Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο νήμα)

Έχω τέσσερα καινούρια ίδια λαπτοπ χωρις λειτουργικο. Θέλω να περάσω w10 και άλλο λογισμικό αλλά θέλω να αποφύγω να κάνω την ίδια διαδικασία από την αρχή και για τα τέσσερα. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος; Δηλαδή να στήσω το πρώτο όπως θέλω και τα υπόλοιπα με κάποιο εργαλείο να κλονοποιηθούν;

Δημοσ.

Στήνεις το πρώτο, βγάζεις τους υπόλοιπους 3 δίσκους απο τα άλλα λαπτοπ.

Παίρνεις μια εξωτερική θήκη/docking station, βαζεις επανω τον δισκο που θες καθε φορά να κανεις κλώνο.

Μετά κάνε κλώνο από εδώ:

https://www.pcsteps.gr/23914-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-ssd-hdd/

Απλά δεν θα επιλέξεις να τον ''δει'' ως ssd - αφού εσύ έχεις hdd.

• Like 2
Δημοσ.

Παρόμοιος τρόπος με τον από πάνω χωρίς να βγουν οι δίσκοι είναι να κάνεις το πρώτο όπως θέλεις, βάζεις live cd Acronis ghost, κάνει ένα image σε έναν εξωτερικό και μετά με το live cd σε κάθε ένα από τα υπόλοιπα να bootάρη από εκεί και περνάς το image. 

Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τις άδειες των windows εδώ αλλά θα το ξέρεις αυτό 

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιησα τελικά το AOMEI Backupper που πρότεινε ο adi32. Εύκολο και βολικό, με ένα boot DVD και ένα εξωτερικό σκληρό έκανα αυτό που ήθελα χωρίς να χρειαστεί να βγάλω τους δίσκους από τα λαπτοπ.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Το αομει υπαρχει και σε live linux boot usb και εχει και migrate εκτος απο κλωνο............... αναντικαταστατο τωρα πια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...