Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα,σκεφτομαι να αγορασω μια νεα καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω τη γνωμη καποιων που γνωριζουν,αφυ εχω ακουσει πως τα ονλινε psu calculators δεν ειναι και τοσο εμπιστα,αν το τροφοδοτικο μου "σηκωνει"μια τετοια αναβαθμιση.

Specs:

mobo:asus sabertooth 990fx r2

cpu:amd fx 8320 stock (θα κανω oc στο μελλον) +thermalright true spirit 140m

ram: 8gb hyperx fury

old gpu:3d club radeon hd 6770 1gb

new gpu: sapphire r9 280x 3gb tri vaporx oc

τροφοδοτικο: corsair cx 600

2xsata 7.2

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μια χαρά υτπολογίζουν τα online PSU calculators. Πρέπει όμως να πάρεις και μια αξιόπιστη μάρκα τροφοδικού.

Άλλο να πάρεις Κινέζικο τροφοδοτικό των 750watt στα 30 ευρώ

και άλλο ένα επώνυμο τροφοδοτικό των 750watt στα 100 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά υτπολογίζουν τα online PSU calculators. Πρέπει όμως να πάρεις και μια αξιόπιστη μάρκα τροφοδικού.

Άλλο να πάρεις Κινέζικο τροφοδοτικό των 750watt στα 30 ευρώ

και άλλο ένα επώνυμο τροφοδοτικό των 750watt στα 100 ευρώ

μα εχω ηδη τροφοτικο ,καρτα γραφικων θα αλλαξω και θελω να δω αν αντεχει

Δημοσ.

Αν το online PSU calculators σου έβγαλε ότι είσαι ΟΚ, τότε είσαι ΟΚ εκτός αν είσαι οριακά στα watt και είναι παλιό και πολύ ζορισμένο το τροφοδοτικό σου. Τα τροφοδοτικά χάνουν "την δύναμη" τους με τον καιρό και την ζόρικη χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το online PSU calculators σου έβγαλε ότι είσαι ΟΚ, τότε είσαι ΟΚ εκτός αν είσαι οριακά στα watt και είναι παλιό και πολύ ζορισμένο το τροφοδοτικό σου. Τα τροφοδοτικά χάνουν "την δύναμη" τους με τον καιρό και την ζόρικη χρήση

Περί τα 2-6% κάθε χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Το psu μου λέει 556 watt στα 12 αφήστε που είναι 2-3 χρόνων με καθημερινή και πολύωρη χρήση, τα περισσότερα calculator βγάζουν 700,ξ ερω τι θα μου πείτε αλλά δύσκολο...μάλλον δε θα κάνω αναβαθμιση τελικα

Δημοσ.

E ναι, τι βάζεις? Εγώ με βαττόμετρο στο σύστημα της υπογραφής που ρουφάει το ρεύμα σαν ηλεκτρική κουζίνα, πάνω απο 650 απο τον τοίχο, δεν έχω δει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το λες και κορυφαίο, αλλά αντέχει άνετα αν πάρεις κάποια καινούρια κάρταs

sappphire r9 280x 3gb tri_x vaporx θα παρω

Δημοσ.

Αν κανεις ΟC και στον επεξεργαστη (4.6Ghz) και στην καρτα γραφικων, με 3 δισκους 4 ανεμιστηρες 4USB 4RAM sticks και 24/7 λειτουργια βγαζει 667W και προτεινομενο 750+

Mε πιο ηπιο OC, 2RAM 2 δισκους 2 ανεμιστηρες 2USB και 8 ωρες την ημερα κατεβαινει στα 510W και συνιστωμενο 560-600W

Aν δεν κανεις υπερβολες σε φτανει το τροφοδοτικο, προσωπικα ομως θα προτιμουσα μια πιο συγχρονη κρατα γραφικων με χαμηλοτερη καταναλωση παρα αλλαγη τροφοδοτικου (κι ας ειναι μετριο αυτο που εχεις)

Δημοσ.

Μα το όλο θέμα είναι ότι κάνω αναβαθμιση μόνο και μόνο επειδή βρήκα την 280x από χρήστη στο ινσομνια,φανταστειτε πόση οικονομία πια

Δημοσ.

Μα το όλο θέμα είναι ότι κάνω αναβαθμιση μόνο και μόνο επειδή βρήκα την 280x από χρήστη στο ινσομνια,φανταστειτε πόση οικονομία πια

Πόσο την βρήκες? 120-130? Αν ναι αξίζει.

Εγώ θα το δοκίμαζα, σου είπα το δικό μου pc που θεωρητικά καταναλώνει περισσότερο, να φανταστείς προτεινόμενο έχει 750, πάνω απο 650 στον τοίχο δεν έχω δει. Και είναι κάπου 580 σε DC.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο την βρήκες? 120-130? Αν ναι αξίζει.

Εγώ θα το δοκίμαζα, σου είπα το δικό μου pc που θεωρητικά καταναλώνει περισσότερο, να φανταστείς προτεινόμενο έχει 750, πάνω απο 650 στον τοίχο δεν έχω δει. Και είναι κάπου 580 σε DC

χμμμ καλως,κατι αλλο τι κινδυνοι υπαρχουν αν δεν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...