Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τελειωσαν ολα απο ο,τι διαβασα στα ποστς. Βαζω το [Εξαντληθηκαν] στον τιτλο, οποιος εχει νεοτερο - αλλαγη διαθεσιμοτητας απαντα στο θεμα και ενημερωνει. Μεχρι τοτε παρακαλώ οχι απαντησεις που θα εχουν το θεμα ψηλα χωρις λογο. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο κλείσιμο του ωραρίου σχεδόν, παρέλαβα το τελευταίο gx να ενημερώσω.Είχα τηλεφωνήσει από νωρίς το πρωί να μου το κρατήσουν.

Για LG και iphone δεν ρώτησα γιατί δεν με ενδιέφεραν.Είχανε μικρό στοκ σε όλα.Για το nexus πράγματι ήταν 8 κομμάτια μου είπε.

ΥΓ το κινητό ήταν  σφραγισμένο με τα αυτοκόλλητα της Huawei και το άνοιξε μπροστά μου για να το τσεκάρω.

Δεν νομίζει πως θα φέρουν άλλα από Δευτέρα μου είπε ο υπάλληλος.Μάλλον η προσφορά ήταν αυτήν τελικά..

Επεξ/σία από tazmaaaz
Δημοσ.

Το είχα πει σε ένα φίλο μού για τις προσφορές και πήγε χτες και αγόρασε και αυτός το GX8 στα 179€ !!!και από ότι του είπαν είχαν στοκ και στα άλλα τηλέφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι (αν επιτρέπεται φυσικά): σε ποια οδό είναι το καταστημα στην Κηφισιά? ή το τηλέφωνο ποιο είναι?

δες το 3ο post Κασσαβέτη 9

Δημοσ.

Λαοθαλασσα με πλακατ "Που ναι οι προσφορες... ερχονται καρπαζιες" εθεαθη στην οδο Κασσαβετη στη Κηφισια...

Δημοσ.

Πήρα το Σάββατο ένα G4 για την αδερφή μου. Είχα και 40 ευρώ επιδότηση...197€ μου βγήκε....τζάμπα...και είναι και το ωραίο χρώμα. λευκό - χρυσό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...