Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως δε παταει πλεον ο κοσμος στα φυσικα μαγαζια για τις αγορες του;

μηπως ειναι νεα μεθοδος να βαλουν το κοσμο στα μαγαζια και ψωνισουν και ''κατι'' αλλο μαζι με την οποιαδηποτε προσφορα;

μηπως φοβουνται τα ''λαθη'' καταχωρισης τιμων στις προσφορες τους απο εμας;

,,,,,,,

οπως και να εχει,μπραβο σου TS για την ενημερωση.......

και ας δεν ειμαι απο την περιοχη/περιφερεια.....το νεξους μου μεσα :mad:

Δημοσ.

Έχει λέει το 6s 16gb στα 589€

Ε δε το λες και αξιόλογη προσφορα :P

489 το είχε το public πριν μερικές μέρες (και μετάνιωσα που δε το πήρα να αντικαταστήσω το παλιο 5s μου)

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα απαντησαν κανονικα. Και ναι το nexus εξαντληθηκε... ποτε προλαβε αραγε :P

Και το g4 ειναι αψογο σε τιμη. Οποιος το θελει ας σπευσει, απο οτι μου παν εχουν κομματια.

Αν ποτε τα καταστηματα στο Ελλαντα απαγορεψουν τις αγορες του ιδιου του προσωπικου (πραγμα δυσκολο αφου και οι διευθυντες το κανουν) τοτε θα μενουν κομματια και για το κοινο.

Δημοσ.

Αν ποτε τα καταστηματα στο Ελλαντα απαγορεψουν τις αγορες του ιδιου του προσωπικου (πραγμα δυσκολο αφου και οι διευθυντες το κανουν) τοτε θα μενουν κομματια και για το κοινο.

Φίλε δεν παίζει να γίνει

Αλλά αν γίνει επιτελους κάτι θα μένει και για εμάς τους καταναλωτές από τις προσφορές

Μακαρι!

Δημοσ.

Και να γινει θα τα κρατανε για γνωστους...

Μα και τωρα αυτο κανουν. Την αλλη φορα ειχα παει σε ενα Κωτσοβολο (προ 4ετιας) με το που ανοιξαν γυρω στις 9 και 10 (περνουσα απεξω και ειδα που ανεβαζαν τις αφισες προσφορων) και βλεπω εναν πωλητη και μια πωλητρια με 3-4 κινητα ο καθενας στα χερια να τα πηγαινουν στα ταμεια και να αρχιζουν διαδικασιες δωσεων (αμφιβαλλω πως τα ηθελαν για εκεινους).

Δυστυχως σε αυτη την χωρα δεν παιζομαστε πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...