εμένα το ibiza μου είχαν πει 6 μήνες, τελικά πήρα ότι είχε στη βιτρίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα έχεις πρόβλημα τότε εφόσον είναι επίσημο κατάστημα μην ανησυχείς. Για τον χρόνο παράδοσης δεν ξέρω όμως. Βασικα και Αθήνα να πήγαινες τόσο θα έκανε, εμένα το ibiza μου είχαν πει 6 μήνες, τελικά πήρα ότι είχε στη βιτρίνα. και εγω τον πηρα να δω που βρισκεται γιατι δν θελω να καθυστερησει αλλο..ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη με το αμαξι που διαλεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 και εγω τον πηρα να δω που βρισκεται γιατι δν θελω να καθυστερησει αλλο..ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη με το αμαξι που διαλεξα Πιο πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πιο πήρες; ford focus 1.5 ecoboost 150ps την εκδοση titanium..ημουνα αναμεσα και σε αλλα αυτοκινητα οπως golf,astra,gulieta η για μεταχειρισμενο scirocco η a class Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ford focus 1.5 ecoboost 150ps την εκδοση titanium..ημουνα αναμεσα και σε αλλα αυτοκινητα οπως golf,astra,gulieta η για μεταχειρισμενο scirocco η a class Μια χαρα είναι, στα πόσα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα