Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο παράξενο και να ακουγεται μου συνέβη

Σε κάποια φάση προχθες, επιασα το κινητο πολυ ιδρωμένος αμέσω μετά την προπονηση.

δεν το κρατησα πολυ , μισο-ενα λεπτο.

τελειωνω και φευγω και καποια 10 λεπτα μετα προσπαθουσα να μιλησω και δεν με άκουγαν.

Το εσβησα και με το εφτασα σπιτι ανοιξα το case του.

Ειχε υγρασια στο κατω πλακετάκι (τροφοδοσιας/πλητρολογιου το λεει) και μυριζε . Φαινεται πως περασε απο το ανοιγμα του ηχειου.

τεσπα τα κλασικα (ρυζι κτλ) αλλα η ζημια ειχε γινει.

Αφότου στεγνωσε , προλαβα να το δω να  φτανει στο Pin αλλα το βραχυκυκλωμα κατω ειχε στενωσει την μπαταρια.Φορτιση δεν επαιζε πλεον και δεν ηταν αναγνωρίσιμο μέσω USB,

Το παω κεντρο σε γνωστο μαγαζι , και μια μερα μετα μου επιβεβαίωσαν αυτο που πίστευα.

Καμενο το πλακετακι και η καλωδιοταινια ειχε οξειδωθεί.

θελουν 50 γιουρια για να το φτιαξουν και καπου στις 20-30 μερες.

Τοσα χρονια με κινητα μαζι μου με βροχη κτλ δεν εχω ξαναφάει τετοια ηττα.

Σας έχει συμβεί ?

ΛΕω να το φτιαξω να το εχω καβα (για την κορη που τα σπαει καθε 10 μηνες -ειναι στον 5ο) .Φυσικά δεν ξέρουμε αν θα ειναι σωστο μεχρι να ερθουν τα ανταλακτικα (αλλα δεν θα με χρεώσεουν αν δεν είναι οκ). Αξίζει?

ΠΑρολο που με τα κινέζικα έχω μακρυα ιστορια , μου την εδωσε και λεω να παρω κανα επωνυμο .

Λεω για 5.5" μεγάλη μπαταρια (λογω ποδηλασιας το εχω κανα 8ωρο να γραφει διαδρομες σε καποιες φασεις).Εχετε να προτείνετε καποιο μεχρι 350 ευρά?

Εβλεπα το huami p9 lite πχ .

Δημοσ.

Εμ... γιαυτό σκάμε 700άρια για iphones kai Samsung. Το κινητό δέν είναι μόνο οι επεξεργαστές και η RAM αλλά και η ποιότητα κατασκευής. Και εγώ τους πάω τους κινέζους για το τρομερό value αλλά υπάρχουν πολλοί συμβιβασμοί στην ποιότητα κατασκευής, την ζωή της μπαταρίας κλπ. Είμαι απο τα πιό απρόσεκτα άτομα που υπάρχουν.. To S7 edge μου έχει πέσει 2 φορές σε πισίνα, έχει φάει πεσίματα, άμμους, παντός είδους χτυπήματα καί είναι ακόμα ενα χρόνο μετά σαν καινούργιο. Και το P9 πάντως που έχει η κοπέλα μου ποιοτικό είναι. Για το lite δεν ξέρω αλλά καλό φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο είναι σιγουρο.

Εxω δώσει το LG g3 στην κορη.

Το εχει σκισει, εχει πεσει σε κουβα με νερο,πτωσεις κτλ.Κοντα στους 16 μηνες και δεν εχει κανει κιχ.

Δημοσ.

Παντως κατα καιρους εχω κανει κ εγω αντιστοιχη χρηση σε xiaomi redmi 1s και lenovo a820(κινεζικα κοινως) και δεν μου εχει συμβει τιποτα αντιστοιχο.

Υ.γ Τωρα που το ανεφερες ισως να ειχε παθει το ιδιο ενα samsung s mini προ τετραετιας.Υπολειτουργουσε το ακουστικο/μικροφωνο ξαφνικα.

Δημοσ.

Τοσα χρονια με κινητα μαζι μου με βροχη

Αν έχει ξαναφάει βροχές το redmi ίσως να κάηκε από αυτό και όχι από τον ιδρώτα του μισού λεπτού.

Δημοσ.

Αυτο με το ρυζι (που ειναι και κλασικο δηλαδη) ποιος το εχει κυκλοφορησει; Γιναν τα χιουμοριστικα meme του facebook αδιαμφισβητητες πρακτικες επισκευης;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με ρυζι εχει λογικη, απορροφαει την υγρασια.Ισως εαν ειχαμε ευκαιρο silica gel να εκανε καλυτερη δουλεια αλλα το ρυζι ειναι μαλλων το καταλληλοτερο "προιον" που μπορει να βρεθει αμμεσα σε καθε σπιτι.

Δημοσ.

Πάντως αν θέλεις φτηνό και ποιοτικό κινητό πάρε το Samsung J3. Είναι πραγματικά τζάμπα για τα 130 ευρώ που κοστίζει, και μη μασάς με την πλαστική κατασκευή, είναι σκυλί, δεν παθαίνει τίποτα. Το έχω σαν δεύτερη συσκευή όταν πάω για τρέξιμο και προπονήσεις. Εχει φάει ιδρώτες, πεσίματα κλπ και δεν καταλαβαίνει τίποτα

Δημοσ.

Πάντως αν θέλεις φτηνό και ποιοτικό κινητό πάρε το Samsung J3. Είναι πραγματικά τζάμπα για τα 130 ευρώ που κοστίζει, και μη μασάς με την πλαστική κατασκευή, είναι σκυλί, δεν παθαίνει τίποτα. Το έχω σαν δεύτερη συσκευή όταν πάω για τρέξιμο και προπονήσεις. Εχει φάει ιδρώτες, πεσίματα κλπ και δεν καταλαβαίνει τίποτα

και γιατι να μην παρει ενα μοτο g3?

Δημοσ.

Εμ... γιαυτό σκάμε 700άρια για iphones kai Samsung. Το κινητό δέν είναι μόνο οι επεξεργαστές και η RAM αλλά και η ποιότητα κατασκευής

Δημοσ.

Ελεος με αυτό το παραμύθι... Οποιοδήποτε κινητό βάλεις όλη σου την δύναμη για να το καταστρέψεις, κάτι θα παθει, ακόμα και από τιτάνιο και ανθρακονήματα να είναι φτιαγμένο. Μούφα ήταν το bendgate και το παραδέχτηκε μετά ακόμα και ο reviewer που ξεκίνησε την φήμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...