noobogadgetakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 καλημερα σε ολους..πηρα ενα ups απο eshop αλλα οταν το παραγγειλα δεν ειχα δει οτι δεν εχει απο πισω καθολου πριζες σουκο..σαν χαζος οταν το παραγγειλα δεν το ειχα προσεξει αυτο..το θεμα μ ειναι το εξης..εγω αυτο το ups το πηρα μονο και μονο για την τηλεοραση που εχω και τωρα πρεπει να βρω ενα μετατροπεα καλωδιου ωστε να μπορεσω να κανω το καλωδιο της τηλεορασης που ειναι κανονικο και μπαινει σε πριζα να βγαινει σε εξοδο αυτην με τις τρεις τρυπες..οπως ειναι η τροφοδοσια του υπολογιστη δλδ..υπαρχει τετοιο καλωδιο? το ups ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/apc-back-ups-500va-bx500ci-iec-p-PER.701341
liodos1988 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα χρειαστείς ενα καλώδιο , σαν και αυτο , αλλα επειδή η αλλη άκρη ειναι για pc/monitor και σχετικά οτι δέχεται ανάλογο βύσμα , εγω ματιζα την ακρη που ταιριάζει στο ups με ενα μικρο πολυμπριζο , ετσι σε μια θέση του ups ειχα 3 schuko ! είναι safe αρκεί η ματιση να είναι καλή και να μην βάλεις πολυ μεγάλο φορτίο .. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, αυτο απο τον ιδιο προμηθευτη.. http://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-sfc14m-01-power-adapter-cord-c14-male-to-schuko-female-p-PER.584782
solution1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 To UPS έχει νόημα στον υπολογιστή γιατί αν γίνει διακοπή μπορεί να χάσεις τη δουλειά που έκανες. Στην τηλεόραση άντε να χάσεις τη σειρά που έβλεπες, ή το παιχνίδι που έπαιζες. Καλύτερα θα ήταν ένας σταθεροποιητής τάσης. Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα, από τον ίδιο κατασκευαστή με το διπλάσιο φορτίο όμως. Την ίδια προστασία παρέχουν. Με τη διαφορά ότι το ups ενσωματώνει επιπλέον κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας + Inverter μετατροπής 12v συνεχούς σε 220v εναλλασόμενου. (Όχι και ιδιαίτερα χρήσιμο για το σαλόνι.) Τα 2 κυκλώματα καταναλώνουν ρεύμα (ανεβάζουν το λογαριασμό σου λίγο) και θερμαίνονται με αποτέλεσμα να χρειάζονται ανεμιστηράκι (συνήθως). Ο σταθεροποιητής είναι στα 1200va με παθητική ψύξη. Δε νομίζω να υπάρχει ups στα ίδια va χωρίς ανεμιστηράκι. Anyway, στο θέμα μας. Μπορείς να πάρεις ένα πολύπριζο από IEC σε schuko. Έχει 3 και 9 θέσεων. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 To UPS έχει νόημα στον υπολογιστή γιατί αν γίνει διακοπή μπορεί να χάσεις τη δουλειά που έκανες. Στην τηλεόραση άντε να χάσεις τη σειρά που έβλεπες, ή το παιχνίδι που έπαιζες. Καλύτερα θα ήταν ένας σταθεροποιητής τάσης. Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα, από τον ίδιο κατασκευαστή με το διπλάσιο φορτίο όμως. Την ίδια προστασία παρέχουν. Με τη διαφορά ότι το ups ενσωματώνει επιπλέον κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας + Inverter μετατροπής 12v συνεχούς σε 220v εναλλασόμενου. (Όχι και ιδιαίτερα χρήσιμο για το σαλόνι.) Τα 2 κυκλώματα καταναλώνουν ρεύμα (ανεβάζουν το λογαριασμό σου λίγο) και θερμαίνονται με αποτέλεσμα να χρειάζονται ανεμιστηράκι (συνήθως). Ο σταθεροποιητής είναι στα 1200va με παθητική ψύξη. Δε νομίζω να υπάρχει ups στα ίδια va χωρίς ανεμιστηράκι. Anyway, στο θέμα μας. Μπορείς να πάρεις ένα πολύπριζο από IEC σε schuko. Έχει 3 και 9 θέσεων. εχεις δικιο σε ολα εκτος απο ενα..το λαπτοπ μ κοστιζει 500€ και αν γινει διακοπη ρευματος εχω παντα την μπαταρια επανω οποτε δεν παθαινει τπτ αντε το πολυ να χαλασει η μπαταρια..η τηλεραση ομως εχει 3,500€.οποτε αν χαλασει κατι θα κλαιω.οσο για την καταναλωση ρευματος ειναι αμελητεα νομιζω.ισως και να μην ειναι ομως..σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις αμμεσες απαντησεις σας..
coolerman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλά μην το δένεις και κόμπο,ότι δεν παθαίνει κάτι με την μπαταρία επάνω! Ο δυνατός κεραυνός δεν "παίζει"
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 καρφι μετά από διακοπή ρεύματος κτλπ Βαλε καμία προστασία καλού κακού
noobogadgetakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οσον αφορα την χρηση του λαπτοπ γινεται αυστηρα και μονο χωρις την χρηση του καλωδιου.δεν ασχολουμαι καθολου με το λαπτοπ γενικα.και οταν ειναι στην πριζα ειναι κλειστο και μονο για φορτιση.το θεωρω ασκοπο να βαλω κατι εκει.γιαυτο επικεντρωνομαι στην τηλεοραση η οποια θες δεν θες θα ειναι ανοιχτη οταν εισαι σπιτι ειτε με βροχη ειτε χωρις ειτε με κεραυνους και καταιγιδες.γιαυτο βαζω εκει.σας ευχαριστω πολυ ολους. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από noobogadgetakias
noobogadgetakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τελικα υστερα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι ηθελα αυτο. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/asfaleia-trofodosia-pc/cables-kalodia/Turbo-X-Cable-Supply-Shuko-1-8M-176710.htm Και οχι καποιο απο τα παραπανω.σας ευχαριστω παντως παρα πολυ γιατι δεν σας εδωσα και εγω ακριβως να καταλαβετε
stelios18120 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Και γιατί από το πλαίσιο; Και γιατί σε τέτοια τιμή ;;;; Save your €€€ Αγόρασε το από αλλού
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τελικα υστερα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι ηθελα αυτο. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/asfaleia-trofodosia-pc/cables-kalodia/Turbo-X-Cable-Supply-Shuko-1-8M-176710.htm Και οχι καποιο απο τα παραπανω.σας ευχαριστω παντως παρα πολυ γιατι δεν σας εδωσα και εγω ακριβως να καταλαβετε Τόσες προτάσεις σου έγιναν και τελικά έκανες του κεφαλιού σου. Είτε ρωτάς είτε δεν ρωτάς ένα και το ίδιο είναι.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 To UPS έχει νόημα στον υπολογιστή γιατί αν γίνει διακοπή μπορεί να χάσεις τη δουλειά που έκανες. Στην τηλεόραση άντε να χάσεις τη σειρά που έβλεπες, ή το παιχνίδι που έπαιζες. Καλύτερα θα ήταν ένας σταθεροποιητής τάσης. Μηπως αυτο δεν ισχυει για τις smart που παιζουν μεσα σκληροι δισκοι,λογισμικα κλπ? Συμφωνω οτι σε παλιες τηλεορασης προ 6ετιας και βαλε δε χρειαζοταν ups.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Και γιατί από το πλαίσιο; Και γιατί σε τέτοια τιμή ;;;; Save your €€€ Αγόρασε το από αλλού to link ειναι ενδεικτικο γτ το googlara και μ το εβγαλε εκει πρωτα..δεν εγορασα αυτο. απο μαγαζι της περιοχης μ εγινε η αγορα που εχει ηδη για ηλ.υπολογιστες.απλα ηθελα να σας δειξω τι χρειαζομουν τελικα. Τόσες προτάσεις σου έγιναν και τελικά έκανες του κεφαλιού σου. Είτε ρωτάς είτε δεν ρωτάς ένα και το ίδιο είναι. βασικα δεν καταλαβες κατι..καμια σχεση οι προτασεις με αυτο που ανζητουσα.δες λιγο σε παρακαλω το ποστ απο την αρχη..δες τι ζητουσα τι μου προταθηκε και τι αγορασα.καμια σχεση οι προτασεις με αυτο που ηθελα..δεν νομιζω πως κανεις του κεφαλιου σου οταν κανεις σωστη αγορα.και σωστη αναζητηση του προιοντος που θελεις..
soteras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Επίσης και στο καλώδιο της κεραίας βάλε προστασίας εμάς είχε φάει κεραυρνο η κεραία ή το ενα από τα 2 πιάτα δορυφορικής και έκαψε τα πάντα που ηταν στην κεραια αποδικοποιτες τηλεορασεις όλα
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 to link ειναι ενδεικτικο γτ το googlara και μ το εβγαλε εκει πρωτα..δεν εγορασα αυτο. απο μαγαζι της περιοχης μ εγινε η αγορα που εχει ηδη για ηλ.υπολογιστες.απλα ηθελα να σας δειξω τι χρειαζομουν τελικα. βασικα δεν καταλαβες κατι..καμια σχεση οι προτασεις με αυτο που ανζητουσα.δες λιγο σε παρακαλω το ποστ απο την αρχη..δες τι ζητουσα τι μου προταθηκε και τι αγορασα.καμια σχεση οι προτασεις με αυτο που ηθελα..δεν νομιζω πως κανεις του κεφαλιου σου οταν κανεις σωστη αγορα.και σωστη αναζητηση του προιοντος που θελεις.. Ότι να ναι πραγματικά. Εγώ δεν κατάλαβα τις θες ή εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν διαβάζεις καλύτερα εσύ τα δικά σου post? Αιντε από δω που θα μας βγάλεις ηλίθιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα