Προς το περιεχόμενο

65'' 4Κ curved Samsung 8000 η' 9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την εταιρεία και ρώτα. Νομίζω ότι για παραγγελίες που έχουν γίνει πριν την ληξη δικαιουσαι το δώρο. Απλά θα γίνει τηλεφωνικά η συμμετοχή.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την εταιρεία και ρώτα. Νομίζω ότι για παραγγελίες που έχουν γίνει πριν την ληξη δικαιουσαι το δώρο. Απλά θα γίνει τηλεφωνικά η συμμετοχή.

Εχω παρει ηδη και εχω ρωτησει δεν τους ενδιαφερει ποτε την εχω κανει ας την εχω κανει και ενα χρονο πριν .Το συστημα ειναι αυτοματοποιημενο ισχυει μονο αφου καταχωρισεις το serial number το οποιο δεν  γινεται να το γνωριζεις  απο πριν παρα μονο αφου την παραλαβεις και την βγαλεις απο κουτι .

Δεν γινονται τηλεφωνικες καταχωρησεις μονο ηλεκτρονικες .

H samsung δεν εμπλεκεται απευθειας εχουν δωσει outsourcing  για το promo  σε μια διαφημιστικη εταιρεια.

Δημοσ.

Εχω παρει ηδη και εχω ρωτησει δεν τους ενδιαφερει ποτε την εχω κανει ας την εχω κανει και ενα χρονο πριν .Το συστημα ειναι αυτοματοποιημενο ισχυει μονο αφου καταχωρισεις το serial number το οποιο δεν  γινεται να το γνωριζεις  απο πριν παρα μονο αφου την παραλαβεις και την βγαλεις απο κουτι .

Δεν γινονται τηλεφωνικες καταχωρησεις μονο ηλεκτρονικες .

H samsung δεν εμπλεκεται απευθειας εχουν δωσει outsourcing  για το promo  σε μια διαφημιστικη εταιρεια.

Μπούρδες ,ποια διαφημιστική ,τις γραμμές τις παίρνουν απο την Samsung ,φίλε εάν δεν σου δώσουν το δώρο πολλοί θα χαλάστουμε με την αντιπροσωπεία ,εγω θα ακυρωνα την συναλλαγή αν μου ερχόταν 1-2 μέρες μετά απο την προσφορά και μπορείς να το κανεις αν δεν παραλάβεις την τιβι ,με κάρτα δεν την πήρες ,μπορείς να κανεις ακύρωση αγοράς αρκεί να μην την εχεις παραλάβει και μετά ρόμπα παντού ,μαζι σου θα ημαστε πολλοί

1-10 Νοεμβρίου έχουν εκπτώσεις ,θα στην δώσουν με έκπτωση ? όχι βεβαια ,ουτε έκπτωση ουτε δώρο προσφοράς ,ελληνική αλητεία ,μακάρι να κάνω λάθος αλλα απο το υφάκι που έχουν ετσι όπως μου τα λες το κάναν εσκεμμένα ,ρε φίλε ολοι μαζι σου θα ημαστε θα τους ρημαξουμε στα e mail ,στο Facebook θα ντρέπονται να δημοσιεύουν

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αλλά η διαθεσιμότητα του Κωτσοβολου δεν έχει να κάνει με την αντιπροσοπεια. Εάν ξεκαθαρισαν την θέση τους και τους όρους τους, από την αρχή την ευθύνη έχει το κατάστημα για την καθυστερημένη παράδοση.

Να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές αλλά να είμαστε και λογικοι.

Οι πωλητές τι σου είπαν? Έχουν ενημέρωση για την παράδοση όταν στην έκλεισαν? Αν όχι τότε το ρίσκο το πήρες εσκεμενα. Αν σοι είπαν ότι θα προλάβεις τότε τους κυνηγάς - ζαλιζεις συνεχώς.

Αν δεν ξέρουν στείλε μου pm. Αγοράζω από πολλές εταιρίες χονδρική και ξέρω ανθρώπους που ξέρουν αποθέματα. Ίσως μάθω κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Αγχωθηκα και εγω μονο που διαβασα τις 2 τελευταιες σελιδες, φαντασου να μουν και ο υποψηφιος καταναλωτης.. εγκεφαλικο.

Δημοσ.

αγορασα χθες μια ks8000

ο serial βρίσκεται στην εξωτερικη συσκευασια. για την παραλαβη του κινητου χρειαζεσαι τον serial και φωτογραφια απόδειξης.
μπορεις να παρεις τηλεφωνο κωτσοβολο και παρ ολο που δε σου την εχουν παραδωσει να ζητήσεις να σου διαβασουν τον κωδικο από την τηλεοραση που θα σου στειλουν

Δημοσ.

Εντάξει αλλά η διαθεσιμότητα του Κωτσοβολου δεν έχει να κάνει με την αντιπροσοπεια. Εάν ξεκαθαρισαν την θέση τους και τους όρους τους, από την αρχή την ευθύνη έχει το κατάστημα για την καθυστερημένη παράδοση.

Να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές αλλά να είμαστε και λογικοι.

Οι πωλητές τι σου είπαν? Έχουν ενημέρωση για την παράδοση όταν στην έκλεισαν? Αν όχι τότε το ρίσκο το πήρες εσκεμενα. Αν σοι είπαν ότι θα προλάβεις τότε τους κυνηγάς - ζαλιζεις συνεχώς.

