Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λίγες μέρες και μετά την χρήση του εν λόγω λαπτοπ με την μπαταρία του βλέπω στην μπάρα εργασιών ότι δεν φορτίζει την μπαταρία του στο 100% αλλά κολλάει στο 95% και μου γράφει ότι φορτίζει.Είναι πρόβλημα αυτό;Τι μπορώ,αν μπορώ,να κάνω;Αυτό που έκανα είναι να το ξαναδουλέψω με την μπαταρία του και το άφησα να φτάσει μέχρι το 10% αλλά δεν κατάφερα κάτι,πάλι μέχρι 95% φτάνει.Το λαπτοπ το έχω περίπου 20 μέρες 

RmFMFUr.jpg

Δημοσ.

εχω δει παρομοιο προβλημα, σε ιδιο μηχανημα,  όπου, η φορτιση σματατουσε στο 99%.

Τελικά καποια στιγμη διορθωθηκε μονο του.

δεν ξερω ακριβως πως λυθηκε.

φιλος, λέει, οτι μπορει να διορθώθηκε κανοντας ολες (ολες) της ενημερωσεις των win 10  ...

Δημοσ.

Εδω και λίγες μέρες και μετά την χρήση του εν λόγω λαπτοπ με την μπαταρία του βλέπω στην μπάρα εργασιών ότι δεν φορτίζει την μπαταρία του στο 100% αλλά κολλάει στο 95% και μου γράφει ότι φορτίζει.Είναι πρόβλημα αυτό;Τι μπορώ,αν μπορώ,να κάνω;Αυτό που έκανα είναι να το ξαναδουλέψω με την μπαταρία του και το άφησα να φτάσει μέχρι το 10% αλλά δεν κατάφερα κάτι,πάλι μέχρι 95% φτάνει.Το λαπτοπ το έχω περίπου 20 μέρες 

RmFMFUr.jpg

Αφού έχει εγγυηση , πήγαινε να το δουν B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...