theoilia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εδω και λίγες μέρες και μετά την χρήση του εν λόγω λαπτοπ με την μπαταρία του βλέπω στην μπάρα εργασιών ότι δεν φορτίζει την μπαταρία του στο 100% αλλά κολλάει στο 95% και μου γράφει ότι φορτίζει.Είναι πρόβλημα αυτό;Τι μπορώ,αν μπορώ,να κάνω;Αυτό που έκανα είναι να το ξαναδουλέψω με την μπαταρία του και το άφησα να φτάσει μέχρι το 10% αλλά δεν κατάφερα κάτι,πάλι μέχρι 95% φτάνει.Το λαπτοπ το έχω περίπου 20 μέρες
adminaros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εχω δει παρομοιο προβλημα, σε ιδιο μηχανημα, όπου, η φορτιση σματατουσε στο 99%. Τελικά καποια στιγμη διορθωθηκε μονο του. δεν ξερω ακριβως πως λυθηκε. φιλος, λέει, οτι μπορει να διορθώθηκε κανοντας ολες (ολες) της ενημερωσεις των win 10 ...
ss13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εδω και λίγες μέρες και μετά την χρήση του εν λόγω λαπτοπ με την μπαταρία του βλέπω στην μπάρα εργασιών ότι δεν φορτίζει την μπαταρία του στο 100% αλλά κολλάει στο 95% και μου γράφει ότι φορτίζει.Είναι πρόβλημα αυτό;Τι μπορώ,αν μπορώ,να κάνω;Αυτό που έκανα είναι να το ξαναδουλέψω με την μπαταρία του και το άφησα να φτάσει μέχρι το 10% αλλά δεν κατάφερα κάτι,πάλι μέχρι 95% φτάνει.Το λαπτοπ το έχω περίπου 20 μέρες Αφού έχει εγγυηση , πήγαινε να το δουν
Xristaras12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 μήπως το πρόγραμμα της λενοβο για την διαχείριση μπαταρίας δεν το αφήνει να πάει παραπάνω;
sil_unique Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ακόμα κοίτα μήπως υπάρχει καινούρια έκδοση του bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα