Donalhioy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ελεος με αυτό το παραμύθι... Γι αυτο η apple διπλασιασε το κοστος παραγωγης στο 6s? γι αυτο λιγοτερο απο 10% αποτυγχανει στα λεγομενα bend tests? παρε και ενα ωραιο βιντεακι για το vs Ποσο μαλλον ο τυπος "τον οποιο παρακολουθω" οχι μονο δεν παραδεχτηκε αυτο που λες... αλλα εκανε την apple να αλλαξει εντελως το design στο 6s και αλλαξε απο διαστασεις μεχρι και υλικο κατασκευης ξεκινα το απο το 7:10 περιπου https://www.youtube.com/watch?v=ChUsy8gWwvo και σε περιπτωση που πιστευεις αυτα που γραφεις μπες στο καναλι του και δες ποσα ειναι τα μοντελα που σπανε! https://www.youtube.com/user/JerryRigEverything/videos 1
fragma Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι, οκ..... Θα κάνουμε διαγωνισμούς για το ποιός έχει την μεγαλύτερη φυσική δύναμη στα χέρια. Ο Κουταλιανός μάλλον. Clap clap. Στο ξαναλέω , η υπόθεση ηταν ΜΟΥΦΑ γιατί σε *φυσιολογικές* συνθήκες (δηλαδή οταν δεν προσπαθείς σαν Νεάντερταλ να το σπάσεις) το κινητό είναι ανθεκτικότατο. Εγω το είχα ενα χρόνο χωρίς θήκη, είχα κάτσει πάνω του, είχε φάει πεσίματα, βρεξίματα, και όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά κατάφερα και να το πουλήσω σε αξιοπρεπή τιμή. Αλλα συγγνώμη, δεν ήμουν άνθρωπος των σπηλαίων για να προσπαθω να το λυγίζω ή να το σπάσω με ρόπαλο.....
fysikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικα φταιει που ηταν κινεζικο και δεν αντεξε στον ιδρωτα που πηρε μεσα...επρεπε να ειναι ιδρωτανθεκτικο, να κοστιζει 4φορες περισσοτερο και να εχει ενα μηλο απο πισω για να αξιζει... Υ.γ. το οτι μπορει να φταιει που ηταν σε θηκη η οποια κρατησε ολον τον ιδρωτα, λες και ηταν το κινητο σε μινι πισινα,δεν μας περνα απο το μυαλο ε; 1
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Οσο παράξενο και να ακουγεται μου συνέβη Σε κάποια φάση προχθες, επιασα το κινητο πολυ ιδρωμένος αμέσω μετά την προπονηση. δεν το κρατησα πολυ , μισο-ενα λεπτο. τελειωνω και φευγω και καποια 10 λεπτα μετα προσπαθουσα να μιλησω και δεν με άκουγαν. Το εσβησα και με το εφτασα σπιτι ανοιξα το case του. Ειχε υγρασια στο κατω πλακετάκι (τροφοδοσιας/πλητρολογιου το λεει) και μυριζε . Φαινεται πως περασε απο το ανοιγμα του ηχειου. τεσπα τα κλασικα (ρυζι κτλ) αλλα η ζημια ειχε γινει. Αφότου στεγνωσε , προλαβα να το δω να φτανει στο Pin αλλα το βραχυκυκλωμα κατω ειχε στενωσει την μπαταρια.Φορτιση δεν επαιζε πλεον και δεν ηταν αναγνωρίσιμο μέσω USB, Το παω κεντρο σε γνωστο μαγαζι , και μια μερα μετα μου επιβεβαίωσαν αυτο που πίστευα. Καμενο το πλακετακι και η καλωδιοταινια ειχε οξειδωθεί. θελουν 50 γιουρια για να το φτιαξουν και καπου στις 20-30 μερες. Τοσα χρονια με κινητα μαζι μου με βροχη κτλ δεν εχω ξαναφάει τετοια ηττα. Σας έχει συμβεί ? ΛΕω να το φτιαξω να το εχω καβα (για την κορη που τα σπαει καθε 10 μηνες -ειναι στον 5ο) .Φυσικά δεν ξέρουμε αν θα ειναι σωστο μεχρι να ερθουν τα ανταλακτικα (αλλα δεν θα με χρεώσεουν αν δεν είναι οκ). Αξίζει? ΠΑρολο που με τα κινέζικα έχω μακρυα ιστορια , μου την εδωσε και λεω να παρω κανα επωνυμο . Λεω για 5.5" μεγάλη μπαταρια (λογω ποδηλασιας το εχω κανα 8ωρο να γραφει διαδρομες σε καποιες φασεις).Εχετε να προτείνετε καποιο μεχρι 350 ευρά? Εβλεπα το huami p9 lite πχ . Η υγρασία στο μικρόφωνο και στη θύρα φόρτισης ασφαλώς και δεν είναι από τον ιδρώτα τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν έχει επαφή με το πρόσωπο το κάτω μέρος της συσκευής. Αυτή η υγρασία είναι από άλλη φορά που δεν το πήρες χαμπάρι. Να μου έλεγες στο ακουστικό, ναι. Το έχω πάθει κι εγώ σε δύο συσκευές.
kodorevi8ulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ευτυχώς παιδιά που με τα 700αρια που δίνετε δεν έχετε προβλήματα δεν σας χαλάνε τα κουμπιά , δεν σας χαλάει το touch (επειδή δεν είχε πρόβλημα με το λύγισμα το 6) δεν έχετε άλλα χειρότερα (που ακόμα δεν ξέρουν τι πήγε στραβά στην καλύτερη συσκευή που βγάζουν) κ.α. α και η xiaomi είναι κινεζιά , η huawei μετακόμισε πλέον (για άλλους ακόμα "κινεζιά" είναι η huawei) υ.γ. ναι "απαντάω" σε τέτοια θέματα , όχι επειδή έχω xiaomi , επειδή δεν μπορώ να βλέπω υπερβολές (κυρίως που περιλαμβάνουν λέξεις "κινεζιά" κλπ ενώ δεν έχουν ιδέα γιατί έχουν μείνει 10 χρόνια πίσω στις συσκευές του κιλού)
Donalhioy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ΝΣτο ξαναλέω , η υπόθεση ηταν ΜΟΥΦΑ γιατί σε *φυσιολογικές* συνθήκες το κινητό είναι ανθεκτικότατο. Εγω το είχα ενα χρόνο χωρίς θήκη, είχα κάτσει πάνω του, είχε φάει πεσίματα, βρεξίματα, και όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά κατάφερα και να το πουλήσω σε αξιοπρεπή τιμή. η υποθεση δεν βγηκε απο το καναλι του youtube.. Αλλα απο τους χρηστες.. και αυτος το δοκιμασε.. ετσι καπως ξεκινησε η μοδα των bend test.. και σε φυσιολογικες συνθηκες δεν κρατας ενα κινητο των 700 ευρο για ενα χρονο... δεν εχει καποια αξια π.χ αν σου πει καποιος που πηρε το note7 οτι του βγηκε καλο..
grlazy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) οκ , να ξεθάβω ένα thread 4 μηνών , δεν είναι καλό αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον. Το κινητό ειχε μείνει στην εταιρεία που το ειχα δώσει για επισκευή 3 μήνες. Η αιτιολογία ηταν πως ναι μεν βρηκαν το πλακετακι φόρτισης αλλά δεν έβρισκαν την καλωδιοταινια και ο προμηθευτής τους είχε κανει απανωτά λάθη στην αποστολή. Τελικα το παρέλαβα από αυτους ανεπισκεύαστο , έδωσα και 12 ευρω για τις καλές υπηρεσίες τους (!!!) και παράγγειλα τα παρακάτω: https://www.aliexpress.com/item/for-Xiaomi-Redmi-Note-3-note3-USB-Dock-Charging-Port-Mic-Microphone-Module-Board-xiaomi-note/32657679999.html?spm=2114.13010608.0.0.i3VmNu https://www.aliexpress.com/item/Original-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note3-Pro-MainBoard-Connection-Motherboard-Flex-Cable-Ribbon-Board-Replacement/32756217981.html?spm=2114.13010608.0.0.i3VmNu Τα άλλαξα, με το που τα πήρα (20 μέρες ) και το κινητό είναι λειτουργικό ξανά. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από grlazy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα