Προς το περιεχόμενο

αγορα αυτοκινητου

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στο φορουμ!εχω παραγγειλει ενα ford focus και ο πωλητης μ ειπε οτι θα κανει 3 μηνες να ερθει απο γερμανια..χθες μου ειπε οτι απο 7/10 μπηκε στην παραγωγη..ξερεις κανεις ποσο καιρο κανει να φτιαχτει περιπου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν υπηρχε ο κινητηρας που ηθελα..δεν ξερω ποσο κανουν..βασικα ποσο καιρο κανει να φτιαχτει στη παραγωγη θελω να μαθω αν κερει κανεις κατι

μου ειπε ο αντιπροσωπος οτι απο τη στιγμη που θα ειναι ετοιμο κανει αλλες.14 μερες να ερθει ελλαδα..αλλα οπως μου τα λες σε 2-3 μερες θα επρεπε να ειναι ετοιμο αφου εχει μπει παραγωγη την προηγουμενη εβδομαδα

• Like 1

Ελπιζω να ειναι σοβαρος εμπορος γιατι εχω ακουσει πολλα

και εγω το ελπιζω φιλε μου..χθες τον πηρα και μπηκε στο συστημα και ειδε οτι μπηκε στις 7/10 στην παραγωγη το αμαξι!

και εγω το ελπιζω φιλε μου..χθες τον πηρα και μπηκε στο συστημα και ειδε οτι μπηκε στις 7/10 στην παραγωγη το αμαξι!

οντως υπαρχει συστημα που το βλεπεις ομως??δωσε λινκ στον λαο :D

καλησπερα στο φορουμ!εχω παραγγειλει ενα ford focus και ο πωλητης μ ειπε οτι θα κανει 3 μηνες να ερθει απο γερμανια..χθες μου ειπε οτι απο 7/10 μπηκε στην παραγωγη..ξερεις κανεις ποσο καιρο κανει να φτιαχτει περιπου?

Σε ποια Ford πήγες δεν μας είπες.

οντως υπαρχει συστημα που το βλεπεις ομως??δωσε λινκ στον λαο :D

το συστημα το εχουν στην αντιπροσωπεια κ τους δινουν τον αριθμο πλασιου και το πληκτρολογουν και βλεπουν σε τι φαση βρισκεται

Σε ποια Ford πήγες δεν μας είπες.

στην ford λαζανας στην πατρα
  • Like 1

Δεν θα έχεις πρόβλημα τότε εφόσον είναι επίσημο κατάστημα μην ανησυχείς. Για τον χρόνο παράδοσης δεν ξέρω όμως.

Βασικα και Αθήνα να πήγαινες τόσο θα έκανε, εμένα το ibiza μου είχαν πει 6 μήνες, τελικά πήρα ότι είχε στη βιτρίνα.

Δεν θα έχεις πρόβλημα τότε εφόσον είναι επίσημο κατάστημα μην ανησυχείς. Για τον χρόνο παράδοσης δεν ξέρω όμως.

Βασικα και Αθήνα να πήγαινες τόσο θα έκανε, εμένα το ibiza μου είχαν πει 6 μήνες, τελικά πήρα ότι είχε στη βιτρίνα.

και εγω τον πηρα να δω που βρισκεται γιατι δν θελω να καθυστερησει αλλο..ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη με το αμαξι που διαλεξα

και εγω τον πηρα να δω που βρισκεται γιατι δν θελω να καθυστερησει αλλο..ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη με το αμαξι που διαλεξα

Πιο πήρες;

Πιο πήρες;

ford focus 1.5 ecoboost 150ps την εκδοση titanium..ημουνα αναμεσα και σε αλλα αυτοκινητα οπως golf,astra,gulieta η για μεταχειρισμενο scirocco η a class

ford focus 1.5 ecoboost 150ps την εκδοση titanium..ημουνα αναμεσα και σε αλλα αυτοκινητα οπως golf,astra,gulieta η για μεταχειρισμενο scirocco η a class

Μια χαρα είναι, στα πόσα χρήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...