Αν δεν ξέρουν στείλε μου pm. Αγοράζω από πολλές εταιρίες χονδρική και ξέρω ανθρώπους που ξέρουν αποθέματα. Ίσως μάθω κάτι.

Μου ειπαν πως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη ,επισης δεν δεσμευτηκαν για τον χρονο παραδοσης .Ηταν ενα ρισκο που εν γνωση μου πηρα καθως ηθελα την συγκεκριμενη .

Σε ευχαριστω για την προθεση σου να βοηθησεις .

αγορασα χθες μια ks8000

ο serial βρίσκεται στην εξωτερικη συσκευασια. για την παραλαβη του κινητου χρειαζεσαι τον serial και φωτογραφια απόδειξης.

μπορεις να παρεις τηλεφωνο κωτσοβολο και παρ ολο που δε σου την εχουν παραδωσει να ζητήσεις να σου διαβασουν τον κωδικο από την τηλεοραση που θα σου στειλουν

ΟΚ ,μονο που δεν εχει παραλαβει ακομα o Kωτσοβολος   απο την samsung  και η τελευταια  ενημερωση που ειχαν ηταν πως θα παραλαβουν στις 25/10.Αν δεν αλλαξει αυτο γιατι μπορει και να αλλαξει οπως μου ειπαν , απο την στιγμη που παραλαμβανουν παραδιδουν την επομενη εργασιμη μερα .

Εχω και  ενα αλλο προβλημα 28/10  φευγω για 20 μερες στο εξωτερικο :)

Δημοσ.

ΟΚ ,μονο που δεν εχει παραλαβει ακομα o Kωτσοβολος   απο την samsung  και η τελευταια  ενημερωση που ειχαν ηταν πως θα παραλαβουν στις 25/10.Αν δεν αλλαξει αυτο γιατι μπορει και να αλλαξει οπως μου ειπαν , απο την στιγμη που παραλαμβανουν παραδιδουν την επομενη εργασιμη μερα .

Εχω και  ενα αλλο προβλημα 28/10  φευγω για 20 μερες στο εξωτερικο :)

Νομιζω ότι η παραδωση του κινητου δε χρειαζεται να γινει εντος συγκεκριμενου χρονικου πλαισιου, αρκει να υποβαλλεις την αιτηση σου μεχρι τελος του μηνα.

Δημοσ.

Νομιζω ότι η παραδωση του κινητου δε χρειαζεται να γινει εντος συγκεκριμενου χρονικου πλαισιου, αρκει να υποβαλλεις την αιτηση σου μεχρι τελος του μηνα.

Νομίζω εννοεί ότι δεν έχει σειριακό να στείλει! Δεν την έχει την tv ο Κωτσόβολος, άρα δεν έχει και σειριακό. Μεγειά τη δικιά σου :)

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω εννοεί ότι δεν έχει σειριακό να στείλει! Δεν την έχει την tv ο Κωτσόβολος, άρα δεν έχει και σειριακό. Μεγειά τη δικιά σου :)

ναι βρε το καταλαβα αυτό, απλα ανησυχει γιατι θα πρεπει να γινει εντος των ημερων 25-28.

το μονο που απομενει είναι να είναι σε επικοινωνια με το καταστημα

Δημοσ.

Μου ειπαν πως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη ,επισης δεν δεσμευτηκαν για τον χρονο παραδοσης .Ηταν ενα ρισκο που εν γνωση μου πηρα καθως ηθελα την συγκεκριμενη .

ΟΚ ,μονο που δεν εχει παραλαβει ακομα o Kωτσοβολος απο την samsung και η τελευταια ενημερωση που ειχαν ηταν πως θα παραλαβουν στις 25/10.

Έμαθα ότι υπάρχουν. Έτσι τουλάχιστον έμαθα από γνωστούς που μίλησαν με γνωστούς. Δεν έχω δυνατότητα για direct επικοινωνία. Αν πιέσεις - απείλησεις με ακύρωση λόγω του κινητού αν συνεννοηθει το εμπορικό τους με την Samsung θα εξυπηρετηθεις εγκαίρως.

Αυτά από εμένα καλή τύχη.

• Like 3
Δημοσ.

Πληροφοριακά η προσφορά : 

"Ισχύει για αγορές από συμμετέχοντα καταστήματα από 09/09-31/10/16 και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/11/16 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων."

Άρα αν η αγορά θεωρείται από την στιγμή που πληρώνεις μια χαρά  εντός προθεσμίας δεν είσαι ;  

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου ,πήγα σημερα στον κοτσοβωλο να αγοράσω την συκεκριμενα τιβι ,τους είπα οτι την αγοράζω αλλα θελω να την φορτώσω κιόλας αλλιώς δεν θ,ελών ,μου είπαν Δευτέρα υπάρχει διαφεδιμοτητς

Δημοσ.

για αγορα πεμπτης της ks8000 επικοινωνησα σημερα τηλεφωνικα για την παραλαβη του s7 γιατι δεν ελαβα κανενα mail η κατι για να ξερω αν λαβαν τη συμμετοχη μου. εκαναν εξακριβωση στοιχειων-ηθελαν και αριθμο ταυτότητας - λιγο ενοχληθηκα με τοσα προσωπικα δεδομενα αλλα αυτό ειν άλλο ζητημα- και μου ειπαν ότι θα παραλαβω εντος δυο εβδομαδων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...