MinuStrike Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Και θα πάρεις και το S7....... Τυχερε. πιστευεις ότι αμα θέλω να παρω κάποια απο αυτές της σειρας αξίζει να πάρω τώρα που δίνει και τα κινητά ? Το λεώ γιατι είναι μεχρι τελος τυο μηνα μου φαινεται η προσφορά. Παίζει να ρίξουν τις τιμές μετα? Τι θα πρότεινες? κυρίς την ks7000 ζαχαρωνω που έχει δώρο το Α3
graphist83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν το ξερω αν θα πεσουν και αλλο συντομα. Αυτο δεν το λενε. Η λογικη λεει οτι σιγουρα απο το νεο ετος οι τιμες θα πεσουν. Αλλα αν το αναλογιστεις το Α3 ποσο το βρισκεις? 250? 300? αν το δεις σαν εκπτωση δεν ειναι λιγο. Η 7000 πολυ καλη και τιμια επιλογη..
MinuStrike Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα στην ks7000 και την ks8000 τι θα διαλεγες? Όχι τίποτα άλλο. Αυτή η προσφορά σε βάζει να σκέφτεσαι και τις μεταπωλητικες ικανότητες του edge έναντι του Α3, καθώς δεν είμαι σε άμεση ανάγκη για κινητό. Ξέρω ότι δεν γίνονται έτσι οι αγορές αλλά να αγοράσω την τηλεόραση το Νοέμβρη και να χάσω την προσφορά είναι χαζομάρα μάλλον. Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2016 από MinuStrike 1
slk200gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ανάμεσα στην ks7000 και την ks8000 τι θα διαλεγες? Όχι τίποτα άλλο. Αυτή η προσφορά σε βάζει να σκέφτεσαι και τις μεταπωλητικες ικανότητες του edge έναντι του Α3, Καθώς δεν είμαι σε άνεση ανάγκη για κινητό. Ξέρω ότι δεν γίνονται έτσι οι αγορές αλλά να αγοράσω την τηλεόραση το Νοέμβρη και να χάσω την προσφορά είναι χαζομάρα μάλλον. Ευχαριστώ αμφιβαλλω οτι θα βγει καλυτερη προσφορα,φιλο που εχω στης τηλεορασεις σε πολυκαταστημα μου ειπε οτι 1εως 10 νοεμβριου ξεκεινανε εκπτωσεις στις συσκευες ,ομως σιγουρα δεν θα δινουν κινητο αν σκεφτεις οτι το s7edge το δινεις χαλαρα 450-490 ε οποτε μαλλον θα εισαι μια η αλλη ,εκει που θα κατηφορησουν οι τιμες παρα πολυ ειναι μετα τισ 20 γεναρη (οπως καθε χρονο θυμαμαι περσυ τη 7500 σειρα απο 2400 στα 1700 ε) βεβαια ποιος περιμενει (καταλαβαινω απο τον εαυτο μου)
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και θα πάρεις και το S7....... Τυχερε. Τα @@ μου θα παρω ετσι οπως παει θα εχει ληξει η προσφορα και τιβι δεν θα εχω παρει ακομα ,30/10 ληγει.
alxlightning Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τα @@ μου θα παρω ετσι οπως παει θα εχει ληξει η προσφορα και τιβι δεν θα εχω παρει ακομα ,30/10 ληγει. εχεις 10 μερες ακομα! επικοινωνησε με τη Sammy να δεις τι παιζει, εχεις παραγγειλει και απλα περιμενεις παραλαβη, δεν ευθυνεσαι εσυ για αυτό όμως. κριμα να το χασεις
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ναι οκ , το εχω κανει αυτο θελουν serial number που το βαζεις στο site για το κινητο .Το οποιο serial number το βλεπεις μονο με την παραλαβη της τιβι αφου ανοιξεις το κουτι κτλπ. Κοινως θα παρω μπαλες απλα δεν το ξερω ακομα ...
slk200gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κατσε για να καταλαβουμε,την εχεις παραγγειλει,την εχεις πληρωσει και αν ερθει 1 νοεμβριου χανεις το δωρο?λιγο ατιμο μου ακουγεται αν παλι δεν την εχεις πληρωσει και δεν παρεις το δωρο κανεις και μια χειρονομια στις μπαλες και προχωρας,παντως χωρις το δωρο ισως να μην αξιζει ητιβι εν σχεση παντα με τα χρηματα 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την εχω πληρωσει ,δεν γινεται να στην φερουν χωρις να την εχεις πληρωσει .Και αν δεν ερθει μεχρι την ληξη της προσφορας το χανω ναι .
slk200gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την εχω πληρωσει ,δεν γινεται να στην φερουν χωρις να την εχεις πληρωσει .Και αν δεν ερθει μεχρι την ληξη της προσφορας το χανω ναι . εσυ την αγορασες,εμενα σφιχτηκε το στομαχι μου ,σοβαρη εταιρεια δεν λεω αλλα το ελληνικο δαιμονιο φοβαμαι 5
alxlightning Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Την εχω πληρωσει ,δεν γινεται να στην φερουν χωρις να την εχεις πληρωσει .Και αν δεν ερθει μεχρι την ληξη της προσφορας το χανω ναι . από ποιο κατάστημα την πηρες?
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Θα είναι άδικο να μη δώσουν το δώρο. Κανονικά θα έπρεπε να σε κατοχυρώνει η ημερομηνία παραγγελίας και όχι παραλαβής. Μεγειά πάντως, να τη χαρείς! 3
MinuStrike Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 από ποιο κατάστημα την πηρες? και κατι άλλο. Στα καταστήματα media markt εχουν ίδιες τιμές με το site?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα