zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 για αγορα πεμπτης της ks8000 επικοινωνησα σημερα τηλεφωνικα για την παραλαβη του s7 γιατι δεν ελαβα κανενα mail η κατι για να ξερω αν λαβαν τη συμμετοχη μου. εκαναν εξακριβωση στοιχειων-ηθελαν και αριθμο ταυτότητας - λιγο ενοχληθηκα με τοσα προσωπικα δεδομενα αλλα αυτό ειν άλλο ζητημα- και μου ειπαν ότι θα παραλαβω εντος δυο εβδομαδων Δεν έπρεπε να τα δώσεις, σιγά για ένα παλιοκινητό! Πλάκα κάνω, μεγειά και τα δύο, καλοδούλευτα!
alxlightning Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δεν έπρεπε να τα δώσεις, σιγά για ένα παλιοκινητό! Πλάκα κάνω, μεγειά και τα δύο, καλοδούλευτα! Ξεδιαντροπη συλλογη δεδομενων και ουτε καν απ την Σαμμυ αλλα από τη διαφημιστικη που εχει αναλαβει το suhd προμο.
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ξεδιαντροπη συλλογη δεδομενων και ουτε καν απ την Σαμμυ αλλα από τη διαφημιστικη που εχει αναλαβει το suhd προμο. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν γινόταν και κάπως αλλιώς πάντως!
alxlightning Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν γινόταν και κάπως αλλιώς πάντως! δεν εχω κατσει να ξεψειρισω τους ορους, βαριέμαι στ αληθεια. 1
MinuStrike Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 για αγορα πεμπτης της ks8000 επικοινωνησα σημερα τηλεφωνικα για την παραλαβη του s7 γιατι δεν ελαβα κανενα mail η κατι για να ξερω αν λαβαν τη συμμετοχη μου. εκαναν εξακριβωση στοιχειων-ηθελαν και αριθμο ταυτότητας - λιγο ενοχληθηκα με τοσα προσωπικα δεδομενα αλλα αυτό ειν άλλο ζητημα- και μου ειπαν ότι θα παραλαβω εντος δυο εβδομαδων Πήρα και γω το Σάββατο την 49ks7000. Εκανα τη διαδικασια στο site του promo και δεν μου εχουν στειλει καποιο mail. Σε ποιο τηλ τους πηρες για να το κανω και γω?
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον μετα την χτεσινη επικοινωνια με τον Κωτσοβολο και οπως αναγραφεται και στην σελιδα του promo η προσφορα ισχυει εως 30/11 .Επισης δεν υπαρχει η 9000 ουτε στην samsung Hellas και ημερομηνια παραλαβης θα με παρουν τηλ να μου πουν τελος της εβδομαδας. Το θεμα ειναι οτι εγω φευγω τελος της εβδομαδας για 20 μερες στο εξωτερικο .Ελπιζω να εχει ερθει με την επιστροφη μου αλλιως θα την ακυρωσω γιατι θα χαθει και η προσφορα ετσι οπως πανε ... 1
MinuStrike Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τελικά με πήραν αυτοί σήμερα για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία. Δεν έχει διαθεσιμότητα λέει ακόμα στα κινητά και τους είχαν πει όντως για δύο εβδομάδες αλλά μπορεί να πάρει και παραπάνω. Αλλά είναι κατοχυρωμένο και να μην ανησυχω και μπλα μπλα.. 1
alxlightning Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μμμ πολυ καλο εγω λεω να μας στειλουν το κινητο οταν ανακοινωσουν το s8
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον μετα την χτεσινη επικοινωνια με τον Κωτσοβολο και οπως αναγραφεται και στην σελιδα του promo η προσφορα ισχυει εως 30/11 .Επισης δεν υπαρχει η 9000 ουτε στην samsung Hellas και ημερομηνια παραλαβης θα με παρουν τηλ να μου πουν τελος της εβδομαδας. Το θεμα ειναι οτι εγω φευγω τελος της εβδομαδας για 20 μερες στο εξωτερικο .Ελπιζω να εχει ερθει με την επιστροφη μου αλλιως θα την ακυρωσω γιατι θα χαθει και η προσφορα ετσι οπως πανε ... 20 μερες? νεα ζηλανδια? στειλε τη τηλεοραση σε μενα να της κανω στρωσιμο οσο λειπεις 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυριο γυρναω ,σημερα ηρθε το κτηνος απο τις 15/10 που την ειχα προπαραγγειλει και πληρωσει ... Σχετικα με το προμο που τρεχει με το κινητο ειμαι εμπροθεσμος αλλα στην ηλεκτρονικη αιτηση δεν με αφηνει να την συμπληρωσω γιατι δεν ειναι καταχωρημενος ο συγκεκριμενος σειριακος αριθμος .Εικαζω επειδη ειναι καινουρια παρτιδα εξου και ο μεγαλος χρονος αναμονης καθως δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτη δεν την εχουν βαλει στην βαση δεδομενων τους . Με mail με την εταιρεια που εχει αναλαβει το διαφημιστικο μου ειπαν πως απεστειλαν τα στοιχεια και τις φωτο που τους εστειλα και περιμενουν απαντηση απο την Samsung. Aυτα . Θα ακολουθησουν φωτο απο το unboxing καθως και πρωτες εντυπωσεις μαλλον απο Δευτερα . 5
MinuStrike Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλό λιώσιμο γιατί βλέπω πήρες και τα κατάλληλα συνοδευτικά. Χα χα 2
kotsifakos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα μια 55ks7000,έκανα την ηλεκτρονική αίτηση για την παραλαβή του δώρου της προωθητικής ενέργειας και περιμενα επιβεβαιωτικό mail, όπως έλεγαν οι όροι της SAMSUNG. Δεν έλαβα ακόμα, ούτε και το δώρο φυσικά. Η SAMSUNG λέει ότι δεν έχει να κάνει με αυτή. Έχει παραλάβει κάποιος το δώρο του ή παίζει και να μην έρθει ποτέ και μας δουλεύουν...
alxlightning Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα μια 55ks7000,έκανα την ηλεκτρονική αίτηση για την παραλαβή του δώρου της προωθητικής ενέργειας και περιμενα επιβεβαιωτικό mail, όπως έλεγαν οι όροι της SAMSUNG. Δεν έλαβα ακόμα, ούτε και το δώρο φυσικά. Η SAMSUNG λέει ότι δεν έχει να κάνει με αυτή. Έχει παραλάβει κάποιος το δώρο του ή παίζει και να μην έρθει ποτέ και μας δουλεύουν... εγω παρελαβα. δεν απαντανε στο μεηλ. παρε τηλ στον αριθμο επικοινωνιας τους
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα μια 55ks7000,έκανα την ηλεκτρονική αίτηση για την παραλαβή του δώρου της προωθητικής ενέργειας και περιμενα επιβεβαιωτικό mail, όπως έλεγαν οι όροι της SAMSUNG. Δεν έλαβα ακόμα, ούτε και το δώρο φυσικά. Η SAMSUNG λέει ότι δεν έχει να κάνει με αυτή. Έχει παραλάβει κάποιος το δώρο του ή παίζει και να μην έρθει ποτέ και μας δουλεύουν... Κανει 2 με 3 βδομαδες ,ειδικα αυτη την περιοδο δεν εχουν και συσκευες .Παρε και ενα τηλ ομως απλα για να διπλοτσεκαρεις πως κατοχυρωσες το δικαιωμα . 1
kotsifakos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εγω παρελαβα. δεν απαντανε στο μεηλ. παρε τηλ στον αριθμο επικοινωνιας τους ευχαριστω για την απαντηση αλλα βγαινει απευθειας τηλεφωνητης κ δεν εχω τροπο επικοινωνιας, αφησα μηνυμα θα δειξει εχει καποιος προβλημα με ''σπασιμο'' ηχου στον ALPHA HD στην ks7000;; H samsung λεει οτι παρουσιαζεται σε ολες τις φετινες σειρες της κ σε καποια μοντελα περσινων αλλα το προβλημα ειναι της digea κ οχι δικο της.....!!!!! Η digea πάλι δεν ξερει τιποτα κ δεν εχει θεμα με κανενα σημα καναλιου της. H παλια μου η sony δεν ειχε θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα