Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώσε καμια πληροφορία ακόμη αν μπορείς. Καμια άλλη τιμή σε αλλα κινητά , μέχρι ποτε είναι οι προσφορές;

Κατάστημα κασσαβετη λες ε?

Δημοσ.

Εμενα απαντησαν κανονικα. Και ναι το nexus εξαντληθηκε... ποτε προλαβε αραγε :P

Και το g4 ειναι αψογο σε τιμη. Οποιος το θελει ας σπευσει, απο οτι μου παν εχουν κομματια.

Δημοσ.

Εχει βουηξει ο τοπος με το g4 ποσο προβληματικο μπορει να γινει εν δυναμει και με την lg  να σφυριζει αδιαφορα κι ακομα μιλατε για αγορα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα απαντησαν κανονικα. Και ναι το nexus εξαντληθηκε... ποτε προλαβε αραγε :P

Και το g4 ειναι αψογο σε τιμη. Οποιος το θελει ας σπευσει, απο οτι μου παν εχουν κομματια.

Ρώτησες μήπως για το Huawei αν έχουν μείνει κομμάτια ;

Δημοσ.

Εχει βουηξει ο τοπος με το g4 ποσο προβληματικο μπορει να γινει εν δυναμει και με την lg  να σφυριζει αδιαφορα κι ακομα μιλατε για αγορα.

Αν με το σφυριζει αδιαφορα εννοείς ότι γινεται επισκευή και ανανεώνεται η εγγύηση του (στη πλακέτα) ή το δικαιώμα επιστροφής χρηματων (αν ειναι αγορασμένο απο επίσημο dealer οπως η Wind), τότε ναι σφυρίζει αδιάφορα  

Δημοσ.

Αν με το σφυριζει αδιαφορα εννοείς ότι γινεται επισκευή και ανανεώνεται η εγγύηση του (στη πλακέτα) ή το δικαιώμα επιστροφής χρηματων (αν ειναι αγορασμένο απο επίσημο dealer οπως η Wind), τότε ναι σφυρίζει αδιάφορα  

Γιατι να μπλεξει κανεις με σερβις και αηδιες και ενα κινητο που αποδεδειγμενα θα βγαλει προβλημα σε ενα τεραστιο ποσοστο ?

Ο στοχος ειναι να παρει κανεις ενα απροβληματιστο κινητο. Η κανω λαθος ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι υπηρχαν και gx8 διαθεσιμα. 

Οσο αφορα το g4 αν δεν ειχε θεματα θα χε τιμη 350+ . Οποτε 240 ειναι αψογη τιμη... απο εκει και περα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Στη τελικη Το ποσοστο που βγαζουν προβλημα ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο που βλεπουμε στα φορουμς γιατι κλασσικα ο αλλος μπαινει για να γραψει "μου βγαλε προβλημα τι να κανω;" και οχι "μια ακομα μερα που δουλευει καλα το κινητο μου :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...