Mikeasdf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα! Οπως λεει και ο τιτλος, μετα απο 4 χρονια ηρθε η ωρα να αγορασω κινητο.Ειμαι κατα 99% κατασταλαγμενος σε s7 αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2. Το edge ή το απλο; Οι διαφορες ειναι στις ιντσες, στα ppi και στη μπαταρια (οχι τοσο μεγαλες στις 2 τελευταιες) και το google δε με βοηθησε. Στο ματι μου καθεται καλυτερα το s7 edge αλλα δε με χαλαει καθολου και το s7.Θα παω καποια στιγμη να τα δω απο κοντα φυσικα.Ο φοβος μου με το edge ειναι λογω της οθονης που αν πεσει πλαγια εχει φοβο να σπασει και οι θηκες/ζελατινες διαβασα πως δεν ειναι τοσο καλες αν δε τα σκασεις.Τα features του δε με απασχολουν και τοσο αλλα η μεγαλυτερη οθονη πιστευω πως θα μου αρεσει, μιας και ειμαι κατοχος ενος Ativ S (4.9") και την εχω συνηθισει οσο δε παει. Ξερω πως η "λογικη" λεει οτι εφοσον εχω το κασερι πηγαινω σε edge αλλα εχω τους παραπανω ενδοιασμους
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το S7 edge εχει και την edge οθονη που η αληθεια ειναι οτι αντικειμενικα πιο πολλα προβληματα προκαλει με screen protectors και στο κρατημα του κινητου,παρα να κανει δουλεια. Ο κοσμος γενικα προτεινει το S7 edge κυριως λογω της μεγαλυτερης μπαταριας και φυσικα επειδη αν και 5.5ιντσες ειναι πιο μαζεμενο σε διαστασεις κινητο απο αλλα που ειναι πιο αβολα στο χερι. Η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη επισης. Για τα περι θηκων και προστασιας οθονης δεν μπορω να σου πω κατι γιατι δεν γνωριζω συγκεκριμενα τι παιζει. παντως το καλυτερο θα ηταν να τα εβλεπες απο κοντα πρωτα και μετα να κοιταζες τι θα κανεις.
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάρε το edge βάλε μια θήκη και ένα tempered glass με συνολικά 10€ και είσαι έτοιμος. Θα έχει λίγο κενό το tempered glass αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό. Το edge είναι πιο όμορφο και φαίνεται πιο αδύνατο από το s7 που είναι πολύ χόνδρο. Αν δεν είναι θέμα χρημάτων προτίμησε το είναι πολύ πιο όμορφο! Επισης η μεγαλύτερη μπαταρία θα βοηθήσει πολύ. Και η μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο χορταστική δεν βλέπω λόγο να μην το προτιμήσεις για 50-60€ παραπάνω που κάνει αν δεν κάνω λάθος. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάρε το edge βάλε μια θήκη και ένα tempered glass με συνολικά 10€ και είσαι έτοιμος. Θα έχει λίγο κενό το tempered glass αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό. Το edge είναι πιο όμορφο και φαίνεται πιο αδύνατο από το s7 που είναι πολύ χόνδρο. Αν δεν είναι θέμα χρημάτων προτίμησε το είναι πολύ πιο όμορφο! Επισης η μεγαλύτερη μπαταρία θα βοηθήσει πολύ. Και η μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο χορταστική δεν βλέπω λόγο να μην το προτιμήσεις για 50-60€ παραπάνω που κάνει αν δεν κάνω λάθος.Μα το θέμα δεν είναι το κενό είναι ότι ξεκολλανε εύκολα (έχουν ελάχιστη κόλλα περιμετρικά, είτε αν είναι έγχρωμα έχουν κόλλα παραπάνω κόλλα αλλά και πάλι με αρκετές θήκες ξεκολλανε εύκολα όλες μα όλες επηρεάζουν την απόκριση της οθόνης είτε λίγο είτε πολύ Είτε βρες από γνωστό να το δοκιμάσεις στο χέρι πιο σε βολεύει είτε πάνε δες τα σε κατάστημα το edge ειδικά χώρος θήκη οι πρώτες βδομάδες ίσως σε παιδεψουν γιατί όπως θα τι κρατάς θα πατάς την edge οθόνη 1
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μα το θέμα δεν είναι το κενό είναι ότι ξεκολλανε εύκολα (έχουν ελάχιστη κόλλα περιμετρικά, είτε αν είναι έγχρωμα έχουν κόλλα παραπάνω κόλλα αλλά και πάλι με αρκετές θήκες ξεκολλανε εύκολα όλες μα όλες επηρεάζουν την απόκριση της οθόνης είτε λίγο είτε πολύ Είτε βρες από γνωστό να το δοκιμάσεις στο χέρι πιο σε βολεύει είτε πάνε δες τα σε κατάστημα το edge ειδικά χώρος θήκη οι πρώτες βδομάδες ίσως σε παιδεψουν γιατί όπως θα τι κρατάς θα πατάς την edge οθόνη Τοτε ας πάρει ένα tempered glass edge to edge style απο eBay!!!
mgee Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 S7 edge χωρις συζητηση. Καλητερη μπαταρια, πιο μεγαλη οθονη και στο κρατημα ειναι απαιχτο για τοσο μεγαλη οθονη. Ασε που ειναι κ πανεμορφο σε σχεση με το απλο ( αν και εχει και λειτουργιες η οθονη edge οι οποιες εμενα προσωπικα με βολευουν, δεν ειναι μονο για ομορφια) 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τοτε ας πάρει ένα tempered glass edge to edge style απο eBay!!! Δεν υπάρχει tempered glass που να έχει όλη η επιφάνεια κόλλα και επειδή δεν κολλάει παντού μένει ελάχιστο κενό κάτω από το tempered glass, και εγώ για τα edge to edge μιλάω τζαμακια
Mikeasdf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάρε το edge βάλε μια θήκη και ένα tempered glass με συνολικά 10€ και είσαι έτοιμος. Θα έχει λίγο κενό το tempered glass αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό. Το edge είναι πιο όμορφο και φαίνεται πιο αδύνατο από το s7 που είναι πολύ χόνδρο. Αν δεν είναι θέμα χρημάτων προτίμησε το είναι πολύ πιο όμορφο! Επισης η μεγαλύτερη μπαταρία θα βοηθήσει πολύ. Και η μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο χορταστική δεν βλέπω λόγο να μην το προτιμήσεις για 50-60€ παραπάνω που κάνει αν δεν κάνω λάθος. Κοιτα, η διαφορα των 60 ευρω στα 500 ειναι μικρη και αν σκεφτεις οτι παιρνω κινητο μια φορα στα 4-5 χρονια πιστευω πως αξιζει. Ανησυχω για αυτο που λεει ο φιλος Δεν υπάρχει tempered glass που να έχει όλη η επιφάνεια κόλλα και επειδή δεν κολλάει παντού μένει ελάχιστο κενό κάτω από το tempered glass, και εγώ για τα edge to edge μιλάω τζαμακια Θα παω απο βδομαδα να τα δω απο κοντα και τα 2 για να εξοικιωθω λιγο. Θα παραμεινει ομως το θεμα της προστασιας να με κραταει πισω Δηλαδη αν βαλω ζελατινα/τζαμακι το πιο πιθανο ειναι να ξεκολλησει μετα απο 2 βδομαδες ξερω γω;; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από Mikeasdf
taslikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα, η διαφορα των 60 ευρω στα 500 ειναι μικρη και αν σκεφτεις οτι παιρνω κινητο μια φορα στα 4-5 χρονια πιστευω πως αξιζει. Ανησυχω αυτο που λεει ο φιλος Θα παω απο βδομαδα να τα δω απο κοντα και τα 2 για να εξοικιωθω λιγο. Θα παραμεινει ομως το θεμα της προστασιας να με κραταει πισω Δηλαδη αν βαλω ζελατινα/τζαμακι το πιο πιθανο ειναι να ξεκολλησει μετα απο 2 βδομαδες ξερω γω;; Όχι φίλε μου δεν ξεκολλάνε! Αν μπει καλά και βάλεις μια φυσιολογική θήκη δεν έχεις θεμα.. έχει τύχει σε έμενα στο παλιό μου iPhone 5 που δεν έχει κυρτή οθόνη κιόλας να βάλω tempered glass και ήθελε ένας φίλο να δοκιμάσει μια ξένη θήκη που ήταν κινεζική με 1€ την έβαλε και μου ξεκόλλησε το tempered glass. Συμπέρασμα: θα βάλεις το γυαλί σωστά και θα αγοράσεις μια καλή θήκη όχι πολύ σφιχτή αλλά να είναι στα μέτρα του, μην τρελενεσαι με τα αξεσουάρ. Συνήθως πρώτα κοιτάμε το κινητό αν μας καλύπτει και τα αλλά είναι δευτερεύοντα. Να το πάρεις και να το χαρείς δεν έχουν σχέση τα κινητά το edge είναι πανέμορφο και το άλλο είναι παρά πολύ άσχημο... 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στο edge έχουν πάρα πολύ λίγο κόλλα μια λεπτή γραμμή περιμετρικά και ξεκολλαει για την πλάκα έχω δώσει πάνω από 150 ευρώ σε ζελατίνες και tempered glass 1
Mikeasdf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στο edge έχουν πάρα πολύ λίγο κόλλα μια λεπτή γραμμή περιμετρικά και ξεκολλαει για την πλάκα έχω δώσει πάνω από 150 ευρώ σε ζελατίνες και tempered glass Τις κολλας εσυ; μηπως δεν τις κολλας σωστα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τις κολλας εσυ; μηπως δεν τις κολλας σωστα;Τα tempered glass όλα έχουν την ίδια συμπεριφορά ψάξε και στο xda αλλά και στο myphone όλοι σχεδόν έχουν παρατήσει την αναζήτηση tempered glass Τα διάφανα από την μία έχουν μια λωρίδα κόλλα περιμετρικά της οθόνης (ούτε χιλιοστά πάχος, και αυτά που στο επάνω και κάτω μέρος είναι με χρώμα έχουν περισσότερο κόλλα αλλά πάλι το κύριο μέρος της οθόνης δεν κολλάει, Οπότε ότι και να κάνεις υπάρχει αέρας ανάμεσα σε tempered και οθόνη όσο ελάχιστο και να είναι, αυτί δημιουργεί προβλήματα στην ευαισθησία της αφής, Οι ζελατίνες από την άλλη καλές χρυσές αλλά 1ον κιτρινιζουν γρήγορα και 2ον δεν έχουν συμβατότητα με όλες της θήκες είτε πρέπει να παλεύεις μισή ώρα για να βάλεις την θήκη και να παρακαλας μην σου ξεκολλήσει γωνία η πλάινο 1
Socratis_g Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 S7 edge χαλαρά, και με μια θήκη της spigen δεν θα έχεις θέμα με το πως θα το κρατάς. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01A7IDF3S/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/Spigen-Hybrid-Crystal-Premium-Samsung/dp/B01A7IDQV4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1476695161&sr=8-4&keywords=spigen+s7+edge+neo+hybrid 1
Mikeasdf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 S7 edge χαλαρά, και με μια θήκη της spigen δεν θα έχεις θέμα με το πως θα το κρατάς. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01A7IDF3S/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/Spigen-Hybrid-Crystal-Premium-Samsung/dp/B01A7IDQV4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1476695161&sr=8-4&keywords=spigen+s7+edge+neo+hybrid Μια απο αυτες κοιτουσα. Απο amazon UK ποσες μερες κανουν να ερθουν πανω-κατω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα