Renosgard Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια το νεξους σιγουρα τελειωσε ?? γτ περιμενω ποσο καιρο μια προσφορα για το νεξους, ποσο μαλλον μια τοσο μεγαλη προσφορα.
Antretng Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Γιατι να μπλεξει κανεις με σερβις και αηδιες και ενα κινητο που αποδεδειγμενα θα βγαλει προβλημα σε ενα τεραστιο ποσοστο ? Ο στοχος ειναι να παρει κανεις ενα απροβληματιστο κινητο. Η κανω λαθος ? Εγω με 10.000 σου πουλαω το σουπερ ντουπερ αψογο κινητο που εχει 0.000001% πιθανοτητα να βγαλει προβλημα. Θα το αγοραζες; Η απαντηση ειναι προφανης. Αρα ολα θεμα προτεραιοτητων ειναι... 1
kosmasgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ναι δεν υπάρχει. Το τελείωσαν αυτοί μεταξύ τους μάλλον Οντως η προσφορά ήταν ασύλληπτη αλλά φαντάζομαι τα κομμάτια θα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Antretng Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια το νεξους σιγουρα τελειωσε ?? γτ περιμενω ποσο καιρο μια προσφορα για το νεξους, ποσο μαλλον μια τοσο μεγαλη προσφορα. Ετσι μου παν... Αμα θες παρε και συ τηλεφωνο να δεις. Προφανως ενας μεγαλο ποσοστο κρατηθηκε για γνωστους. Ισως παλι να ειχαν ελαχιστα... ποιος ξερει...
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το iPhone έχει απαίσια τιμη. Το nexus πάλι απίστευτη!!! Αν και από απόθεμα δεν θα υπάρχει δείγμα!
Xander Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλά μιλάμε για ένα μόνο κατάστημα, τι στοκ περιμένατε να έχουν? άντε να είχαν 10-20 συσκευές.
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάντως η διαφήμιση (άθελα) έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω τελευταία το νόημα τέτοιων "προσφορών" που ανεβαίνουν και αφορούν τοπικά καταστήματα με διαθεσιμότητα από ελάχιστα έως καθόλου κομμάτια. Ακόμα και κάποιος που είναι κοντά, πηγαίνει και τρώει άκυρο θα βρίζει μετά.
tazmaaaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως το GX8 το έκλεισα τηλεφωνικά, το κάνουν για να έχει κίνηση το κατάστημα.Αν δεν πάω να το πάρω θα είναι στο όνομά μου μέχρι την Δευτέρα ,αν το θέλει κανείς wisp me.
papafigos84 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω ποσα nexus ειχαν, αλλα η τιμη ειναι σουπερ. Και στα 230 που εχει το nexus στο σκρουτζ, ειναι δυνατο vfm. Αν ο κοσμος ηξερε ποσο σωστα λειτουργουν οι συσκευες nexus, θα ηταν απ τις πρωτες σε πωλησεις.
2koykoy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάντως η διαφήμιση (άθελα) έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω τελευταία το νόημα τέτοιων "προσφορών" που ανεβαίνουν και αφορούν τοπικά καταστήματα με διαθεσιμότητα από ελάχιστα έως καθόλου κομμάτια. Ακόμα και κάποιος που είναι κοντά, πηγαίνει και τρώει άκυρο θα βρίζει μετά. Φίλε μού καμία σχέση δεν έχω με το μαγαζί, περαστικός βρέθηκα από κει και έγραψα τις προσφορές για να επωφεληθεί και καποιος άλλος. Ναι και εγω καλοβλεπα το g4 αλλά το δικαρτο είναι προτέρημα για μένα. 2
someone- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μού καμία σχέση δεν έχω με το μαγαζί, περαστικός βρέθηκα από κει και έγραψα τις προσφορές για να επωφεληθεί και καποιος άλλος. Ναι και εγω καλοβλεπα το g4 αλλά το δικαρτο είναι προτέρημα για μένα.φίλε μου προφανώς και δεν αναφέρεται σε εσένα αλλά στις εταιρίες που βγάζουν προσφορές σε επιλεκτικά καταστήματα.εσύ πολύ καλά έκανες και το εγραψες και όπως ειδες κάποια μέλη παρήγγειλαν ηδη κινητακι. γενικά αριστο το 5χ ειδικά σε αυτά τα λεφτα το έχει φίλος. το g4 όσο καλό το βλέπει κανείς σα χαρακτηριστικά πολλά θέματα πριν μία βδομάδα το πήρε φίλος στα χέρια του από σέρβις λόγω καμμένης πλακέτας, ήταν χωρίς κινητό κοντά 1.5 μήνα. το κορυφαίο που του είπαν από το σερβις όταν ρωτησε γιατί αργεί του είπαν ξεμειναμε από πλακέτες και περιμένουμε να μας έρθουν από εξωτερικο.
lalanis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όντως παιδιά το Nexus είναι τόσο χαμηλή η τιμή που είναι αστείο.....
bill987 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 To nexus για κράχτης καταστήματος μου φαίνεται!!
Nemesis1288 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα κ μου απάντησε η υπάλληλος πως ειχαν μονο 8 κομμάτια Nexus 5x...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα